Orijinalini görmek için tıklayınız : Ümmetin Yikilis Günü: 3 Mart 1924..

Sümeyye
26.09.2005, 11:53
As-salamu Alaikum wa Rahmatu Allah Wa Barákatuhu

Hilafetin yikilisindan bu yana 80 kusur sene gecti. 3 Mart 1924 de Hilafet sistemi ilga edildi. Onun icin bu güne kara 3 Mart adi verilirse yanlis olmaz. Cünkü o gün islam sistemi resmen ve fiilen hayattan ve devletten uzaklastirildi, bunun yerine kara olan küfür hayati ve sistemi basladi. Nitecesinde kalbler karardi, huzur kacti ve bedbaht bir hayat basladi. Cünkü küfür hakim idi. ve boylece kadinlara tecavüz basladi, namuslari kirletildi, hür kadinin iffetinin sembolü olan basörtüsü ve cilbab yirtildi ve yere atildi.

Meyhaneler acildi, insanlar sarhos oldu ve genelevler acilarak kadin ticareti basladi. Yine halka samimi bir hizmek bitti bunun yerine ancak rüsvetle gerceklesen bir hizmet basladi. islam ordusu gitti yerine Amerika ordusu geldi, üskuruldu ve islam memleketlerini anadoludan bombaliyabildiler.

islam ÜMMET mefhumu kalkti yerine TÜRK, KÜRT, Arap v.s. milletlerin mefhumlari getirildi. ve böylece bütün müslüman halklar birbirlerine düsman oldular.

Filistin konusunda ise, Türkiye kafir israili taniyor ve destekliyor. Kibris konusunda da misir, suriye v.s kafir rumlar taniyor ve destekliyor.

Müslüman memleketleri zenginlik üzerinde oturduklari halde, halkin hepsi fakirlik cakiyor ve agir borclar altina girdiler. Irak taki muslumanlari yok edilirken islam dunyasindaki butun yöneticiler ve devleti bunu seyrederek, en fazla yaptiklari sey; kafir ve düsman olan Amerika ve onun dis kolu olan BMlere yardim göndermek oldu ve oluyorda.

Daha bu kara hayattan neler neler manzaralar gösterilebilir. Iste Cumhuriyet budur. ve Cumhuriyetin manasi; zillet ve rezalettir. Hilafetten sonraki manzaralari herkes görüyor, huzursuzlugu ve izdirabi herkes hissediyor. bütün bunlar ve benzerleri cumhuriyet sisteminin getirdikleridir..

Ne Dersiniz Kardeslerim; Artik Uyanmanin Vakti Gelmedimi ...!!!!...????

rockçı turna
26.09.2005, 23:47

Hilafetin yikilisindan bu yana 80 kusur sene gecti. 3 Mart 1924 de Hilafet sistemi ilga edildi. Onun icin bu güne kara 3 Mart adi verilirse yanlis olmaz.

'Cünkü o gün islam sistemi resmen ve fiilen hayattan ve devletten uzaklastirildi, bunun yerine kara olan küfür hayati ve sistemi basladi.'

Nitecesinde kalbler karardi, huzur kacti ve bedbaht bir hayat basladi. Cünkü küfür hakim idi. ve boylece kadinlara tecavüz basladi, namuslari kirletildi, hür kadinin iffetinin sembolü olan basörtüsü ve cilbab yirtildi ve yere atildi.

'Meyhaneler acildi, insanlar sarhos oldu ve genelevler acilarak kadin ticareti basladi. Yine halka samimi bir hizmek bitti bunun yerine ancak rüsvetle gerceklesen bir hizmet basladi.'

islam ordusu gitti yerine Amerika ordusu geldi, üskuruldu ve islam memleketlerini anadoludan bombaliyabildiler.

islam ÜMMET mefhumu kalkti yerine TÜRK, KÜRT, Arap v.s. milletlerin mefhumlari getirildi. ve böylece bütün müslüman halklar birbirlerine düsman oldular.

Filistin konusunda ise, Türkiye kafir israili taniyor ve destekliyor. Kibris konusunda da misir, suriye v.s kafir rumlar taniyor ve destekliyor.

