EŞİTLİK PARTİSİ
28.09.2005, 18:31
EŞİTLİK PARTİSİNİN AÇIKLAMASI
Sevgili site ziyaretçileri
Elbetteki bu siteyi ziyaret edenlerin kaçta kaçı ALEVİ bilmiyorum ama,bizleri mutlu eden özellikle mesaj bırakan gençlerimizin,mantık dizaynı biz belli yaşa gelmiş insanları çok mutlu ediyor,geleceğe umutla bakmamımızı sağlıyor ki bunca olumsuz eğitim sistemine rağmen,bu abartılı bir açıklama değil bizce hayatın bir gerçeği,demek ULU ÖNDERİMİZ ATATÜRK'ün ne kadar öngörülerinin doğru çıktığı elbette tartışılmaz da,bu alan da değil her alan da bu böyle,bunun tespitini biz alınan diplomayla da ölçmüyoruz...kabul ederseniz,BRAVO GENÇLER diyor,SİZLERİ SELAMLIYORUM.
BEKTAŞ ÇELEBİ
EŞİTLİK PARTİSİ GENEL BAŞKANI
GencKaptan
28.09.2005, 18:38
EŞİTLİK PARTİSİNİN AÇIKLAMASI
Sevgili site ziyaretçileri
Elbetteki bu siteyi ziyaret edenlerin kaçta kaçı ALEVİ bilmiyorum ama,bizleri mutlu eden özellikle mesaj bırakan gençlerimizin,mantık dizaynı biz belli yaşa gelmiş insanları çok mutlu ediyor,geleceğe umutla bakmamımızı sağlıyor ki bunca olumsuz eğitim sistemine rağmen,bu abartılı bir açıklama değil bizce hayatın bir gerçeği,demek ULU ÖNDERİMİZ ATATÜRK'ün ne kadar öngörülerinin doğru çıktığı elbette tartışılmaz da,bu alan da değil her alan da bu böyle,bunun tespitini biz alınan diplomayla da ölçmüyoruz...kabul ederseniz,BRAVO GENÇLER diyor,SİZLERİ SELAMLIYORUM.
BEKTAŞ ÇELEBİ
bu parti kaç yılında kurulmuş ve seccimlere bu dönem katılacakmı?
EŞİTLİK PARTİSİ
30.09.2005, 22:14
EŞİTLİK PARTİSİNİN CEVABI
Sevgili GencKaptan
EŞİTLİK PARTİSİ 25/05/2001 tarihinde kuruldu,halen hızla örgütlenme çalışmalarına devam etmekte,önümüzdeki ilk genel seçimlere katılacaktır,bilgilerinize,SAYGILAR SUNARIM
EŞİTLİK PARTİSİ YETKİLİSİ
Ben burda bir konuda rahatsizligimi dile gertirmek istiyorum Burasi bir Alevi forumu burda lütfen partilerin reklamini yapmayin... Parti reklam yapacaksaniz özel site açin...
saygilar
bu parti kaç yılında kurulmuş ve seccimlere bu dönem katılacakmı?
http://www.ep.org.tr/kurucu.htm
İnternette buldum da gerçekten böyle bir parti varmış...İlginç noktalar var mesela bayanları da askere almayı düşünüyorlar eşitlik açısından....
chatlakalper
05.10.2005, 15:20
ben bu güne kadar böyle bir parti ismi duymamıştım ve 2001 de kurulduğunu söylüyorsunuz örgütlenme tam anlamıyla oluşamamış sanırım partide.
Ben ilk başlarda espiri olarak görüyordum ancak Sn.Çelebi gerçekten parti başkanıymış kendisine başarılar dilerim siyaset kazanında...
:36_1_55: sadece İstanbul örgütü var yani ülkenin beşte biri İstanbulda dersek 5te bir örgütlenme tamamlanmış...
izmirksk
05.10.2005, 18:45
ben de ilk başları(bektaş bey beni bağışlasın) daha önce banlananlardan birisi bizimle kafamı buluyor diye düşünmüştüm.onurtt arkadaşımızın verdiği adrese girince farkettim.gerçekten böyle bir şey varmış
ne diyeyim hayırlısı olsun.başarılar
EŞİTLİK PARTİSİ
07.10.2005, 21:09
EŞİTLİK PARTİSİNİN CEVABI
Gençlerle ilgili mesajımızı ilgi duyarak inceleyen,görüşlerini belirten tüm arkadaşlara teşekür eder,saygılar sunarım.
Bektaş ÇELEBİ