Orijinalini görmek için tıklayınız : BİLGİSAYAR ile KADINLARIN Benzerlikleri:
BİLGİSAYAR ile KADINLARIN Benzerlikleri:
1.İkisi de devamlı sorun çıkartır ve sorunu halletmeniz saatlerinizi hatta bazen günlerinizi alır.
2.İkisi de elektrik almak ister.
3.İkisi de hiçbir şey yapmıyormuş gibi gözükse de arka planda kullanıcıdan habersiz birçok iş yürütürler.
4.Ne kadar çok paranız varsa o kadar iyi "donanım"lısına sahip olursunuz.
5.İkisi de alışkanlık yaratır.
6.Verim almak için ikisine de nazik davranmak gerekir.
7.İkisi de erkekler için olmazsa olmazdır.
8.İkisini de ne kadar iyi kullanırsanız kullanın saç baş yoldurtan cinslerdir.
9.Parmaklarınızı doğru kullandığınızda her ikisinden de güzel tepkiler alırsınız.
10.İkisi de zaman zaman error verebilir.
11.İkisi de hassastır, sağı solu pek belli değildir.
12.İkisi de bozulduğunda dediğiniz hiçbir şeyi yapmazlar.
13.İkisinin de bellekleri inanılmaz güçlüdür. Dolayısıyla dikkat etmek gerekir.
14.İkisinin de başkaları tarafından kurcalanması sevilmez.
15.İkisinin de durup dururken niye bozulduğunu anlamazsınız.
7. Ne kadar iyisini alırsanız alın, 2-3 sene sonra daha iyisi çıkacağından değiştirmeniz gerekir.
:(((((((((
Hersey doguru da,bu 7. madde de ne???????????????????????
SLM MEMCO,
hepsi cok hos felan ama su 7. maddeyi ortadan kaldirsak nasil olurdu? Kotu ornek olmayalim caniiiiimm.
saglicakla kal.
BİLGİSAYAR ile KADINLARIN Benzerlikleri:
7. Ne kadar iyisini alırsanız alın, 2-3 sene sonra daha iyisi çıkacağından değiştirmeniz gerekir.
Bune ya.........
sayın memço;
gerçekten çok güzel bir yazı olmuş
neresii guzel yaa ben hic yakistiramadim dogrusuu resmen atilmis kadinlara onlarda olmasa ne olur halini dusunemiyorum bilee neysee yinede ben pek bi benzerlik goremedim
saygilar.....
7. Ne kadar iyisini alırsanız alın, 2-3 sene sonra daha iyisi çıkacağından değiştirmeniz gerekir
Ne kadar espiri yazisi da olsa burasi biraz kaba olmus.
16.İkisinin de durup dururken niye bozulduğunu anlamazsınız
Bence ikiside durup dururken bozulmaz.Mutlaka sorunu anlamakta bir güclük var demektir.
Aşırı tepki ve yoğun istek üzerine,
“7. Ne kadar iyisini alırsanız alın, 2-3 sene sonra daha iyisi çıkacağından değiştirmeniz gerekir.”
maddesi kaldırılmıştır.
İlginize teşekkürler.
Saygılarımla...
hewalcan 14.07.2006, 15:46 hahahah... kardes bilgisayar ütünüde yapar, cocukta yapar, bulasik yikar, camasir yikar sana (: kizma ama ayni degildir...
[QUOTE=memço3.İkisi de hiçbir şey yapmıyormuş gibi gözükse de arka planda kullanıcıdan habersiz birçok iş yürütürler.
I]6.Verim almak için ikisine de nazik davranmak gerekir. [/I]
9.Parmaklarınızı doğru kullandığınızda her ikisinden de güzel tepkiler alırsınız.
/QUOTE]
hepsi çok kötüydü ama yukarıdakiler daha beter kötü kadınlarımızı bu şekilde mizahide olsa aşağılamak bence çok kötü.
açıkçası kendimden utandım
hewalcan 14.07.2006, 16:34 ya arkadaslar bence bu daha büyük tartismalara yol acmadan moderatör arkadaslarla iletisime gecerseniz iyi olur...
karyatit 14.07.2006, 21:38 hiç hoş bir yazı değil, hele böyle bir site de karşılaşmak istemezdim.Mizanselde kadınları aşalayan bir yazı
I]6.Verim almak için ikisine de nazik davranmak gerekir. [/i]
şu kısım pek hoşuma gitmedi ama düğerleri doğru gibi
h.ismail tut 14.07.2006, 22:07 sana katılmıyorum kardeş ne kadınlarımız var bizim biraz sagına soluna iyice bak bence değerli dost.
meryem demir 15.07.2006, 01:04 tartışmaya açık bir konu olmuş.
ama tartışmanın boyutu farklı olabilir.
Forumda kadınlara neden bu kadar eleştri var anlayabilmiş değilim.
Bazı erkeklerimizde hayatlarından memnun olsalardı, pembe TC kimliği almak için uğraşmazlardı
saygılar
hewalcan 15.07.2006, 22:22 hehehehe ablam muhtesem bir söze deginmissin harikaa....
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
tartışmaya açık bir konu olmuş.
ama tartışmanın boyutu farklı olabilir.
Forumda kadınlara neden bu kadar eleştri var anlayabilmiş değilim.
Bazı erkeklerimizde hayatlarından memnun olsalardı, pembe TC kimliği almak için uğraşmazlardı
saygılar
vallahi süpper... pembe TC kimlik (:
D-e-v-r-i-m 15.07.2006, 22:57 :cursing: paylaşacak başka birşey bulamadın sanırım ne yazık ki sana cevap vererek vakit harcıyorum ancak tepki göstermem gerekiyor yoksa bu yazını okumak bile yersiz .. üzücü...
izmirksk 15.07.2006, 23:08 bayanlar kızmış..:)
meryem demir 16.07.2006, 13:50 bayanlar kızmış..:)
kendi adıma hala kızmaya devam ediyorum.
bu konu burda olduğu sürecede kızmaya devam etmeyide düşünüyorum.
bakıyorum bayanların kızması da sizlerin yüzünüzde tebesüm oluşmasını sağlamış,
herşekilde sizleri güldürebiliyoruz, buda kadınlar için + bir puandır (bizi sizden üstün kılan basit ama geçilmemesi gereken uffacık bir ayrıntı)
saygılar
bilgisayar mı kadın mı :D :D :D ,
tabii ki bilgisayar :D :D ama yazılanlarının büyük çoğunluğu doğru...
meryem demir 16.07.2006, 13:56 hehehehe ablam muhtesem bir söze deginmissin harikaa....
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
vallahi süpper... pembe TC kimlik (:
yıllar evel bir kadının kot giymesi yada çalışması sevgili erkekler tarafından farklı yorumlandıysa, şimdi kadın evini geçindiren kişi olmuştur. Erkek ister istemez, gün gelecek kadının gölgesine sığınan canlılar olacaklar. (bunuda buraya yazıyorum).
erkekler sadece son yıllarını yaşama gayreti içinde çırpınırken, kadınlara böyle karalamalar yaparak kendilerini biraz daha uçurumun sınırına doğru ittikleriinin farkında değiller.
bence çok güzel ve haklı bi yazı yazanı kutluyorum dahasıda var ama bu kadarı yeter...
|