Orijinalini görmek için tıklayınız : 14 Temmuz Canli Yayin
www.aleviradyo.com yada forum ana sayfasinda en ustteki seceneklerden radyomuzu dinleyebilirsiniz.
Mescitli ibo sizlerle,
turkulere yolculuk ederken, bir kac turkude siz hediye etmek isterseniz bu topikte yazabilirsiniz...
slm can bana ahmet aslan dan sadece susarak özlüyorumu çalabilir misin mümkünse kolay gelsin eyvallah
Erkan Sevgi 14.07.2006, 19:03 Merhaba dostlar...
Eşim Sevgi ve Kızım Türkü için
Hüseyin Turan ve Zara dan "Beyaz giyme toz olur."
Teşekkürler ve iyi yayınlar...
Bir Zeynep 14.07.2006, 19:29 Sevgili Ibo can, ilk önce sana iyi yayinlar idlerim. Siradaki ezgimiz benden tüm Tokatlilara gelsin, ayrica istek aliyomusun galiba? MAdem öyle :p Hüseyin ile Ali Riza Albayraktan "Muhammed Ali diyenlerdeniz" i calarsan, sevinirim. Tüm Muhammed Ali sevenlere gelsin. saygilar.
KURŞUNveli 14.07.2006, 19:34 iyi yayınlar dileğiyle arzu dan dostum dostumu çalarmısınız...tüm sivaslılar ve tokatlı adı güzel alim e armağanım olsun tabi ki tüm dinleyenlerede...türkülü,güzel günler dileğiyle ...
Bir Zeynep 14.07.2006, 19:47 Pir Sultan Abdal Dostlari albümünde Arzunun Dostum Dostumu var Ibo can ve evet sonradan yazimi degistirdim istek aldigini anlayinca, ahahah.. Sagolasin.
zeyno saolsın türküyü tokatlılara hediye ettiğin için..:D :D mescitliibo kolay gelsin kardeş..
KURŞUNveli 14.07.2006, 19:52 mescitlibo dost ayrıca toprağım, arzu seslendiriyor ama yoksa canın sağolsun zara ya da hayır demeyiz tabiki...iyi yayınlar
Bir Zeynep 14.07.2006, 19:54 Hizir gibi yetistiriyo Ibo hemsom isteklerimizi. Ben saniyodum radyomuz isteksiz radyo, böyle de ne güzel oluyo, cok cok tsk ederim Ibo can. Bu iyiligini unutmicaz :) Hizir seni :)
Sevgi Erkan 14.07.2006, 19:55 Selamlar,
Yayın süper gidiyor..
Elinize sağlık.
Ben sıradakini tüm radyoyu dinleyenlere ve tabi ki eşim Erkan'a armağan olsun.
Türkülerle kalalım.
ben sıradaki parçayı tüm radyoyu dinlemeyenlere yolluyorum.
Bir Zeynep 14.07.2006, 20:59 slm nazo cano, sana iyi yayinlar, bize de güzel türküler, degisler, siirler dilerim :))
öptüm cano.
mescitlibo 14.07.2006, 21:02 akşam erken mapushaneye diye söylüyorsa ahmet arif peki ya içimizdeki hapishaneleri ne yapıcağız oradaki hücrede acaba hangi duygular müebett hapis cezası almış bekliyor tahliye günü olmadığını bile bile
ama siz yinede içinizdeki mahkumlara bir af çıkarın içerideki güzellikler tahliye olsun
sıradaki ezgi şiir yarışmasında duygularını bizle paylaşan canlarımıza gelsin
Evet yayini devralmis bulunuyorum.
Bu programda, siir yarismamiza katilmis siirleri okuyacagim.
Lutfen istek programimiz bitti, istek parca yazmayiniz... Siradaki olarak armaganlarinizi bekliyorum...
Siya Saperen 14.07.2006, 21:08 Teşekkürler Naz özellikle Can Yücel şiiri için.
Sıradaki çalışma tüm emekçilere ve Aleviforum üyelerine gelsin.
Kolay gelsin iyi çalışmalar...