Müslüman memleketleri zenginlik üzerinde oturduklari halde, halkin hepsi fakirlik cakiyor ve agir borclar altina girdiler. Irak taki muslumanlari yok edilirken islam dunyasindaki butun yöneticiler ve devleti bunu seyrederek, en fazla yaptiklari sey; kafir ve düsman olan Amerika ve onun dis kolu olan BMlere yardim göndermek oldu ve oluyorda.

Daha bu kara hayattan neler neler manzaralar gösterilebilir. Iste Cumhuriyet budur. ve Cumhuriyetin manasi; zillet ve rezalettir. Hilafetten sonraki manzaralari herkes görüyor, huzursuzlugu ve izdirabi herkes hissediyor. bütün bunlar ve benzerleri cumhuriyet sisteminin getirdikleridir..

fazla uzatmaya gerek yok... sana senin sözlerinle cewap wereyimm=

ARTIK UYANIN VAKTİ GELMEDİ Mİ??????

çıkın su yarasa yuvalarınızdannnn!!!!!!!!

not: bu forumdan size hayır gelmez!!! baska kapıya.... zehirlerinizi baska yerlere dökün!!!!

Sümeyye
27.09.2005, 00:13
Benimle Hemfikir Olmadigin konu neresi ?

Bir müsluman olarak butun bu küfür nizamlarinin yikilip yerine sadece Allahin Nizaminin olmasini istemiyormusun..??

gmutlu
27.09.2005, 13:55

Hilafetin yikilisindan bu yana 80 kusur sene gecti. 3 Mart 1924 de Hilafet sistemi ilga edildi. Onun icin bu güne kara 3 Mart adi verilirse yanlis olmaz. Cünkü o gün islam sistemi resmen ve fiilen hayattan ve devletten uzaklastirildi,

küfur dedigin cumhuriyet sayesinde kendini ifade ettin.Bu gün bu düşüncelerini ifade edebiliyorsan eğrisiyle doğrusuyla da olsa cumhuriyet sayesinde oldu.
Cağdaş ve özgür bireyler yetişmesi için artık uyanmanın vakti geldi.

Sümeyye
28.09.2005, 08:08
Buranin Islami Bir Site Oldugunuz Saniyordum... Yaniliyormuyum yoksa..?

TheGodfather
28.09.2005, 16:24
Buranin Islami Bir Site Oldugunuz Saniyordum... Yaniliyormuyum yoksa..?

Bu forum alevi forumudur..İslami sitedir ama şeriatçı hilafetçi bir site değildir..

Bizim savunduğumuz yol laiklikken yukraıya bu tür yorumları copy/paste yapman yanlış..zaten tasvip etmiyoruz..

Sonuç olarak Atatürk sayesinde bugun çağdaşız medeniyiz..Hiç bir zaman yobaz olmadık..Şeriata geçit vermeyiz..Hilafete dönemeyiz...

Kafir İsrail dediğin ülke bir takım soykırımlarda bulunuyor olabilir..Amenna ...Ama din kardeşimiz dediğimiz araplar bizi o topraklardan çıkaran kişilerdir..Hemde o kafir dediğiniz ingilizlere yardım ve yataklık yapan araplar bizim islam anlayışımıza tamamiyle zıttır..Biz kendi kültürümüzle islamı yaşamak istiyoruz..İslamiyet arap gibi yaşamak değildir..
Saygılar

chatlakalper
28.09.2005, 16:28
yaw hala şu beyininizi bir yenileyemediniz. Ne kürtler kürt devleti kurar ne islamcılar hilafeti kurar.Bunları ancak rüyanızda görürsünüz

Sümeyye
28.09.2005, 17:05
TheGodFather

Irk olarak yapilan Yanlisliklara bakarsan araplarin yanlisliklari oldugu gibi türklerinde, kürtlerinde yanlisliklari oldu. Yani Hilafetin yikilmis olmasina sebebiyet veren en basta hain, kafir ve yahudiler oldugu gibi muslumanlarinda yanlisliklari oldu elbet. Ama bir musluman olarak butun yanlisliklari araplara yuklemeniz beni sasirtti acikcasi.

Ayrica bu DIN sadece Araplara inmedi. Bu DIN icin calismak ve bu din icin mucadele etmek sadece Araplara Farz degildir. Butun "Ben Muslumanim" diyen herkesin üzerine farzdir.

