zapatistas
28.09.2005, 20:17
arkadaslar daha önce tartışıldımı bilmiyorum ama darvinizm hakkındaki görüşlerinizi almak istiyorum
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : darvinizm zapatistas 28.09.2005, 20:17 arkadaslar daha önce tartışıldımı bilmiyorum ama darvinizm hakkındaki görüşlerinizi almak istiyorum GUARDIAN 06.10.2005, 12:13 Darvinizim dogru bence. her hangi bir Dini /mitolojik/astrolojik Doktrin Darwinizmi yalanlamaz bence. Havva Adem zamanin Do' hem sonu hem baslangicinda tekrar dogmalidir) diger elinde ki kozmik yumurta kirildiginda isa dogar evren buyuk 7'lik bir donusunu birkez tekrar tamamlar,v.s) b.kz. nostradamus v.s (DO) re mi fa sol la si... simdilerde birde Entellektuel dizayn diye bir akım çıktı, ingilizcen varsa okumani oneririm.. Candacan 17.11.2005, 20:59 barkadaslar daha önce tartışıldımı bilmiyorum ama darvinizm hakkındaki görüşlerinizi almak istiyorum Sevgili canlar, Adına Darvinizm diyerek küçültmeye çalıştığınız "Evrim Teorisi"dir. Evrim teorisi; bilimin, bilimsel düşüncenin temelidir. Bugün; size ilham veren bazı büyük dinler bile bunu kabul etmektedir. Ancak içeriğini, özünü boşaltarak kabul etmektedir. Hz. Ali'den günümüze kadar tüm inanç önderlerimizin; bilime verdiği önemin yüzlerce, binlerce örneklerini burda hatırlatmayı, size saygısızlık olarak kabul ederim. Bilimi, şiilik, sünnilik ve diğer inanç sistemleri tartışabilirler. Ama alevilik asla. Sevgili canlar, biraz daha dikkatli olmanızı öneririm. |