Orijinalini görmek için tıklayınız : Internet'te Büyük Bir Saldiri Bekleniyor

memço
25.09.2005, 16:01
INTERNET'TE BÜYÜK BİR SALDIRI BEKLENİYOR, TEDBİRİNİZİ ALIN!!!!!!!!
Bu ay itibariyle Rus hackerlerin msnlere toplu şekilde saldırmalar bekleniyor. Saldırılacak ülkelerin arasında Türkiye de yer alıyor. Peki, bu saldırıya karşı nasıl önlem alınabilir? Bu ay itibari ile msnlere toplu saldırılar düzenlemeyi amaçlayan Rus Hacker Kuvvetlerinin Türkiye'de ve de birkaç ülkedeki msnlere zarar vermesi bekleniyor. Peki, bu saldırılara nasıl önlem alınabilir?

a.. @rht.com uzantılı hiçbir adresi kabul etmeyin.
b.. Saldırılar toplu halde gerçekleşecektir. Listenizdeki birisi eklerse virüs size de bulaşacaktır. O yüzden bu haberden ne kadar kişiyi haberdar ederseniz, zarar o kadar azaltılacaktır.
c.. Antivirüs, Firewall (ateş duvarı) gibi yazılımlar kullanın ve son güncellemelerini yapın.
d.. Msn Messenger® 'dan dosya gönderen arkadaşınız bile olsa kabul etmeden önce dosya hakkında bilgi isteyin.
e.. Mail kutunuza tanımadığınız adreslerden gelen dosyaları açmayın ve büyük firmalardan gelmiş izlenimi veren ve sizden şifrenizi isteyen sayfaları doldurmayın.
Yeni bir virüs uyarısı daha!!!!!!!!!!
a.. Eğer size "Miss Russia.pps'' adında mail gelirse, sakin açmayın, hemen silin.. Bu yeni bir virüstür.
b.. Microsoft, Mcaffee, Norton ve bu şekil koruyucuların en iyisi bile hiç bir fayda etmiyor...
c.. Eğer bu gelen maili açarsanız 30 saniye süren bir animasyon çıkıyor, ve bu süre içinde tüm HDD'niz siliniyor, internet korsanları IP ve mail adresinizi de ele geçiriyor ve sizin adınıza mailboxtaki adreslere mail gönderiyor.
A.Cevat OZGEL
Houston-Tx
713 591 5343

Valla ben başkasının yalancısıyım..

Alevimen
25.09.2005, 16:13
neden doğru olmasın, böyle saldırı dalgaları geriye baktığımızda sık sık olmuştur...
ama orda bir isim verilmiş, şahsen benimde başıma sık sık geldiği için o insanı 'kızdırmakQ için ismi ve telefonu verilmiş. Düşünün herkes arkadaşına bu mesajı gönderirse sonunda binlerce kişi bu mesajı görüyor peki 1% telefon açarsa o zaman Cevat'a sabırlar dilerim.

Erki
26.09.2005, 22:05
duymustum bu saldiriyi, ama benim bildigim kadariyla. agustos ayinda gerceklesecekti...

isyan_
27.09.2005, 14:20
3 ay önceki haber!!!!

memço
27.09.2005, 15:15
Benim bu saldırının tarihinden haberim yoktu. Bana iki gün önce böyle bir mail geldi, ben de bunu faydalı olur düşüncesiyle sizinle paylaşmak istedim sadece.

DENIZCENK
17.11.2005, 16:18
walla elin adamı yapıyorlar helal olsun....

cagsaklı_reso
13.12.2005, 23:16
arkadaşlar saldırı gercekleşdi bile size (rns) uzantılı biri eklerse kesinlikle kabul etmeyin çünkü kişi listenizdeki harkezin maili toplu şekilde gidiyor saygılarımla....

Alevimen
14.12.2005, 00:01
kaç aylık haber kaç aylık topik ve halen cevaplar yazılıyor bu nedenlerden dolayı kilitlenmiştir.