Orijinalini görmek için tıklayınız : cüneyt zapsu
nesslimm 21.07.2006, 15:32 BİM marketlerin sahibi Cüneyt ZAPSU - Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı’nın Danışmanı, Kürt Teali Cemiyeti’nin Kurucu Üyesi, Kürt Hevi Cemiyeti’nin Kurucusu ‘Kürdistan’da Kürtten başka hiçbir millet yoktur’ diyen Abdurrahim ZAPSU’nun torunudur.
Alman vatandaşı olduğu için milletvekilli adayı olmadığı belirtilen Cüneyt ZAPSU AKP’nin kurucu üyesi ve ‘Türkiye yalnızca Türklerin değildir. Dolayısıyla bu düzenin koruyucusu olmamız mümkün değil diyen zatı muhteremdir..
Ata’ya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok.. Bu hukuku hazırlayanlar bu düzenin kaldırılmasının maşası olacak…’ diyen Başbakan Tayyip Erdoğan danışmanıdır.
Yaşadığı sürede Türklere her fırsatta kin kusan babaannesi Hidayet Zapsu, Kürt isyanlarının baş aktörü olan Bedirhan aşiretine mensuptu. BİM’in de sahibi olan Cüneyt ZAPSU’ nun halası PKK’nın ve Apo’nun akıl hocası Musa ANTER’in karısıdır. ZAPSU’nun şirketlerinde, Kürt Teali Cemiyeti’nin başkan ve mensuplarının torunları yönetici olarak görev yapıyorlar. Şeyh Sait’in öcünü alıyorum, aldım diyen önemli zati muhterem Başbakanımız danışmanıdır… [/COLOR]
Şeyh Sait ve taraftarları gerçek şehittirler’ diyen, Şeyh Sait’in dava arkadaşı Abdurrahman ZAPSU’nun torunu Cüneyt ZAPSU icraatlarıyla da görülüyor ki, dedesinin kin ve intikam duygularını başarıyla devam ettiriyor.
Bu arada unutmadan belirtilmesi gerekli husus: AKP Genel Başkan Yarımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat ise Şeyh Sait’in torunudur.
BİM’den alınan her ürün hainlerin gücüne güç katmaktadır.[/FONT][/COLOR]
gel de bunu delikanlıysan televizyonlar haykır!
basın bunların elinde o yüzden günümüz dünyası için insanların bilinçlenmesi için
internet çok iyi oluyor...
bu yazıyı buraya taşıdığın için seni kutlarım neslim:thumbup1:
manifesto 21.07.2006, 22:15 :) Zapsu yu çekememezlik niye...
Falanın torunu filanın yiğeni diyerek mi insanları değerlendiricez..
Hain olduğuna nasıl kanaat getirdiniz onuda anlamış değilim ya ...
İnsanları HAİN olarak ilan etmek nekadar kolaylaşmış...
nesslimm 21.07.2006, 23:26 :) Zapsu yu çekememezlik niye...
Falanın torunu filanın yiğeni diyerek mi insanları değerlendiricez..
Hain olduğuna nasıl kanaat getirdiniz onuda anlamış değilim ya ...
İnsanları HAİN olarak ilan etmek nekadar kolaylaşmış...
ne olduğunu herkes bilio meraketme.öyleki başbakanından habersiz ABD büyükelçisiyle sınır ötesi opererasyon hakkında konuşma yapabilio.başbakana soruyolar.şahsi meselerini görüşüyo dio.sınır ötesi operasyon konusu Cüneyt zapsunun nerden şahsi meselesi olur.dışıişleri bakanının görevini üstlenme yetkisine nerden sahip OLABİLİR?????kimsenin haberi olmadan dolaplar çeviren bi adamm ..ve bu dolaplar türkiye'nin adı altında dönüyo.
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
bu yazıyı buraya taşıdığın için seni kutlarım neslim
ben tşk ederim arkadaşım
manifesto 21.07.2006, 23:59 neslinn ; öyleki başbakanından habersiz ABD büyükelçisiyle sınır ötesi opererasyon hakkında konuşma yapabilio.
başbakandan habersiz mi? bakınız size acizane tavsiyem TV haberlerinin dolduruşuna gelmeyin..aynı haberi bende izledim bugün ve sadece güldüm..
