Orijinalini görmek için tıklayınız : Ünİversİtelerde ÜlkÜcÜ FaŞİst Saldirilar Devam Edİyor!!!

davilos
16.07.2006, 11:06
Merhaba canlar, son günlerde hatta son yıllarda takip etmişsinizdir ki, üniversiteler içinde gerici faşist oluşumlar açık şekilde desteklenmek te ve ilerici demokrat-devrimci öğrencilere karşı kullanılmaktadırlar...

Bu olaylarda en çok yaralanan, okuldan ceza alan ve doğal olarak zarar gören ise, biz alevi gençleri oluyoruz... Bu konuda bağımsız alevi kuruluşlarının okul yönetimleriyle görüşerek çeşitli çözümler üretebileceklerini düşünüyorum. Ama nedense bugüne kadar hep alevi kurumları bu duruma sessiz kaldı...Son olarak marmara üniversitesinde 3 sol görüşlü öğrencinin ağır yaralanması, ve özellikle istanbul üniversitesindeki ülkücü faşistlerin öldüresiye yaraladıkları öğrenciler, bu durumun ciddiyetini göstermektedirler..

Bir alevi genci olarak hiçbir örgütle bağım yok. Var oluşumu alevi olarak nitelendiriyorum. Bu nedenle bana alevilerin sahip çıkmasını istiyorum.

Burdan açık çağrımdır, Cem Vakfı, Alevi Dernekleri Federasyonu ve diğer alevi kurum ve kuruluşları, bu konuda birşeyler yapın, bu acil ve ehemmeyetli bir çağrıdır... Eğer bu konuda birşey yapabilecek kişiler varsa, önerileri olanlar varsa.. bu topike altında bunları tartışalım...

gelin canlar bir olalım!!!

Ali_Yolcusu
18.07.2006, 01:44
aslında çok güzel bir çağrı madem ki onlar bir birlik kurmuşlar faşist *****. neden bizde birleşemiyoruz bir türlü. bende üniwde okuyorum çok şükür başıma böyle bir olay gelmedi ama başıma böyle bir olay gelmedi diye sessiz kalmam gerekmez.keşke bizde bir birlik olabilsek.

SivanA SimyacI
18.07.2006, 11:38
birleşme değil gerekli olan bizler sarf edip düşündüğümüz düşncelerle zaten bir aradayız.Onlarınsa güvendiği kaba kuvvet.bu eylemler bu faşizim bizi yıldıramaz.

davilos
18.07.2006, 14:16
düşünsel üretim maalesef yer yer yetmiyor.. ve bunlar birbirine engel de değil... faşizmin anladığı dilden cevap verilemezse, yok olmaya mahkum oluruz

huseyn
18.07.2006, 17:37
Bence Sorun Önce Sol İÇİ Şİddetİ ÇÖzmekten GeÇİyor. Yanİ HÖc LÜ Ve YÖgeh Lİ Gruplar Bİr An Önce Kavgalarina Bİ Son Vermelİdİr.onun DiŞinda İse İnsanlarin Cephelİ Partİzanli Veya Pkklİ Olmalarina Bakmaksizin Bİr Antİ FaŞİst Mekanİzma OluŞturmalarindan GeÇmektedİr Sorunun ÇÖzÜmÜ

kolpa
18.07.2006, 21:51
artık sadece solcu olana değil bu şiddet.uzun saçlı ve/veya küpeli olan herkese saldıryorlar.işin garibi saldırdıkları kişiler arada sağcı da çıkabiliyo yanlışlıkla.

doktor62
23.07.2006, 20:42
alevi gençliği silahlanmalıdır.çünkü o kahpeler bundan anlıyor.herkesin belinde tabancasıyla,bıçağı.. dolaşmalıdır.zaten o korkaklar tek başına bir hiçtir.toplu saldırır.bu durumda önüne gelene saplasan nefsimüdafadan cezada almazsın.hemde günde 5-10 itde gebermiş olur.

