Orijinalini görmek için tıklayınız : aynı bilgisayar

zapatistas
28.09.2005, 20:31
merhaba arkadaslar abimle aynı bilgisayarı kullanıyoruz o banlanmış bende giremiyorum siteye mecburen cafeden yazmak zorunda kalıyorum bunun bir çözümü varmı bi yardımcı olursanız sevinirim

ABİLERİN CEZASINI KARDESLERİ ÇEKMEMELİ

Alevimen
28.09.2005, 21:27
Abiniz kim?

zapatistas
29.09.2005, 18:32
alininyolu benim abim olur kendisi sacma sapan seyler yazmış buraya 20 yıldır bunları tartışırız fikirlerini herseferinde cürüttüm birde burda herkesin önünde göstermek istiyorum ama evden giremiyorum site acılmıyor bile bi yardımcı olursanız sevinirim

Alevimen
29.09.2005, 18:49
site açılması lazım ama abinizin banlı olduğunuzu gösterir, logout yapılır ve kendi nickiniz ile tekrar giriş yapmaya çalışın. Siz herhalde ikiziniz çünkü abinizde 23 yaşında, enteresan... Farklı mesajlar yazıyorsunuz.. :-)

zapatistas
29.09.2005, 19:16
:))) hayır ikiz değiliz bir yaş büyük benden o 81 li ben 82 liyim de logout nasıl yapılırki adresi yazıyorum direk olarak karsıma asagıdaki sebebten dolayı bir hafta banlısınız yazıyor hiç bir işlem yapamıyorum yardımcı olurmusunuz bana

Alevimen
29.09.2005, 22:24
Navigasyon sıralamasında 'çıkış' linki bulunmuyor mu? En sağ'da olmalı...
Yok daha fazla uğraşmayın, eğer ailece forumu kullanıyorsanız gecici banı şimdiden kaldırıyorum ama lütfen abinize forum kurallarından bahsedin çünkü uyum sağlaması gerekir. yaşattığım rahatsızlıktan özür dilerim zapatistas.

Alevimen
29.09.2005, 22:28
nerdeyse unutuyordum...
Avatar seçiminiz biraz ilginç olmamış mı? BARIŞIN büyük harflerle yazıldığı bir forumda savaş aletlerini gösteren avatar pek uygun deyil gibi geldi bana bir değişiklik yapmayı düşünüyormusunuz? Şahsen sevinirim.

zapatistas
30.09.2005, 00:30
duyarlılığınıza teşekkür ederiz tamda burayı yeni bulmuşken üye olduktan bir kaç saat sonra banlandık abimin sayesinde sırf siteye girebilmek için yarım saat yol yürüyüp cafeden girebiliyordum saolun avatara gelince üzerindeki silahlara bakmayın tamamen barış yanlısı birisidir o subcommandante marcos tur silahsız bir resmini bulup kullanmaya çalışacağım
tekrar teşekkürler

alininyolu
02.10.2005, 20:23
teşekkürler banı erken kaldırmışsınız ama neden banlandım anlamadım yazdığım mesajları okudum bir tek hakaret yada forum kurallarına aykırı bişi bulamadım neyse saolun yinede

Alevimen
02.10.2005, 20:32
teşekkürler banı erken kaldırmışsınız ama neden banlandım anlamadım yazdığım mesajları okudum bir tek hakaret yada forum kurallarına aykırı bişi bulamadım neyse saolun yinede
O halde forum kurallarını tekrar okumanızı tavsiye ederim, halen anlamadıysanız email olarak şikayetinizi bildirin. Konu kilitlenmiştir.