Orijinalini görmek için tıklayınız : Dikkat Edin Lutfen (!)

kızılbaş
23.09.2005, 13:22
sayın yonetıcıler...
sıtede her yazı yazana vermıs oldugunuz "ALEVI OGRETILERINE SAHIP" ısımlerden dolayı rahatsızlıgımı dıle getırmek ıstıyorum.
lutfen ısımlerı verırken baska bır kural koyun.
alevı karsıtı bırı, 1000-2000 msj yazarsa ulasıcagı mertebeye bakın!
ve vermıs oldugunuz ISIMLERIN anlamlarını ve mevkılerını sızler daha ıyı bılıyorsunuz.
sevgıler

Alevimen
23.09.2005, 15:41
Dünyada alevileri sevmeyen ve karşı çıkan insanlar maalesef var bu bir gerçektir, bizim rütbelerde değişiklik yapmamız ile bu sorunlar ortadan kaybolmuyor. Biz aleviliği tanıttığımız için bu rütbelerin kullanmasını doğru buluyoruz.

kızılbaş
25.09.2005, 11:23
yönetim sizsiniz! diyecek bişşeyim yok!

zapatistas
28.09.2005, 20:45
bide söyle bişi var alevi karsıtı biri bin ikibin mesaj yazana kadar banlanır zaten :))

candost
17.11.2005, 18:37
arkadaslar gercekdende onemli bir konu bu mesajlara bakarak rutbe veriliyor ama sonucda siz yoneticiler seciyorsunuz bu kisiyi ama secmeden once iyice3 arastirilip nerden oldugu gercekdende alevi olup olmadigi vede alevilik hakkinda ne kadar bilgi sahibi oldugu cok onemli dikkat etmek gerekiyor dusundugum kadariyla..

Kizilbas 66
21.11.2005, 05:37
Arkadaslarin da yazdigi gibi rütbelerin dagitilmasinda ki kistaslarin neye göre verildigi burada önem kazaniyor.Mesajlarin fazlaligi gibi unsurlarin ele alinmasi , diger tarafta bizim acimizdan arastirma niteligi tasiyan makale,düsünce,akademik niteligi olan yazilarin ölcüsünü ayni düzeyde tutulmasina yol aciyor.Yani mesajinda bir merhaba diyenle ,bilimsel verilere dayanan kaynak belirtilen akademik yazilarin ayni kefeye konulmasi haksizlik olur düsüncesindeyim.Sevgili Moderatör arkadaslarim bunu dikkate alacaklardir diye umut ediyorum.

BOZ ATLI HIZIR YARDIMCINIZ OLSUN

Saygilarimla..........

Lamekan
25.11.2005, 08:48
kardeş amaç birşeyleri paylaşmak olmalı bence de adam senle merhabasını selamını kelamını paylaşmış daha ne isterim....

ne bu dünyada ne ötekinde makam peşinde koşmamak gerek.... ayrıca karşıt düşüncede olan bir insan kim olura olsun haşa yoldan tutulp getirlen bir kazma bile olsa burada senin tabirinle 1000 2000 mesaj atarsa bence bişeyler öğrenir... zaten bizden değilse çokdan şut...

dostca kalın