KURŞUNveli 14.07.2006, 21:32 iyi yayınlar naz sıradaki parca sana gelsin emeklerin için...
mrb naz sana iyi yayınlar canım
bende senden onur akının geceyi sana yazdım adlı parçasını istiyorum
benim hayatımın anlamı olan olgun için istiyorum
buradan bir kez daha söylüyorum
OLGUN SENİ SEVİYORUM
Bir Zeynep 14.07.2006, 21:36 Oyoyo Arzum calicak birazdan, Sus adli parcasi benden tüm Arzuya gicik olan canlara gelsin, mesela Canerzincan abime :p
meymane_usari 14.07.2006, 21:38 sıradaki türkü sevipte kavuşamayanlara,programını dinleyenlere,chat sayfasındakilere anıl ve volkan hariç :D ve sana gelsin
iyi yayınlar
zeynep kıs bak arzudan sus çalıcak
benden sana gelsin canım
bende çok seviyorum arzuyu
sabah kalkar kalkmaz bu parçayı dinlemiştim
her arzu dinlediğimde aklıma sen geliyorsun
bize gelsin canım
merhaba Naz yayın yine harika..
sıradaki eser sadece sana gelsin (:
seni seviyorum canım..
iyi yayınlar
merhaba naz programın her zamanki gibi cok güzel öncelikle formdaki tüm kuzenlerime ve tüm alevi forum üyelerine gelsin sıradaki parca. ayrıca can dogum günün kutlu olsun..
Sevgi Erkan 14.07.2006, 21:42 Selam Naz ,
Ben senden şiir dinlemeyi bekliyorum..
Kolay gelsin..
gursoyali 14.07.2006, 21:44 sıradaki yorumu forumdaki bütün canlara ve şu anda bana yemek hazırlayan canım babama tabikine sizede
iyi yayınlar sıradaki parça teyzeme gelsin:)
sıradaki parça volkana anıla ....bunlar ayrıca tabii...ve bütün forum üyelerine...tabi birde unutmadan hemşom zeyno ya ...arzu yu çok seven hemşom zeynebe....
SivanA SimyacI 14.07.2006, 21:54 naz harikasın türküler için çok sağol sıradaki tüm o güzel ezgiler sana chatde olan sadece cana volkana ve bana gelsin.sadece ama...
sıradaki parça forumdaki tüm dostlarıma gelsin
nazım canım dostum sana da gelsin
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
sıradaki türkü CAN85(58'E) gelsin doğum günün kutlu olsun arkadaşım
bu şiir senin için canım
Nice Yıllara
Ne hüzün nede keder değmesin gözlerine.
Yıldız yağsın göklerden ipeksi ellerine.
Bu şiir doğum günü hediyem olsun sana.
Gönlümden derlediğim bir demet gül yerine.
umarım beğenirsin
beğendim nesrin çok beğendim..çok teşekkürler cnm arkadaşım bütün güzellikler seninde olsun...tekrar çok teşekkürler...
arkadaslar buraya lutfen anonslari yazalim, cunku onun disindaki yazilar girince, anons ederken kafamiz karisiyor.
gulbas44 14.07.2006, 22:23 kolay gelsin öncelikle bir arguvan havası çalarmısın şimdiden teşekkür ederim
cagdascetin 14.07.2006, 22:45 slm Naz abla.Yine yayının güzel;şiirlerde çok güzel.Emeğine sağlık.İnşallah sevmesini hakeden insanlar gerçek sevginin tadını erişir.İnşalla Mustafa abim senin olur.Sultan abla duymasın
Siya Saperen 14.07.2006, 22:45 Sıradaki çalışma dostum, dersimli kardeşim KızılKilise'ye, genç kardeşim ÇagdaşÇetin'e, Onur'uma ve sohbetini esirgemeyen tüm canlara gelsin...
cagdascetin 14.07.2006, 22:48 Sağol Devrim abi istek yapılmıyo zannettim.Sıradaki parça SiyahMartı'ya Sultan ablama Naz ablama Özcan abime ve Öner abime gelsin
|