Zapsu zaten başbakanın danışmanı yani bütün temasları başbakan adına yapar..şimdi ondan haberi yoktu vardı kavgası sadece yıpratma amaçlı..
danışmanlık kavramına henüz alışamadı ülkemiz ama bu sistem batıda yıllardır var ve bir başbakanın işden anlayan kişileri danışman seçmesi mantıklı geliyor bana..
Yani kimsenin haberi yok falan..bir başbakan veya dışışleri bakanı sürekli bir elçi ile veya elçiler ile muhatap olamaz olmamalıda..bu mevkı ve bürükratik oligarşide de karşılamayan bir durum..o bakımdan danışmanın temasları son derece yerinde..
nesslimm 22.07.2006, 00:20 başbakandan habersiz mi? bakınız size acizane tavsiyem TV haberlerinin dolduruşuna gelmeyin..aynı haberi bende izledim bugün ve sadece güldüm..
Zapsu zaten başbakanın danışmanı yani bütün temasları başbakan adına yapar..şimdi ondan haberi yoktu vardı kavgası sadece yıpratma amaçlı..
danışmanlık kavramına henüz alışamadı ülkemiz ama bu sistem batıda yıllardır var ve bir başbakanın işden anlayan kişileri danışman seçmesi mantıklı geliyor bana..
Yani kimsenin haberi yok falan..bir başbakan veya dışışleri bakanı sürekli bir elçi ile veya elçiler ile muhatap olamaz olmamalıda..bu mevkı ve bürükratik oligarşide de karşılamayan bir durum..o bakımdan danışmanın temasları son derece yerinde..
siz öyle diosunuz ama bunu yapmasından hükümet üyeleride rahatsız olduklarını dile getirdi.neyse o onu dedi bu şunu dedi tartışmasına girmeyeliimm.ama bu ülkede yapılan görüşmelerden hiç diilse başbakan haberdarım diebilmeli.
denizbalasar 22.07.2006, 00:22 BİM marketlerin sahibi Cüneyt ZAPSU - Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı’nın Danışmanı, Kürt Teali Cemiyeti’nin Kurucu Üyesi, Kürt Hevi Cemiyeti’nin Kurucusu ‘Kürdistan’da Kürtten başka hiçbir millet yoktur’ diyen Abdurrahim ZAPSU’nun torunudur.
Alman vatandaşı olduğu için milletvekilli adayı olmadığı belirtilen Cüneyt ZAPSU AKP’nin kurucu üyesi ve ‘Türkiye yalnızca Türklerin değildir. Dolayısıyla bu düzenin koruyucusu olmamız mümkün değil diyen zatı muhteremdir..
Ata’ya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok.. Bu hukuku hazırlayanlar bu düzenin kaldırılmasının maşası olacak…’ diyen Başbakan Tayyip Erdoğan danışmanıdır.
Yaşadığı sürede Türklere her fırsatta kin kusan babaannesi Hidayet Zapsu, Kürt isyanlarının baş aktörü olan Bedirhan aşiretine mensuptu. BİM’in de sahibi olan Cüneyt ZAPSU’ nun halası PKK’nın ve Apo’nun akıl hocası Musa ANTER’in karısıdır. ZAPSU’nun şirketlerinde, Kürt Teali Cemiyeti’nin başkan ve mensuplarının torunları yönetici olarak görev yapıyorlar. Şeyh Sait’in öcünü alıyorum, aldım diyen önemli zati muhterem Başbakanımız danışmanıdır… [/COLOR]
Şeyh Sait ve taraftarları gerçek şehittirler’ diyen, Şeyh Sait’in dava arkadaşı Abdurrahman ZAPSU’nun torunu Cüneyt ZAPSU icraatlarıyla da görülüyor ki, dedesinin kin ve intikam duygularını başarıyla devam ettiriyor.
Bu arada unutmadan belirtilmesi gerekli husus: AKP Genel Başkan Yarımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat ise Şeyh Sait’in torunudur.