Olaya Mantikla yaklasmayin. Cunku Mantik insani yanlis dusunceye sefkeder. bir arap bir hata yapti diye bu butun araplarin yaptigi anlamina gelmez. Bir Türk yahudi oldu diye veya bir türk hainlik yapti diye butun turklerin yaptigi anlamina gelmez. gelemez!!

bunlari bir tarafa birakacak olursak bana SERIAT´in ne demek oldugunu anlatirmisiniz TheGodFather..??

TheGodfather
28.09.2005, 17:16
TheGodFather

bunlari bir tarafa birakacak olursak bana SERIAT´in ne demek oldugunu anlatirmisiniz TheGodFather..??

Hmmm sınava mı çekiyorsun yoksa ahiret sualine mi? Senin şeriat tanımı nı çok iyi biliyorum..''Şeriat kurandır,,kuranı yaşamaktır,,kuranın demokrasisini yaşamaktır,,ümmetçilitir'' Gibi anlyışınız var..Evet doğru olabilir bu ama şeriat sonuçları itibariyle kesinlikle Türkiye Cumhuriyeti anayasına laikliine karşıdır.Zıttır. Bu ülke şeriatı kaldırmaz.Şeriat kadınları ikinci sınıf vatandaş yapar..Ya seni anlayamıyorum nickinden anladığım kadarıyla bayansın..Bayanlar laikliğin savunucusu olması gerekirken neden ikinci sınıf bir insan olmak istiyorsunuz..Dinini kendin yaşayamıyormusun..Untuma şeriat sana burda bu tür konuşma hakkını vermekten yoksundur...

Araplar konusuna daha sonra değinicem..sen ilk önce laikliğin tanımı yap bakalım sümeyye..

Sümeyye
28.09.2005, 20:51
Öncelikle Seriatin tanimini yapalim.. ondan sonra Laikligin derinliklerine ineriz.

Seriatin tam manasini alamadim sizden. belliki bazi seyler sizde kopuk kopuk mevcut.
Seriat kadini ikinci sinifa koyuyor dediniz.. Biraz bunu aciklarmisiniz? ayrica neden Küfür olan Laiklige sempati duyarken Seriata ise kindarsiniz, bunu bana aciklarmisiniz? Belkide yaniliyorumdur...

TheGodfather
29.09.2005, 16:28
Öncelikle Seriatin tanimini yapalim.. ondan sonra Laikligin derinliklerine ineriz.

Seriatin tam manasini alamadim sizden. belliki bazi seyler sizde kopuk kopuk mevcut.
Seriat kadini ikinci sinifa koyuyor dediniz.. Biraz bunu aciklarmisiniz? ayrica neden Küfür olan Laiklige sempati duyarken Seriata ise kindarsiniz, bunu bana aciklarmisiniz? Belkide yaniliyorumdur...

Şeriata kindar değilim..Şeriatın ne olduğunu görmek zor bişey olmasa gerek..Geçenlerde yaşanmış bir vakayı anlatmak istiyorum..bilmiyorum belkide sizde bu vakayı biliyorsunuzdur..Pikniğe giden bir aile..Yemek sonrası çoluk çocuk denize giriyorlar..Adamın kızı boğuluyor..Onu kurtarmaya çalışan bir beyfendiye babası engel oluyor..''Bırak onu, elini sürme namahrem diyor'' Tabi kız boğuluyor...Adamda yüzme bilmiyor kızını göz göre göre ölüme terk ediyor..Neymiş efendim namahrem.. :(

Suudi Arabistan'da da bir benzeri yaşanıyor...Bir iki yil once Seriat denen cag disi ucubeyi uygulayan en iyi! memleket olan Suudi Arabistan'da soyle bir olay yasandi;

Kizlarin egitildigi bir okulda yangin cikti. Kucucuk kiz cocuklari bu yanginda cayir cayir yanarken, Suud itfaiyesi yardima geldi. Suudi itfaiyesine yardim icin izin verilmedi. Nedeni ise itfaiye elemanlarinin tamaminin erkek olmasiydi... Herkesin bildigi gibi, seriat denen ahlaksizlikta, na-mahrem denen assagilik bir kural oldugundan bir cok kiz yanarak oldu...

