Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir / Gümüldür / Özdere

tamerx
27.07.2006, 11:17
selam,
aranizda gümüldürün/özderenin (kusadasina 40km) yerlisi varmi?
ben orda kaldigim icin soruyorum, cok merak ettim.

castronomi
01.08.2006, 00:48
ben gümüldür ve özdereli diilim ama çocuklugumdan beri orası benim tatil mutluluklarımın degişmez parçasıdır. özellikle belediye plajları ve ziraat kampı civarları

tamerx
01.08.2006, 00:57
ben gümüldür ve özdereli diilim ama çocuklugumdan beri orası benim tatil mutluluklarımın degişmez parçasıdır. özellikle belediye plajları ve ziraat kampı civarları

otelm dute nin yakininda olan kampda kaldin mi hic? ben hic kampda kalmadim ama kampcilari iyi biliyorum...

castronomi
01.08.2006, 17:09
evet dostum kaldım
şimdiki favorim deniz apart veya munzur otel bide akşamlarıda zılgıtla arşa türkübarda biramla türkü dinlemek en büyük zevkim

tamerx
02.08.2006, 00:22
ben gümüldürün yerlisi sayilirim artik, zaten otel dute de akrabalarimizin oteli, simdi baskalarina kiralandi ve baya toparlandi, bence özdere,gümüldür, ürkmez arasinda en güzel yer gümüldür, yalniz ürkmezin denizi de cok güzel, didime benzetiyorum orayi biraz.

castronomi
02.08.2006, 01:05
evet haklısın arkadaşım ama insan cocuklugunun gectiği yerleri başka yere degişmiyor ama didimi anımsatan bir havası oldugu kesin

ats
02.08.2006, 17:26
selam,
aranizda gümüldürün/özderenin (kusadasina 40km) yerlisi varmi?
ben orda kaldigim icin soruyorum, cok merak ettim.
ben gümüldür özderedeyim. can
görüşmek dilğimle

tamerx
27.08.2006, 22:24
selam...

gümüldürden geliyorum orda gecirdim tatilimi...

gümüldür de cok alevi var artik...erzincanli cok tuncelli de var.

en az 7-8 kere türkü bar a gittim...reklam yapmis gibi olmasin ama pazarin sonunda zilgit bar var...cok süper sanatci grubu getirmisler...adamin sesi ahmet kayaya benziyor..kadinin sesi ise büyüledi beni. sahibi yabanci degil zaten...

ama her tarafta safi kürt dolmus mardinden felan..sokakta güvence denen birsey yok pazarcilar saldiriyor insana.cok agresif tavirlari var.

Altaylardan
27.08.2006, 22:53
selam...

gümüldürden geliyorum orda gecirdim tatilimi...

gümüldür de cok alevi var artik...erzincanli cok tuncelli de var.

en az 7-8 kere türkü bar a gittim...reklam yapmis gibi olmasin ama pazarin sonunda zilgit bar var...cok süper sanatci grubu getirmisler...adamin sesi ahmet kayaya benziyor..kadinin sesi ise büyüledi beni. sahibi yabanci degil zaten...

ama her tarafta safi kürt dolmus mardinden felan..sokakta güvence denen birsey yok pazarcilar saldiriyor insana.cok agresif tavirlari var.

Evet haklisin, Gümüldürün özelligi yavas yavas kayboluyor.Gümüldür de cogunluk Tuncelili var.Gümüldürde tatilini otelde mi gecirdin yoksa yazlikta mi?
Gümüldür-Özdere deki otellerin cogunda calistim.Clup Yaliyi bilirsin, 2 sene de orda calistim.Gümüldürdeki Tuncelili arkadaslarla dialogumuz cok iyi, hepsi de cok iyi insanlar.Buradaki gibi hic bir zaman siyasi tartismaya girmedik.
Hosgörü ve anlayis meselesi yani.Karsilikli olunca cok güzel oluyor.

tamerx
27.08.2006, 22:55
Evet haklisin, Gümüldürün özelligi yavas yavas kayboluyor.Gümüldür de cogunluk Tuncelili var.Gümüldürde tatilini otelde mi gecirdin yoksa yazlikta mi?
Gümüldür-Özdere deki otellerin cogunda calistim.Clup Yaliyi bilirsin, 2 sene de orda calistim.Gümüldürdeki Tuncelili arkadaslarla dialogumuz cok iyi, hepsi de cok iyi insanlar.Buradaki gibi hic bir zaman siyasi tartismaya girmedik.
Hosgörü ve anlayis meselesi yani.Karsilikli olunca cok güzel oluyor.

yok otel degil...oranin yerlisi sayilirim artik.

Altaylardan
27.08.2006, 23:07
Tatil icin cok güzel yer secmissin.Gümüldür-Özdere bölgesinde insanlar genelde birbirini tanir.Diger yerlere benzemez.Cok güzel arkadasliklar kuruluyor.
Bir kere gelen her sene tekrar geliyor.Turistler bile hersene iki kere geliyorlar.Cok temiz bir bölge, diger büyük turistik yerler gibi kavgasi-gürültüsü yok.Ben de 20 gün sonra kismet olursa Özdere'deyim.

tamerx
31.08.2006, 17:51
yalniz gümüldürün bir sorunu var: gümüldürün icine cok sayida Mardinli vatandas yerlesmis, aclar, onun icin hirsizlik yapiyorlar, buda CHP li Belediye Baskanin sucu, cünkü bu onlari oy almak icin getirdi buralara.yazik.

Özgür-Taylan
03.09.2006, 21:18
ben yeni döndüm Özdere'den
Gümüldür'ü pek bilmem.. çesmeye giderdik oraya, baya gelismis bi kasaba

salihliumut
07.11.2006, 09:58
evet arkadaş ailem ile beraber orada 12 sene kaldık.aslen manisa salihli'denim sonra tabii salihli'ye geri taşıdık. Özdere,Gümüldür muhteşem yerler yaaa..
ayrıca tamer can özderenin yerlisiysen ve ortaköyü eskiden beri iyi bilirsen belki tanış bile çıkabiliriz ;)