BİM’den alınan her ürün hainlerin gücüne güç katmaktadır.[/FONT][/COLOR]
evet bunu bende duymuştum..ama doğrumu değil mi bilmiyorum tabi...
bi kere bize zapsuyu övmeyin adam olmuş bi içişleri bakanı bu ülkenin içi işleri bakanı var sana ne oluyoda bilmem ingiliz büyük elçisiyle israil ,finlandiye elçisiyle konuşuyorsun sen hem türk vatandaşı olma hemde bu ülkeyi iç işleri bakanı gibi elçiliklerle görüş olay öyle bi boyuta varmışki akp içindeki bazı bakanlar bile isyan ediyor bu ülkenin iç işleri bakanı var o da abdullah gül diye sizde bize kimliği belli olmayan adamı savunuyorsunuz ...
siz öyle diosunuz ama bunu yapmasından hükümet üyeleride rahatsız olduklarını dile getirdi.neyse o onu dedi bu şunu dedi tartışmasına girmeyeliimm.ama bu ülkede yapılan görüşmelerden hiç diilse başbakan haberdarım diebilmeli.
Zapsu abdye gidip aman bunun üzerine çizmeyin yani delikten süpürmeyin kullanin diyen..
Fatih altayli bunu tv ye cikarmisti kafamizda olan sorulari sormayacagini biliyorduk ama en azindanbir iki soru ama nafile kiytirik sorularla gecistirdi.
Hükümet içinde tabiki hosnutsuzluk var bunun basinda da abdullah gül geliyor.. abdülatif sener .. Zaten bu iki bakan yüce divana gitmez...
Zapsu tayfasi akp tek basina iktidar tasiyan yoksa simdiki DTP eski Dehap baraji asardi ama Doguda oylar AKP ye cikti hatta ikitellide bölgesinde bile akp cikti...
Zapsu gölge dışişleri bakanlığı felan degil Basbakan Tayyip gölge başbakanlık yapiyor.. Ve bu şahıs kakpali kapilar ardinda sözler veriyor...
Aslinda bu zapsu üzerine Fettos gibi bir bölüm acmak lazim bu adamin kim oldugu ve yaptiklari yazmakla bitmez...Fisko birligi islevsiz hale getirip findigi ucuza kapatmaya calisan aganigi reklamini cikaran Türkiyenin en büyük findik tuccari...El kahidenin adamini türkiyde Bim e ortak yapan sahsiyet
Cüney Zapsu Kürt kökenli ve İslamcı. Yeri geliyor milliyetçi yönü ön plana çıkıyor yeri geliyor islami kimliği ön planda oluyor.
Ayrıca BİM marketlerinin el kaide tarzı örgütlere afganistana, ıraka yaptığı büyük para yardımlarıda geçtiğimiz günlerde gazetelerde yayınlanmıştı.
Başbakan da Bim marketlerinden para transferi yapılan El Kadı adlı kişiye kefilim demişti.
Cüneyd Zapsu'yu PKK ile bağlantılandırmak bence doğru değil çünkü islamcı kimliği ön planda olan hiç kimse Pkk yı desteklemez. Bu kişiler için Türk yada Arap dahi olsa önemli olan İslamcı kimliğidir.
Türkiyede aslında herşey birbiri içine girmiş durumda.
Cüneyd Zapsu'yu PKK ile bağlantılandırmak bence doğru değil çünkü islamcı kimliği ön planda olan hiç kimse Pkk yı desteklemez. Bu kişiler için Türk yada Arap dahi olsa önemli olan İslamcı kimliğidir.
Genel secimde Dehapin baraji asamamasin nedeni de bu adam ve akp icinde bulunan bu tayfadır.. Bati dan baraji asacak oylari alamamasi hatta Güney Doğuda Akp nin yükksek oy aldigi yerler..
"''Özgür bir Kürdistan tohumu ekiyorum. Onu geliştirip büyütün" Said-i Nursi
ulalıgenç 23.07.2006, 13:17 Türkiyede aslında herşey birbiri içine girmiş durumda.
İşte burda haklısın Türkiye de herşey iç içe girmiş.Kürtleri gözmezden gelen bir başbakan nasıl olur da kürt kökenli birini danışmanı yapar düşündürücü..
manifesto 23.07.2006, 22:21 slush ; ''Özgür bir Kürdistan tohumu ekiyorum. Onu geliştirip büyütün" Said-i Nursi
:) Sanırım Said-i Nursi ye ait olduğunu iddia ettiğiniz bu sözün ne zaman ve nerede de söylendiğini biliyorsunuzdur..
Ben ona ait volkan gazetesinde yazdığı dönemdeki yazılarda nede eserlerinde böyle bir söze rastlamadım da onun için sordum..