Bu gibi durumların vuku bulması kesinlikle kişisel hatalr değildir..Kişiye göre yorumlama değildir..Şeriat denen ucubenin sonucudur.
Şeriat kadına değer vermez.Şeriat kendi içerisinde bir çok açık veriri..Kişiye göre yorumlanır..Ben iddia ediyorum övündüğünüz Osmanlı imparatorluğu bile şeriatla değil padişahın fermanıyla yönetilmiştir..Tek başına şeriat devlet anayasası olamaz.
Şeriata asla geçit yok..Şeriatı arap çöllerine gömene kadar dur durak yok bizlere..

Alevimen
29.09.2005, 16:41
Forumda Türkçe yazılır ve avatarınızı gözden geçirin. Arapça yazılar kullanan tüm kişilere geçerlidir bu nedenle özel mesaj yazılmadan direk açık topiğe yazıyorum.
Teşekkürler.
Sorular ve yardım için özel mesaj sistemiye benimle irtibata geçebilirsiniz.
Konuyla ilgili mesaj yazmadığım içinde diğer üyelerimizden özür dilerim.

Sümeyye
30.09.2005, 10:55
Sayin TheGodfather

"Şeriata kindar değilim" basladiniz.. "Şeriata asla geçit yok..Şeriatı arap çöllerine gömene kadar dur durak yok bizlere.." diyede bitirdinizHer ne kadar cu cumlelerinizde celiski gorsemde bu konuda pek deyinecegim bisey yok.! Bana vermis oldugunuz örneklerin Seriatla hic bir alakasi yoktur. Bi kac kendini bilmez insanlarin yaptiklaridir. Ölecek bir insana, bu kadin olsun erkek olsun Farzdir. Yok erkek yapamaz kadin bulun tartismasina girilemez.

Aslinda böyle düsünmus olmaniza hic sasirmadim. Gercekten bazi seyleri bilmiyorsunuz. Sizi kucuk dusurmek, rencide etmek degil niyetim. Lutfen beni yanlis anlamayin. Ama gercekten bazi seyleri bilmiyoruz. Seriat denilince ödümüz patliyor. Cunku bugune kadar seriat bize cok farkli anlatildi. bir öcü konumuna getirildi.

Seriat denilince bugun bizim aklimiza El kesme, kadinlara hic bir deger verilmemesi aklimiza gelmekte. oysa hic bir alakasi yok. Dünyada en cok kadina deger veren Seriattir. En güzel , en adaletli, en ahlakli nizam Seriattir. cunku Seriat ALlahin yani Yaraticimizin koymus oldugu kanunlardir. O nasil olacakta Rabbimiz/Yaraticimiz insanlarin koydugu kanunlardan daha kotu kanun yaratacak..??

Bide bir yanlisimiz varki, olaylara cok mantiksal yaklasiyoruz. Bir iki kisi yapti diger bunu tumune yuklemek cok yanlis. Mesela bir kac Türkün ne kadar ahlaksiz davranizlara sahib oldugunu goruyoruz ama bu butun turklerin boyle oldugunu gostermez degilmi ?.. Bir kac musluman yanlis yapti diye , butun muslumanlar boyle demek degildir.!

Sizin verdigini örneklerdeki gibi neden muslumanlar boyle cahillikler yapiyor biliyormusunuz? Cunki ISLAM ZIHNIYETINDEN mahrum kaldiklari icin. Zihniyetlerinde islam degilde, islam kilifina burunmus örf ve adetleri oldugu icindir. Musluman olarak tanidgim o kadar insan vardir lakin islamla hic bir alakalari yokturl. isine gelince islam diyorlarlar gelmeyince bati diyorlar. iste boyle muslumanlarin sayisi cok, ve bunlar yuzunden Seriatin ismide kirleniyor. Oysa Her musluman kendi zevkine gore degilde islama gore yasasaydi bunlarin hic olmiyacaktir ve hic kimsede Seriata kindar olmiyacaktir...

Aslinda anlatacak cok seyim var. Ama isterimki karsilikli tartisalim. Buyrun...

