Orijinalini görmek için tıklayınız : Haydi bakalım soralım kendimize "en son kimi hiçbirşey beklemeden sevdik

gursoyali
15.07.2006, 11:06
Haydi bakalım soralım kendimize "en son kimi hiçbirşey beklemeden sevdik"...Beklentilere boğduğumuz sevgi dünyamız giderek daralıyor.Çok yakında ne sevebileceğimiz ne de bizi seven birini bulabileceğiz.Aşk bizi bekliyor yerimizden kalkıp uzanan elleri geri çevirmeyelim

BEKLENTİSİZ SEVMEK
Aşklardan öyle çok şey bekler hale geldik ki, beklentilerimiz yerine gelmediğinde kendi kendimizi yiyip bitiriyoruz. Tabii aşkta bitiyor. Ondan sonra gelsin acılar gelsin gözyaşı...

Bir başara bilsek beklentisiz sevmeyi öyle özgür hissedeceğiz ki kendimizi... bir öğrenebilsek aşkımızın başkalarına bağımlı olmadan sadece kendimizin içinde yeşerdiğini... bir anlayabilsek, aşkın başkalarını değil kendimizi mutlu etmek için gerekli olduğunu...

Hiç beklentisiz sevdiniz mi? Yani bugün telefon etmedi demeden, şu an nerede acaba diye kendi kedinizi yemeden, yaş günümü hatırlayacak mı acaba diye bir beklenti içine girmeden... sevdiniz mi hiç?

Bitecekse biter

Onun, size ait bir mal olup olmadığını kabul edip onu özgür yaşama ile sevmeyi denediniz mi? Yanındaki erkek arkadaşına aldırmamayı öğrenip, ama aldırmıyormuş gibi yapmadan, gerçekten aldırmadan. ''Bitecekse biter, bunu ben değiştiremem, beni sevmeyi bırakmasını değiştiremeyeceğim gibi'' diye düşünün.

Onu yersiz kıskançlıklara boğmadan ve kendinizi yıpratmaktan vazgeçebildiniz mi hiç? Hiç beklemeden çalan bir kapıda onu karşınızda görmek ne güzeldir bilir misiniz? Beklemediğiniz bir anda hediye almak en sevdiğinizden... ve beklemeden gelen bir ' seni seviyorum' mesajının tadına varabildiniz mi hiç?

Siz istediğiniz için değil, o istiyor diye yapıldı mı tüm bunlar? Ve beklentisiz sevmenin tadına bakabildiniz mi hiç?

Sürprizlerle mutluluk

'' Bugün beni hatırlamadı'' yerine ''hiç beklemiyordum senin geleceğini'' diyebilmek ne güzeldir oysa... onu boğmadan, kendinizi boğmadan, sevebilmek ne güzeldir.. Sahiplenme duygusundan uzak, sevmenin sevilmenin tadına varabildiniz mi hiç? Yapılmamış davranışlar, söylenmemiş sevgi sözcükleri ile kendi kendimizi aşk çıkmazında kaybedeceğinize hiç beklenmeyen bir demet çiçekle mutlu oldunuz mu?

Beklentisiz sevin... Ben beklentisiz seviyorum... niye aranmadım diye düşünüp kendi kendinizi yiyeceğinize hiç beklenmedik bir ' seni özledim' mesajıyla aşkı yakalayın.

Beklentisiz sevin... Ben beklentisiz seviyorum. O sizin sevgiliniz olduğu için değil. Ona tapulu malınız gibi. Çantanız, arabanız gibi davranma hakkını olduğunu düşünmeden. Onu, sevdiğiniz, onun da sizin sevdiğiniz için sevin.

Yıllanmış şarap gibi

Sevgiye karışan beklenti denen illeti hemen silin aşkın ak sayfalarından.

Göreceksiniz ki, o zaman aşk başka bir güzel. Göreceksiniz ki, o zaman sevgili daha bir romantik. Göreceksiniz ki, o zaman sevmek ve sevilmenin damaklarda bıraktığı tat yıllanmış şarap gibi. Beklenti zevkine karışmadan bir başka döndürüyor insanın başını.