Said Nursi birinci cihan harbinde talebeleri ile birlikde bu ülke için mücadele etmişdir ,yaralanmış esir düşmüş sibiryada iki sene esaret hayatı yaşamışdır..ve dönüşünde de resmi devlet töreni HOŞAMEDİ ile karşılanmışdır..
Bu tür yıpratma mahiyetli yazılar ne yazık ki ne hayatta iken nede öldükden sonra son bulmamışdır..
Bir insanın KÜRT KÖKENLİ olmasında sorun ne???
Irkçılık damarlarınız mu kabardı anlamadım gitti..
Unutmayın bu ülkede kürt kökenli cumhurbaşkanlarıda olmuşdur...Turgut Özal gibi..danışman olmasında ne sorun var...
Bir insanın KÜRT KÖKENLİ olmasında sorun ne???
Irkçılık damarlarınız mu kabardı anlamadım gitti..
Unutmayın bu ülkede kürt kökenli cumhurbaşkanlarıda olmuşdur...Turgut Özal gibi..danışman olmasında ne sorun var...
Sorun Dehapin neden baraji asamadigir. Kürt halkı kendisini partisine oy vermemistir.. Sadece sen nurcu degilsin... Burda insaata calisan kürt insanlarda var onlarla yaptigimiz sohbetlerde o kisiler sizin cematten ama güneydogulu oyunu akp ye verdigini ve bununda tarikatin istedigini söylemistir.. Ama ayni zamanda da pkk yanlisidir..
Sadi-i Nursi bir cumhuriyetcidir bir ingilizcidir...Fettosun simdi abd ci oldugu gibi
Akp secimlerde birinci parti cikmak icin veremecegi taviz yoktur bir bakarsiniz ümmetci olmustur müslümanlari savunur bir bakarsiniz müslümünlari katletmek icin irak teskeresine evet oyu vermistir..
Zapsunun milliyeti degil savundugu fikirler önemlidir.. Hadi israil filistini bombaliyor lübnani yerle bir ediyor görelim sizin üüüümmmmetcileri tik yok... Bir parca bez de firtina koparanlar israil konusunda esas durusta ...Fettosunuz müslümanları bombalayan ülkede... Bir yanda 200 milyonluk müslüman araplar diger tarafta iset 7 milyonluk israil..
manifesto 23.07.2006, 22:57 slush ; güneydogu oyunu akp ye verdigini tarikatin istedigini söylemistir.. Ama ayni zamanda da pkk yanlisidir
Böyle bir yöntem bu güne kadar olmamışdır..Bu sene falan partiye oy vericez diye bir tutum senin sözünü ettiğin bu cemaatte söz konusu değil..
Ancak şu durum var ki genel kanaat aynı yönde olabilir bu ise normal bir netice olsa gerek..
Said Nursi nin bir ingilizci olasına gelince ...bir kere istanbul hükümetine karşı geldiği için ingilizlerce aranıyordu..ve yayınladığı risalelerde milli mücadeleyi desteklediği için ingilizci olması zaten söz konusu değil..tıpkı Gülen'in amerikancı olmadığı gibi..
Hadi israil filistini bombaliyor lübnani yerle bir ediyor görelim sizin üüüümmmmetcileri tik yok...
Basını takip etmiyorsun anlaşılan..israilin Lübnanı işgaline en sert tepkiyi Türkiye vermişdir..Essad ve Lübnan başbakanı arap devletlerini aramak yerine Erdoğanı aramışdır bunun sebebi olmalı..ve bu savaşın sona erdirilmesi için Türkiye elinden geleni yapmışdır ve yapmakdadır da ama güç ve kuvvet meselesi..tıpkı kandil dağındaki eşkiyalara verilecek cevap gibi..
Unutma ki Humeyni de Fransadaydı...:) ama ona kimse Fransacı dememişdi..:)
yani bazı durumlarda mekana aldanmamak lazım..Humeyni örneği seni tedirgin etmesin aklıma geldiği için yazdım..
Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı’nın Danışmanı, Kürt Teali Cemiyeti’nin Kurucu Üyesi, Kürt Hevi Cemiyeti’nin Kurucusu ‘Kürdistan’da Kürtten başka hiçbir millet yoktur’ diyen Abdurrahim ZAPSU’nun torunudur.
-Bir kisi üzerine konusulabilinir ama sunun ogludur,sunun torunudur diye elestirilmez.Babasinin,dedesinin günahlari,suclar varsa oglu veya torunu buna ortak edilemez.