TheGodfather
30.09.2005, 16:47
Hala aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz...
Ben diyorum şeriat kadına değer vermez siz verir diyorsunuz ben ispatını yapıyorum ama siz sadece lafkalabalığı ile geçiştiriyorsunuz...
Buyurun anlatın derdinizi..Belki daha iyi anlarız seni.

Sümeyye
30.09.2005, 19:39
birbirimizi kiracak, incitecek sözlerde bulunmuyalim lütfen..

Ortaya fikir atan sizsiniz ve bunun aciklamasinida yapmak zorundasiniz. Dedinizki Seriat Kadina hak vermez ve kadini ikinci plana koyar dediniz bende bu konuda bir aciklik beklliyorum halen sizden.

Vermis oldugunuz örneklerin Seriatla hic bir alakasi yoktur aksine muslumanlarin cahilliklerinden cikan bir zihniyettir ve bu zihniyetinde islamda yeri yoktur.

Ayrica verdiginiz o iki örnek bir ispat degildir. ki ben size lafkalabaligi degil aciklama yaptim. ve bunun islamla alakasi olmadigini zihniyetlerde bozukluk oldugunu anlattim

ben bunun aciklamasini yapacam

Yani Seriatin ne oldugunu kadina ne haklar verdigini, ne kadar adeletli bir nizam oldugunu acikliyacagim. ama ortaya bir fikir atildiki Seriatin iyi bir nizam olmadigini, ve kadinlari ezdigi vs. önce ben bunlara bir aciklik getirilmesini istiyorum? bu fikri ortaya atanlarin akli olarak delillendirmesini istiyorum.

Bazi seylerin bizlerde ne kadar ezber hallinde oldugunun farkindayim.

zapatistas
01.10.2005, 00:32
şeriat arap faşizminin kendini meşrulaştırma aracıdır.şeriat hacılar hocalar imamlar vasıtasıyla uygulanır.yani bu adamların önüne biraz kemik atarsan davayı her yönüyle değiştirebilirsin.çagdışı bir dini yönetim şeklidir.uygulanıldığı ülkeyi ve o ülkenin insanlarını karanlığa gömecegi kesindir.bunu görmemek için kör olmak gerekmez.basları açıkken bir kadına bile sahip olamayan şeriat geldiğindeyse dört kadına birden sahip olacagını hayal eden erkekler tarafından sempatiyle karsılanır.kadın insan yerine bile konmaz.rumuzuna baklırsa sende bir bayansın karar senin. burdaki insanlar aydınlık ve güzel şeylere inanırlar.kimseyi bu şekilde zehirleyemessin.yanlış adrestesin.şimdi al kendini git.karanlık sayfalarda dolaş senin gibilere oraları yaraşır

BİZ OSMANLININ TORUNU DEĞİL CUMHURİYETİN ÇOCUĞUYUZ

YA SİZ

Sümeyye
02.10.2005, 10:34
Ben hic kimsenin torunu degilim. Sadece Allah Kulu, Rasulunde Ümmetindenim Alhamdulillah.

Yanlistir, kadina hak vermiyor diyorsunuz ama bana hic akli deliller sunmuyorsunuz. Ahmet, mehmetin dedigi beni baglamaz, tatmin olmam icin bana delil gerek.

Seriat demek Allahin kanunlari demektir. Ya sizin yaraticinizin kanunlari demektir. bir musluman olarak yaraticinizin kanunlari duruken, yaratilmisin kanunlarini almak ne kadar yakisiyor size acaba? Rabbimize hesab verecegimizi unutuyormuyuz yoksa?

Hic bir yerde su anda Seriat ile yönetilmez ken (buna iran dahildir) siz nasil boyle kararlaa variyorsunuz ilginc.?? hani elmanin tadini almadan elmayi anlatmak gibi bisey sizinki. hani bir ülkede seriat yonetilse ve sizde bunu gorseniz ve soyle, boyle yanlisliklari var deseniz , bende gorursem hak veririm. dayandiginiz bisey yok bunlari soylemek icin.

Sakin iran seriatla yönetir demeyin, Iran Cumhuriyetle yonetir. ceza hukukunu sadece islamdan almistir. ve kadinada deger vermeyip bunu islama yukler. Oysa kadina en guzel degeri veren islamdir. Ben kadin oldugumu islama girdigimde, onu yasadigimda anladim. önceden ne toplumda bir degerim vardi ne örf ve adetlerimizde.