Ben beklentisiz seviyorum. Onun nerede olduğunu merak etmiyorum. ''Beni bugün neden aramadı?''diye geçirmiyorum içimden, aramadığı zamanlarda.

Geleceğe dair hayallerimde yok zaten. Ben sevgiyi yaşıyorum. Onun yanımda olduğu anlar o kadar değerli, o kadar kıymetli ki. Gerçekleşmemiş ve gerçekleşmeyecek beklentilerle mahvetmiyoruz o anları. Beklentisiz sevmiyoruz. Sevmediğimiz için seviyoruz... Hayalsiz, geleceksiz, beklentisiz. Anlık seviyoruz.deneyin. Beklentisiz, sevmeyi deneyin bir gün. Beklentilerle boğduğunuz aşklarınıza acıyacaksınız...

defneyaprağı
15.07.2006, 18:11
Göreceksiniz ki, o zaman aşk başka bir güzel. Göreceksiniz ki, o zaman sevgili daha bir romantik. Göreceksiniz ki, o zaman sevmek ve sevilmenin damaklarda bıraktığı tat yıllanmış şarap gibi. Beklenti zevkine karışmadan bir başka döndürüyor insanın başını.çok güzel olmuş yüreğine sağlık mükembel paylaştığın için saol

gursoyali
16.07.2006, 02:14
Göreceksiniz ki, o zaman aşk başka bir güzel. Göreceksiniz ki, o zaman sevgili daha bir romantik. Göreceksiniz ki, o zaman sevmek ve sevilmenin damaklarda bıraktığı tat yıllanmış şarap gibi. Beklenti zevkine karışmadan bir başka döndürüyor insanın başını.çok güzel olmuş yüreğine sağlık mükembel paylaştığın için saol

rica ederim bir arkadaşım benimle paylaşmıştı ben sizlerle paylaşmak istedim
paylaşım paylaşıldıkça güzeldir

ÇaKıL
06.12.2006, 23:17
En son kimi hiçbirşey beklemeden sevdik.Ben bunu son nefesimi verdiğim güne kadar söylerim .
ÇOCUKLARIMI

seyhunbey
06.12.2006, 23:32
Benim Tek Sevdiğim Var Türküler ve Bu Sevgi olmadan Nasil Yaşaarim Düşünmek bile istemiyorum Yaşasin türküler

foodal
06.12.2006, 23:32
Adı UMUT ....

Belki karşılıksız olunca daha çok bağlanır insan, daha çok sever, kader dersin belki beni de hisseder dersin, güneşin doğmasını beklersin... Platonik de güzel olduğu kadar bi zaman sonra acıya döner, mecbur unutmaya çalışırsın. Ama bence gerçekten seviyorsan bir umut belli edeceksin, kimbilir o da seviyordur seni :001_wub:

Gülseren58
06.12.2006, 23:39
Merhaba

Bana bu fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederim.
Diğer yarışmacı arkadaşlara hayatta başarılar, çünkü benim olduğum yerde başkası kazanamaz.

Cevabımı veriyorum
Hayatta sevdiğim herkesi, ondan da aynı sevgiyi bekleyerek sevdim.
Bu konuda eski kafalı biriyim.
Bence de çok klişe de olsa bu söylediklerim, sevdiğiniz insanlardan sevgi karşılığını da alıyorsanız, sizi şu yeryüzünde hiç bir şey yıkamaz. Yok edemez. Siz intihar etmeyi düşünmezsiniz. Hayat tecrübemle sabittir, çoğunlukla beş parasız kaldığım zamanlarda dahi, bu hiç de önemli olmamıştır etrafımda sevdiklerim olduğu sürece...

Ay..yoksa siz aşktan meşkten mi söz ediyorsunuz. Ben yanlış stüdyoya girdim galiba..Pardon, pardon.
Kenan bey (Işık) burdayım ben, geliyorum.

Herkese sevgiler..karşılıksız olarak..

gözdecst
07.12.2006, 00:07
5 yıl önce çok sevdim ve hiç karşılık beklemeden sadece sevdim başkasıyla görmek dahi bile beni sarsmadı sadece dilerim çok mutludur ve o kız onu en az benim kadar seviyordur dedim hala kalbimin en derin yerinde o vardır dilerim şimdi çok mutludur başka bi temennim yok...