BİM’in de sahibi olan Cüneyt ZAPSU’ nun halası PKK’nın ve Apo’nun akıl hocası Musa ANTER’in karısıdır.
Yine ayni tarz...Ne yapalim simdi torunu ise?
Musa Anterin karisinin C.Zapsunun halasi olmasi sucmudur?
Yanlisliklar yapmis insanlarin cocuklarini ,soylarini ayni degerlendirme icine alamayiz.M.Mehmet Firat in yanlisliklari varsa bunlari konusalim,tartisalim ama birisinin oglu,torunu diye degil...
Bu üc alintinin konu disinda tutulmasi tartisma icin olumlu olacaktir.Konuyu yazan arkadasimizdan ricam bu alintilarin düzeltilmesi sözkonusu kisinin kendi yaptiklari ile ilgili bilgiler sunmasidir...
Ayrica mesajin alinti ise kaynagini burada belirtmesini kendisinden rica ediyorum.Acilan konunun sagligi acisindan...
Iyi forumlar dilerim...
Böyle bir yöntem bu güne kadar olmamışdır..Bu sene falan partiye oy vericez diye bir tutum senin sözünü ettiğin bu cemaatte söz konusu değil..
Ancak şu durum var ki genel kanaat aynı yönde olabilir bu ise normal bir netice olsa gerek....
Tarif edersin ama ismini koymazsin.. Sunu diye bilirsin dimi ilerde bizim cematte su partiye oy verin diye bir yazili aciklama olmamistir..
Basını takip etmiyorsun anlaşılan..israilin Lübnanı işgaline en sert tepkiyi Türkiye vermişdir......Namazlardan sonra cikip türbana özgürlük diyenlerin ki hepsi erkek.. Bir baski olusturmamasidir Son günlerdeki lübnan ve filistin olaylarina ... Fazilet partiler haric..
Hükümet ne tepki vermistir... Refah partisin hükümet oldugu zamanda sizin ucaklariniza ( İsrail Ucaklarina ) egitim yapmasina müslüman halki bombalayin diye mi izin verdik deyip bu anlasmayi fesh mi etmistir ?
Türkiye elinden geleni yapmışdır ve yapmakdadır da ama güç ve kuvvet meselesi....tıpkı kandil dağındaki eşkiyalara verilecek cevap gibi..
Kibrista iyiki ecevit varmis.. Ya tayyip o dönem basbakan olsaydi KKTC de sağ kimse kalmazdi... Koalisyonun yıkılmasında ecevitinin bir cümlesi vardi.. Ben niçin hükümetin yıkıldığını anlayamadim. Simdi daha iyi anlasiliyor..
Unutma ki Humeyni de Fransadaydı... ama ona kimse Fransacı dememişdi..
yani bazı durumlarda mekana aldanmamak lazım..Humeyni örneği seni tedirgin etmesin aklıma geldiği için yazdım....
Fransanin iran üzerindeki etkisi mi daha yüksek yoksa diger batili ülkelerin mi.. Fransda el kahide saldirisi olmamasinin sebepleri nelerdir? Fransanin Humeyninin kalmasina nicin izin verdigi en az benim kadar biliyorsun..
Polis asker arasindaki sürtüsmeler Diyarbakir olaylari ve akp hükümetinin göz yummalari...Telefon konusmalarin Generallerin dinlenmesi ve kamu oyuna duyurulmasi. Belkide el altinda santaj niteliginde kac tane kayit bulunuyor..Ve halen kimin dinledigi belli degil.
Yazmaya bile eliminin varmadigi bir anlasmalar mi yapiliyor...
manifesto 24.07.2006, 00:09 slush ; Hükümet ne tepki vermistir... Refah partisin hükümet oldugu zamanda sizin ucaklariniza ( İsrail Ucaklarina ) egitim yapmasina müslüman halki bombalayin diye mi izin verdik deyip bu anlasmayi fesh mi etmistir ?
Bak sana o antlaşmanın hikayesini anlatayım..
Hani öve öve bitiremediğniz meşhur 28 Şubatçılar var ya..
Çevik Bir..antlaşmadan önce israile gitmiş ve antlaşmanın yapılacağını zaten ilan etmişdi...geriye antlaşmayı hükümete dayatmak kalmışdı onuda bir güzel yaptılar zaten...