Disarda, toplumda , bu laik (dinsiz) olan sistemin altinda kadina sadece mal olarak bakilir. bu toplumda kadin 2 seyden olusur. 1.erkegin cinsel icgudusunu tatmin edecek bir madde. 2.kosinin evini temizliyecek ve calisip ona para kazanacak.. Nereye bakarsak kadini goruruz bugun. TV yi aciyoruz bir cikolata reklami ve yanindada erkegi kiskirtan bir kadin.!!! araba reklami yaninda ciplak bir kadin. ve gene kadinla hic bir alakasi olmiyan bir esya tanitiminda gene kadin!!! sizin torunlariyiz dediginiz sistem kadina iste boyle bakar. KADIN BIR MALDIR.!! bunu her ne kadar buyuk bir cesaretle agizlariyla soylemeselerde. amelleri bunu sergiler

ve gene bu sistemine baktigimizda genel evlerine izin vardir. kadin vergisini ödedigi sürece bu igrenc isi yapabilir. bugun türkiyede birakalim sehirleri nerdeyse her mahallede bir genel evi vardir. ve butun genel evleri vergi öder devlete. hatta gecenlerde bir yönetici "kadinlara o kotu ismi takmayin cunku sonucta onlarda isini yapiyorlar." su sapikliga bakin hele..!!!

örf ve geneleklerimize bakalim. kiz 16-18 yasina gelene kadar istedigini yapabilir. ama ergenlik yasina girdigi zaman aksamlari disariya cikamaz, dost hayati kuramaz, her arkadasiyla gezemez, yabanci arkadaslarinin evine gidemez vs. ama bunlarin aynisini erkek istedigi gibi yapabilir. islamda hem kadina hemde erkege zina yasakken adetlerde kadina yasaktir ama erkek diledigi gibi bunu yapabilir. evli olsa dahi zina yapabilir. cunku erkektir, evinin diregidir vs...

adetlerimizde gene kadin evlendigi zaman kocasina karsi konusmuyacak, yeri gelecek on un dayagini yiyecek, bu yetmiyormus gibi kaynanasinin dediginide yapacak sabahtan aksama kadar ev temizligiyle ugrastigi gibi bunun yanindada resmi bi is bulacak vs.

Sizlere bir suru örnek verebilirim o deger verdigini cumhuriyetin kadina nasil baktigini. toplumun ve örf/geleneklerimizin nasil baktigini.. o kadar cok örnek varki.. o kadar cok ahlaksizliklar yassaniyorki bu sistemde ama nedense sistem sevgisi bunlari gormeye kör etmis insani..!!

zapatistas
02.10.2005, 13:02
hiç okumadım cevap yazma gereği bile duymuyorum o avatarı değiştirmessen eger benim avatarımdaki meta yı sakladığımız yerlerden çıkarmamız gerektiğii fikrini iyiden iyiye kabul etmeye baslayacagım

YA DÜNYAMIZI GÖTÜRECEĞİZ ÖLÜ YILDIZLARA
YA DÜNYAMIZA GELECEK ÖLÜM

SORUYU TEKRARLIYORUM

BİZ CUMHURİYET ÇOCUĞUYUZ YASİZ
SİZ NE ÇOCUĞUSUNUZ

Sümeyye
02.10.2005, 16:01
Benimle daha akilli , cesaretli, yürekli ve delilleriyle tartisacak kimse yokmu ..??

Alevimen
02.10.2005, 16:02
Benimle daha akilli , cesaretli, yürekli ve delilleriyle tartisacak kimse yokmu ..??
Amacınız nedir?
Ne demek istiyorsunuz?
Siz kimsiniz?

melisse
02.10.2005, 18:17

Seninle tartismak mi???
Sana delil sunmak mi???

''En guzel,en adaletli ve en ahlakli nizam Seriat''sa,neden gidip 'Seriat'ini yasamiyorsun?Bizim 'uyuyan guzellere' ihtiyacimiz yok!!!Seriyat hakkinda bilgi edinmek istersek seni arariz!!!Anlasilan sen bu konuda cok bilgilisin!!!

