gülsün
27.07.2006, 12:52
ya arkadaşlar bir sey soracam neden türkiyede alevilik kampları kurulmuyor .avrupa da alevi birlikleri egitim kampları yapıyor neden türkiyede yok:sarkazm
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Alevilik Eğitim Kampları gülsün 27.07.2006, 12:52 ya arkadaşlar bir sey soracam neden türkiyede alevilik kampları kurulmuyor .avrupa da alevi birlikleri egitim kampları yapıyor neden türkiyede yok:sarkazm kavakli 27.07.2006, 12:55 :) vallaha militan yetistirmices kamp falan gusel dernekler var egitim veriliyor zaten oralarda cem evleri var kulturumuzu cok iyi anlatan bu sartlarda baskada bisi yapilamaz su an turkiyede bunlarla idare edices malesef FaLLeN 27.07.2006, 12:57 Gülsün kardeşim...avrupa ile türkiyeyi bir tutma..daha özgür yapıda olan ve daha rahat kendini ve dinini ifade edilebilen bir toplum avrupa türkiyenin durmunu ve bireylerinin tutumu belli..bu arada cem evleri zaten türkiye için biraz olsun eğitim kampı durumuna girer.. velakad 27.07.2006, 12:57 Ordaki aileler Çocuklarını Alevilik üzerine eğitmek konusunda yetersiz bu yüzden bu kampların dış ülkelerde olması normal.Ancak Türkiye de çocuklar veya gençler aradıkları bilgileri bir kaç kitap gidip alarak dedelari bulup muhabbet ederek yahut bir cem evine giderek eksik olan bilgilerini tamamlama imkanı bulur.Tabi bende Aleviliğin tüm inceliklerine inilen, ehli irfan dedelerin, hocaların olduğu ve pozitif bilimlerinde verildiği Üniversite bazında bir Okul hayal ediyorum... aşk-ı muhabbetle... sertur 27.07.2006, 13:08 ya arkadaşlar bir sey soracam neden türkiyede alevilik kampları kurulmuyor .avrupa da alevi birlikleri egitim kampları yapıyor neden türkiyede yok:sarkazm bu ülkedemi kamp ? ertesi gün polis basar :turned: nesslimm 27.07.2006, 13:21 diğer arkadaşların da dediği gibi biz burda cem evlerinde eğitim alma şansımız var zaten.kültürümüzü çok güzel öğrenme şansına sahibiz.bide buralara yeteri kadar zaman ayırabilirsek tamamdır zaten aisik 27.07.2006, 14:44 bu ülkedemi kamp ? ertesi gün polis basar :turned:[/QUOTE] bizimde imamhatiplerimiz varya :clown: :clown: yaşadığımız ülke olararak ne mümkün şöyle bi geriye bakıp düşündüğümüzde neler yaşamışız bunlar en güzel örnek bize mesela tokat hubyar köyü neler çekmiş vs. velakad 27.07.2006, 14:57 diğer arkadaşların da dediği gibi biz burda cem evlerinde eğitim alma şansımız var zaten.kültürümüzü çok güzel öğrenme şansına sahibiz.bide buralara yeteri kadar zaman ayırabilirsek tamamdır zaten Lütfen...Bari bizler bunu demiyelim... aşk-ı muhabbetle... Aydın. 10.08.2006, 20:04 öyle birsey olsada giden kackişi olurki acaba? |