Orijinalini görmek için tıklayınız : Orta Dogu daki siddete karsi yürüyüs düzenleme...?!?!

tamerx
21.07.2006, 14:17
selam canlar,

dün ispanyol halki, helal olsun valla, sokaga dökülüp israilin saldirilarini protesto ettiler, eylem düzenlediler vs..

ben almanyadaki aleviler icin konusuyorum: almanyada müslüman topluluk olarak bu kadar passif kalmamaliyiz, belki gidip savasi durduramayiz ama en azindan sesimizi duyurma zamani geldi, hangi birimiz bu savasi icine sindirebiliyor? orta dogu dehset ve haksizlik kokuyor..
bu sabah AABF e email yazdim, böyle bir yürüyüs hakkinda ne düsündüklerini sormak icin, en azindan berlin, köln veya frankfurt gibi büyük sehirlede bir yürüyüs düzenleyebiliriz aslinda, bilmem siz nasil bakiyorsunuz böyle bir yürüyüse?!?

kolpa
21.07.2006, 16:09
protestoyla değişecek bir durum değil bu,önemli olan siyasilerin,diplomatların sessiz kalmaması.

Gannush
21.07.2006, 16:13
Güney Avrupa ülkeleri insanları daha duyarlı ve insancıl oluyorlar. İspanyolların sokaklara dökülmesine şaşırmadım bu yüzden. Her ne kadar ülkeleri İslamcı terörün hedefi olsa da..

Almanya'daki göçmenler İsraili protesto ederse, belki etkili olur. Çünkü İsrail saldırganlığı ve Ortadoğu sorunu Avrupa'nın varoşlarına kadar etkilerini gösteriyor. Avrupalı politikacılar müdahil olabilirler bundan korkup.

FaLLeN
21.07.2006, 16:46
dalga dalga yayılması dileğim bu protestonun...

huseyn
21.07.2006, 17:50
gerçekten dikkate alınacak bi konu bence faşizme karşı seslerin yükselmesi hristiyan yada müslüman fark ettirmemeli. yanı başımızda israil siyonizmi devam ederken biz neden sessiz kalalım????

sertur
21.07.2006, 18:22
güzel bir örnek ispanyolları kutlarım ben şahsen böyle bir organizasyona katılırım bugün kuveyt,arabistan,ırak,filistin,lübnan,yarın iran türkiye dikkat ederseniz çember daralıyor..!

tamerx
21.07.2006, 19:30
AABF den henüz yanit gelmedi, bir kac gün sürer..

tamerx
27.07.2006, 16:23
bu arada Almanya Alevi Birlikleri Federasyonundan hala cevap yok ( 1 hafta gecti)

israil kimyasal bomba kulanmaya basladi, dünya izliyor...
insanlik ölmüs de haberimiz yok...