Sen kimsin ki bizi dinsizlikle sucluyorsun?
Biz olaylara mantiksal yaklasiyormusuz!!!Evet heppimiz mantik sahibiyiz!!!
Neden sende edinmiyorsun?

Anlasilan sen 'elmanin tadini almissin'!!!Ama unuttugun birsey var canim-her elmanin tadi ayni degildir,ve herkesin tad alma duyusu farklidir!!!Biz senin elmanin tadini merak etmiyoruz,kendi sahip oldugumuz elma bahcelerimiz var ve kendi elmalarimizin tadindan sorumluyuz!!!

alininyolu
02.10.2005, 20:41

burdaki herkes senden daha akıllı daha cesaretli daha yürekli zaten.
şuna cevap yazmayın ya allah aşkına cahilde boş söz çok olur.en iyi
yaptıkları şey laf ebeliği yapmaktır zaten.ama şeriatın hiçmi iyi bir yanı
yok tabikide var bunu kabul etmeliyiz.
şeriatın en iyi yaptığı şey acıtmadan parmak kesmektir.bundan baska bir şeye yaramaz.lokal anastezide kullanılabilir rahatlıkla

TheGodfather
02.10.2005, 21:01
http://www.ataturk.net/album/renkli/b/ata011.jpg

http://img.infoplease.com/images/taliban.jpg Bir takım şeriatçı yobazlar

Evet sümeyye bu iki resim arasındaki fark ne..Buyurun anlatın bakalım hangisi daha çağdaş..Sakal bırakmakla müslüman olduğunu zanneden bu yobazlar, kadına nasıl değer veriyor..

TheGodfather
02.10.2005, 21:06
İnsanların inanma ya da inanmama özgürlüğünün en önemli teminatı laiklik ilkesidir. Bunun yanında dini hak ve özgürlüklerin sınırı, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nda çizilmiştir. Kanunları suistimal etmediği müddetçe vatandaşlar dini ibadetlerini diledikleri gibi yerine getirebilirler. Laiklik, bir ülkede yaşayan insanların inanç ve ibadet hürriyetlerinin teminat altına alındığı bir ilkedir. Laiklik demek dinsizlik demek değildir.

İçinde bulunduğumuz coğrafi ve stratejik konum nedeniyle sürekli iç ve dış tehditlere maruz bir ülkeyiz. Dışarıdan tehditlere karşı mücadele etmek kolaydır. Fakat içeride çıkan bir takım kaoslarla, buhranlarla ve tehdit unsurlarıyla mücadele etmek ise çok zordur. Bunun nedeni ise, masum olanla olmayanı birbirinden ayırmaktaki güçlüktür.

Dış mihrakların da teşvik ve yardımlarıyla Laik Cumhuriyet'imizi yıkıp yerine şerii hükümlere dayalı bir devlet düzeni kurmak isteyenlere karşı mücadele etmek her Türk evladının başlıca vazifesidir. Bu noktada rehberimiz ATATÜRK İLKE ve İNKILAPLARI olmalıdır.

İslamcılık, "Devletin siyasi, hukuki ve ekonomik temel yapısını şeriat kurallarına dayandırma" anlamını içerir. Fakat İslam dini, siyasi, hukuki ve ekonomik bir düzen değil, manevi bir inanç sistemidir. Din siyasallaştırıldığı taktirde ideolojik malzeme haline gelecektir. Bu durumda en büyük zararı da din görecektir. Siyasallaşan din, diğer dünyevi ideolojilerle rekabete girer, eleştirilir. Devlet yönetiminin başarısızlığı dinin başarısızlığı anlamına gelir. Sonuçta bundan din zarar görür.

Peki dini bir ideoloji olarak algılayıp siyasileştirerek din devleti kurmakla sonuçlanırsa ne olacaktır? Olacak bellidir; halk çağ dışı yaşamaya mahkum edilmiş olur. O halde dinin ideolojileşmesi ve siyasileşmesi, dinin özde amacına aykırıdır.

Bize düşen görev, milletimizi dini bir karmaşayla karşı karşı getirerek laik-antilaik çatışmasının içerisine çekmeye çalışan islamcılara karşı uyanık olmaktır. Bunun yanında laikliği dinsizlik olarak algılayanlara karşı da, laikliğin dinsizlik değil, bilakis vatandaşlarımızın din ve vicdan hürriyetini sağlayan bir araç olduğunu anlatmaktır...