Kibrista iyiki ecevit varmis.. Ya tayyip o dönem basbakan olsaydi KKTC de sağ kimse kalmazdi
Erbakanın hakkını yiyorsun ama :) MSP..
Evet askeriye ile polis arasında bir problem varmış gibi ama sorun askeriye değil..
Genel kurmaydaki 28 şubat kalıntısı örgütler..Atabeyler gibi..
istiyorlar ki paşaların korumasında herşeyi yapalım...
meselelerin adını iyi koymak lazım..
Bu arada ÇEVİK BİR 'in yahudi asıllı olduğunu hatırlatmama gerek var mı bilmiyorum...
Bak sana o antlaşmanın hikayesini anlatayım..
Hani öve öve bitiremediğniz meşhur 28 Şubatçılar var ya.......Benim 28 Subati övdügüme dair bir yazim yok ve hiç bir genarali, darbeciyi övmemisimdir..
Çevik Bir..antlaşmadan önce israile gitmiş ve antlaşmanın yapılacağını zaten ilan etmişdi...geriye antlaşmayı hükümete dayatmak kalmışdı onuda bir güzel yaptılar zaten.....
Nicin imzaladi o zaman? imzalamasaydi basina silah mi dayandi... ama erbakan bu anlasmayi imzalamamak icin istifa etseydi farkli bir konumda olurdu ama onun hesaplari varmis su anda hüküm yedigi davadan.. Demekki koltuga oturuncaya kadarmis hersey ondan sonra ver imzala demek ki türkiye yi hükümetler yönetmiyor.. The matrix i izlediysen orda neo ya söylene bir söz vardi "Gerçek dünya ya hos geldin" sende hos geldin :)
Chp de sine-i millete dönecekti millet burda sine nerde tis tis...
Erbakanın hakkını yiyorsun ama :) MSP.......
Ucaklarin yakitinida libya vermisti onunda hakkini verelim
Evet askeriye ile polis arasında bir problem varmış gibi ama sorun askeriye değil..
Genel kurmaydaki 28 şubat kalıntısı örgütler..Atabeyler gibi..
istiyorlar ki paşaların korumasında herşeyi yapalım...
meselelerin adını iyi koymak lazım..
Tansu cillerde bizimde polisimiz vardi demisti akabinde polisin elindeki tüm agir silahlar toplatildi ordu tarafindan...
Sayenizde bugun yökün yaptıkları ve 1402 unutulup cumhuriyet savunucusu kurum oldu...
Sorun ne biliyormusun akp nin ne yapmaya calistigi ortada ve öyle bir haldeki kafalarindaki yapmak icin anlasamayacagi hic kimse yok.. Ve öyle dengesizce günü birlik politika izliyorki tartisilan kurumlar bugun kurtarici gözüyle bakiliyor.. Güven tazeleniyor...Onlarda sizi bu konuda kullaniyor...Al gülüm ver gülüm..
Bu arada ÇEVİK BİR 'in yahudi asıllı olduğunu hatırlatmama gerek var mı bilmiyorum....
yahudi olmasa ne olacak israilin istedigi gerceklesmiyecek mi.. Sadettin Tantanin ic isleri bakanlığı dönemini hatirlamani tavsiye ederim.
ne olduğunu herkes bilio meraketme.öyleki başbakanından habersiz ABD büyükelçisiyle sınır ötesi opererasyon hakkında konuşma yapabilio.
Başbakanın haberdar olmasına gerek yok neslimm üzme kendini bush tan izin alındıysa yeterli olur ülkeyi abd yönetiyor zaten bunlarda kuklaları.
Mahir_86 22.09.2007, 12:00 bu yazı uzun zamandır elimde mevcut. arkadaşlar tartışılacak birşey değil bu.. hepsi enver paşaların şeyh satilerin ülkeyi bırakıp kacan korkakların torunu.
hele cüneyt zapsunun yaptıkları? fındık olayı? halkın emeğini 0 (sıfır) etti. halk fındıgını yollara döktü.
Atarürk' ün bu ülkeinin asıl efendileri ÇİFTÇİLERDİR dedi.. buna karşılık çiftçiye
ananıda al git dendi..
askeriye yan gelip yatma yeri değildir dendi.
bursla okuyan cocukların GEMİCİKLERİ oldu.
|