Orijinalini görmek için tıklayınız : illusions
bu resimde bir yasli ve bir genc kadin var
goruyomusunuz?
512
bu resimde 9 tane yuz var bulabilirmisiniz?
513
bu resimde bir bebek var gorebiliyomusunuz
514
fillin kac ayagi var?
515
asadaki resmin ortasina 30 saniye bakin ondan sonra duz bir yere bakin Hz isa'yi gorursunuz.
516
bu resimde opusen iki insan var onlari goruyomusunuz
517
adamin sacinda ne var?
518
ayy tam olarak birtek bebegi gordum valla o kadar guzel ki cok hosuma gitti ayy canim benim.........o resim cok hosuma gitti harikaaa yaaa.........
saçlarinda insanlar gorunuyor yuzde bir bayan resmi var...
Ben bu öpusen iki insani göremedim...
Alevimen 05.10.2005, 23:12 Bende o bebek resmin beğendim birde Hz. İsa resmide felaket oluyor, isterseniz deneyin ama korkmayın :sasirdi:
canooommmmm opusen iki insan goz brun ve dudak cevrelerinden olusuyorr dikkatli bakk...... birdee ben Hz Isa resmini de denedim hic bise olmadi......
Alevimen 06.10.2005, 22:17 Hz. İsa şeklindeki resime tıklayın büyük göstersin..
Ardından resmin ortasında 4 siyah noktanya 1 dakika boyunca bakın ama bakmadan evvel bulunduğunuz yerde beyaz bir duvar veya dolap gibi düz yer arayın, belirleyin.. ve 1 dakika boyunca bakın resime ardınan beyaz duvara veya dolaba sonra aşağıdan yukarıya yukarıdan aşağıya kayan bir olay göreceksiniz, ama ürkmeyin :)
korkulacak urkulecek biseyse ben bakmayim benim korkularim var:)))) gece ruyama falan girer sonraa :))))
Alevimen 06.10.2005, 22:32 bence dene belkide korkmazsın, benim iş yerimdeki bir bayan arkadaş denedi sonra bir bağırma çağırma kaçtı gitti ogün bugündür göremiyorum.. şaka bir yana ama buna benzer bir olayla karşılaşabilirsiniz :)
ilginizi çekmedi mi? bence deneyin.. deneyin ve görün manipulasyon nasıl yapılıyor diye.. deneyin..
bence dene belkide korkmazsın, benim iş yerimdeki bir bayan arkadaş denedi sonra bir bağırma çağırma kaçtı gitti ogün bugündür göremiyorum.. şaka bir yana ama buna benzer bir olayla karşılaşabilirsiniz :)
ilginizi çekmedi mi? bence deneyin.. deneyin ve görün manipulasyon nasıl yapılıyor diye.. deneyin..
Alevimen gercekten oyleeyse urkutuucuyse kesin bende o kadin gibi olurum benim ciddi ciddi korkularim var o zaman bunu kalbim kesin kaldirmazz ammaaaan neysee ben almayim alana engel olmayimm :))) acayip ilgimi cektii aama sonucu kotu olabilirr bosver....:)))))
Alevimen gercekten oyleeyse urkutuucuyse kesin bende o kadin gibi olurum benim ciddi ciddi korkularim var o zaman bunu kalbim kesin kaldirmazz ammaaaan neysee ben almayim alana engel olmayimm :))) acayip ilgimi cektii aama sonucu kotu olabilirr bosver....:)))))
ya dene o kadar kotu birsey degil.
30 saniye resime dikkatli bir sekilde bak sonra duz bir duvara bak gozlerini kirpa bilirsin ve duvara biraz cok bak hemen goremezsin.
merak etme korkmazsin.
ya dene o kadar kotu birsey degil.
30 saniye resime dikkatli bir sekilde bak sonra duz bir duvara bak gozlerini kirpa bilirsin ve duvara biraz cok bak hemen goremezsin.
merak etme korkmazsin.
tamam canan bi deneyecegim ama evde birilerinin oldugu bi zaman olsun nolur nolmaz degilmi yinede tedbirimi alayim :)))))
denedim gercekten oluyor...
mustimercan 04.11.2005, 00:22 hs.isa resmi enteresan,, gercektende baska bir yere baktiginda görüyosun..
rockçı turna 04.11.2005, 00:27 yaw bir insan hiç mi bişey göeremez ya:)
bi bebegi daha önce baska yerde görmüştüm o kadar...
yaw bir insan hiç mi bişey göeremez ya:)
bi bebegi daha önce baska yerde görmüştüm o kadar...
ya resimler cok net degiler biliyorum ama sende baya beceriksizmissin.
rockçı turna 04.11.2005, 15:05 ya resimler cok net degiler biliyorum ama sende baya beceriksizmissin.
saol canan cok acık sözlüsün:)
saol canan cok acık sözlüsün:)
merci canim, ayipdir soylemesi biraz oyleyimdir.
saka bir yana,kirilmadin degilmi, ben yanlizca saka yapiyodum....
rockçı turna 04.11.2005, 16:19 merci canim, ayipdir soylemesi biraz oyleyimdir.
saka bir yana,kirilmadin degilmi, ben yanlizca saka yapiyodum....
hayır yaa ne kırılması:) tanıyorum seni artık bu senin özelliğin ve bence bu özelliğin kaybolmasın;)
hayır yaa ne kırılması:) tanıyorum seni artık bu senin özelliğin ve bence bu özelliğin kaybolmasın;)
:14: ay canimmmmmmmmmmmmmmmm, parmaklarindan bal damliyo.
|