TheGodfather
02.10.2005, 21:15
Kadın dövmekten bahsettin değil mi sümeyye..Al sana şeriatçı yobazların sokak ortasında dövdükleri kadınlar..

http://www.rawa.org/beating3.jpg

http://www.rawa.org/beating5.jpg

http://www.rawa.org/beating4.jpg

http://www.rawa.org/beating2.jpg
Al sana işte şeriat...Bu çarşafa dolanıp sokak ortasında sende dövülmek isteniyorsan diyeceğim bir şey yok..

Aşağıda verdiğim web sitesinide bir incele..
Burda suç işlmeiş bir kadını! başından vuruyorlar..
http://www.rawa.org/zarmeena.htm

Bak bakalım şeriat demokrasiyle bağdaşıyor mu?

TheGodfather
02.10.2005, 21:22
Kadın dövmekten bahsetmiştin değil mi?
İşte sana arzu ettiğin şeriatçılığın kadına verdiği önem..

http://www.rawa.org/injured1.jpg

http://www.rawa.org/injured5.jpg
http://www.rawa.org/injured2.jpg

http://www.rawa.org/injured4.jpg

TheGodfather
02.10.2005, 21:46
http://www.rawa.us/movies/movies1.html

Buraya tıkla bakalım..Tıkladıktan sonra burdaki ''MPG'' olarak gördüğün kısımlara tıklarsan daha çabuk yüklenir filmler..
Bu tip vahşetleri yapanlar herhalde laiklik taraftarı kişiler değil..

Bundan sonrada bir takım cahillerin şeriatı karalamak için bütün bunları yaptığını savunmana yinede şaşmıyorum...İnsanlıktan nasibini alamamış bu kara yobazların süratına binlerce kere tüüüüüüühhhh

Şeriat denen bu çağ dışı, aşşağılık ucubenin suratına binlerce kere tüüüüüühh

Sümeyye
03.10.2005, 20:50
TheGodFather

Bir kac kendini bilmez insanlarin yaptiklarini sen nasil Seriata yukluyorsun?? Seriat insanlarin yaptiklari, insanlarin nizamlari degildir. Seriat yanlizca Allahin indirdigi kanunlardir. ve su anda dunyanin hic bir yerinde yonetilmemektedir bu nizam. ortada seriat dahi yokken bu yapilan sacmaliklari sen nasil oluyorsa seriat yapiyopr diyorsun ??

Bu yapilanlar sadece insanlari islamdan sogutmak icin yapilmakta. ki bunu cokta iyi basariyorlar. bunlara aldanmiyalim. Seriat bu degildir. Soylermisin bana Allah Zalimmiki kadina zalimlik etmesine razi olsun ???

TheGodfather
07.10.2005, 22:06
TheGodFather

Bir kac kendini bilmez insanlarin yaptiklarini sen nasil Seriata yukluyorsun?? Seriat insanlarin yaptiklari, insanlarin nizamlari degildir. Seriat yanlizca Allahin indirdigi kanunlardir. ve su anda dunyanin hic bir yerinde yonetilmemektedir bu nizam. ortada seriat dahi yokken bu yapilan sacmaliklari sen nasil oluyorsa seriat yapiyopr diyorsun ??

Bu yapilanlar sadece insanlari islamdan sogutmak icin yapilmakta. ki bunu cokta iyi basariyorlar. bunlara aldanmiyalim. Seriat bu degildir. Soylermisin bana Allah Zalimmiki kadina zalimlik etmesine razi olsun ???

Dinsizlik dediğin laiklğin tanımını yaptım..Birde sizden alalım..Şu an dünyadanın hiç bir yerinde şeriat uygulanmıyor diyorsunuz..Peki gerçek şeriat ne zaman uygulandı..Hz.Muhammed ahayttayken mi? Şunu unutma bu dönemde kimse peygamber değil..Artık islam şeriatının en iyiside olsa çağımıza ayak uydurmaz.

gmutlu
03.10.2006, 12:15
TheGodFather

işinize gelinmeyince bir kaç kendini bilmez ama yücelttigin o şeriatın ta kendisini uyğulayanlar bunlar kendinize göre