Ali_Yolcusu
23.07.2006, 20:59
alevi gençliği silahlanmalıdır.çünkü o kahpeler bundan anlıyor.herkesin belinde tabancasıyla,bıçağı.. dolaşmalıdır.zaten o korkaklar tek başına bir hiçtir.toplu saldırır.bu durumda önüne gelene saplasan nefsimüdafadan cezada almazsın.hemde günde 5-10 itde gebermiş olur.

doğru aslında bunlar ancak kaba kuvvetten anlarlar.

marjinali35
29.07.2006, 07:38
Merhaba Canlar Bu Konular Benİm BaŞimdanda GeÇtİ Ama Her Seferİnde Kendİmİ Korumayi Bİr Şekİlde BaŞardim Ve ArkadaŞlarimla Bİr Çati Altinda Toplamdik Bİze Yapilanlarin Aynisni Onlara Yaparak Ünİversİtenİn EgemenlİĞİnİ Kazandik Sİzde Bunlari Yapmalisiniz...

duygugemisi
29.07.2006, 09:07
Şiddetin,kaba kuvvetin hiçbir işe yaramadığı tecrübelerle sabittir..En iyi ilaç bilgi bence....

candost_20
29.07.2006, 09:57
Merhaba canlar, son günlerde hatta son yıllarda takip etmişsinizdir ki, üniversiteler içinde gerici faşist oluşumlar açık şekilde desteklenmek te ve ilerici demokrat-devrimci öğrencilere karşı kullanılmaktadırlar...

Bu olaylarda en çok yaralanan, okuldan ceza alan ve doğal olarak zarar gören ise, biz alevi gençleri oluyoruz... Bu konuda bağımsız alevi kuruluşlarının okul yönetimleriyle görüşerek çeşitli çözümler üretebileceklerini düşünüyorum. Ama nedense bugüne kadar hep alevi kurumları bu duruma sessiz kaldı...Son olarak marmara üniversitesinde 3 sol görüşlü öğrencinin ağır yaralanması, ve özellikle istanbul üniversitesindeki ülkücü faşistlerin öldüresiye yaraladıkları öğrenciler, bu durumun ciddiyetini göstermektedirler..

Bir alevi genci olarak hiçbir örgütle bağım yok. Var oluşumu alevi olarak nitelendiriyorum. Bu nedenle bana alevilerin sahip çıkmasını istiyorum.

Burdan açık çağrımdır, Cem Vakfı, Alevi Dernekleri Federasyonu ve diğer alevi kurum ve kuruluşları, bu konuda birşeyler yapın, bu acil ve ehemmeyetli bir çağrıdır... Eğer bu konuda birşey yapabilecek kişiler varsa, önerileri olanlar varsa.. bu topike altında bunları tartışalım...

gelin canlar bir olalım!!!

Ellerine sağlık can güzel bir çagrı bu.Haklısı kurum ve kuruluşlarımızın bu konu hakkında bişey yapmaları şart.Bahsettiğin gibi bu olaylar bizim kayseri erciyes üniversitesinde de yaşanıyor ve işin enterasan yönü onların şiddetine (bu şekilde devam edin çocuklar arkanızdayım diye)okul rektörüde destek çıkıyo.Bu konuşmayı bütün öğrencilerin arasında yapıyor tabi.Ben ve arkadaşlarımında ülkücülerle bi çok sorunu oldu ama çok şükür olsun ki bilinen bi insanız ve pek yanaşamıyolar bize.Ama önümüzdeki dönem hiçde iyi şeyler düşünemiyorum bakalım ne olacak hayırlısı.
Bu konu hakkında nasıl bir çare bulanabilecegi açık aslında,çivi çiviyi söker misali,şiddete şiddetle karşılık verebiliriz diyecem ama toplumumuz buna karşı çıkar ama onların anladıkları dilde bu zaten başka bişeyden anlasalar doğru ama anlamazlar...bilmiyorum sizlerin ne gibi düşünceleri var....