hewalcan
27.07.2006, 13:45
http://www.suaytr.com/israil/ adresini muhakkak inceleyin...Akillardan cikmayacak görüntüleri görün ve bir kez daha düsünün.
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Iste Israil'e Yardim eden Kuruluslar... hewalcan 27.07.2006, 13:45 http://www.suaytr.com/israil/ adresini muhakkak inceleyin...Akillardan cikmayacak görüntüleri görün ve bir kez daha düsünün. kuzeysanta 27.07.2006, 13:50 Tek Bİr KuruluŞ Var Oda GÜÇlÜler Bunun BaŞinida Her Konuda İsrahile Yardim Eden Ve İsraİlİ KuÇuk Bİr Amerika Yapanlar ErDaL24 27.07.2006, 13:54 coca cola iç amerika kazansın tüm dünyaya saldırsın,yurdun meyve suyunu içi anadolu kazasın türkiye kalkınsın(bu yazı çanakkalede bogaz ın iki tarafına sefer yapan bir geminin kafeteryasında yazıyor ) canazerbaycan 27.07.2006, 16:01 Vahabi lider:Hizbullah'a dua etmek haramdır SAAF-Vahabilerin en yaşlı lideri olarak tanınan Abdullah bin Cibrin, pazartesi günü Lübnan 19/07/2006 - 18:58 SAAF-Vahabilerin en yaşlı lideri olarak tanınan Abdullah bin Cibrin, pazartesi günü Lübnan Hizbullah'ının aleyhine fetva yayınladı. Irak’tan yayın yapan Burathanews haber sitesinin Suudi Arabistan Haber Ajansı’na dayandırarak verdiği bilgiye göre İbn Cibrin verdiği fetvada şu ifadelere yer verdi: "Bu Rafızî partiye yardım etmek haramdır. Onların liderliğinde hareket etmek de haramdır. Allah onlara yardım etsin ve güçlü kılsın diye dua etmek de haramdır." Sünni Müslümanlara nasihat eden İbn Cibrin şunları söyledi: "Ehl-i Sünnete nasihatimiz bu kimselerden beri olduklarını ilan etmeleri; onlara katılanları zelil kılmaları ve bu kimselerin İslam'a ve Müslümanlara düşman olduklarını ilan etmeleridir." İbn Cibrin Vahabi hareketinin Şeyh Abdurrahman el-Berrak'tan sonra dünyada önde gelen ikinci ismi olarak biliniyor. Suudi Arabistan hükümetinin fetva kurulunda üst düzey yetkiler almış olan İbn Cibrin’in açıklamaları, Suudi Arabistan Haber Ajansı "SPA" tarafından yayınlanmakta; çalışmaları da İslami İşler Bakanlığı tarafından finanse edilmektedir. İbn Cibrin'in fetvası ve Suudi liderlerin açıklamaları sonrası Suudi Arabistan'daki Selefiler kendi aralarında tartışma yaşadı. Halk düzeyinde yaşanan tartışmada kimi Selefiler Hizbullah'ı destekliyordu. İbni Cibrin'in bu konudaki fetvası Hizbullah'ı destekleyen kesime bir mesaj olarak değerlendiriliyor. Söz konusu fetvanın, el-Kaide örgütünü destekleyen ve bu örgütün eylemlerini yayınlayan Şeyh Muhammed el-Heydan'ın yönettiği "Nuru’l İslam" sitesinde de yayınladığı belirtildi. İŞTE İSRAİLİ DESTEKLEYENLER tamerx 27.07.2006, 16:31 ne biliyim coca cola, danone vs v.s gibi firmalar kazanclarini artik ISRAEL devletine veriyormus ve onlar tabi o para ile silah aliyorlarmis....öyle iddialar ortaya atildi..sadece burda degil, baska boardlardada .ispatlayin ondan sonra inanirim. ben ne Israel devletini severim, nede haksizligi desteklerim..israel devletini hic sevmem, ve coca coladada calismam ama arastirdim ve coca cola basin sitesinde bu bilgileri buldum: hatta baze insanlar coca cola itiraz etme geregi bulmuyor bu konuda denildi. http://www2.coca-cola.com/contactus/...st_israel.html link ölmüs, ama linkde bu yaziyordu: coca cola firmasindan ingilizce yazili bir yanit: MIDDLE EAST RUMORS Rumor: Coca-Cola contributes profits to Israel In an effort to rally Arab boycotts against The Coca-Cola Company and other American companies, many variations of a rumor exist claiming that our company provides financial support to Israel. One widely circulated rumor claims NBC reported that Coca-Cola had announced it would donate four days' profits to Israel. Our Response: This information is not true, but has been circulated by ill-informed or ill-intentioned third parties. The Coca-Cola Company is not political, and does not support individual countries, governments or political or religious causes. The Coca-Cola Company and its bottling partners operate worldwide in more than 200 countries. While The Coca-Cola Company is a global company, the Coca-Cola business in each country is a local business. Coca-Cola beverages are produced, sold and distributed by authorized local bottling partners, who own and operate bottling plants and sales/distribution centers, employing many local citizens. yazi "orta dogu yalani/dedikodusu " diye basliyor: yazinin devaminda coca cola firmasi bu yalan iddialarin art niyetli insanlardan ortaya atildigini belirtiyor. coca cola firmasi kesinlikle siyasi amaclara yardim etmemektedir..bu özellikle cesitli ülkeler icin gecerlidir.kesinlikle bir devleti ekonomi düzeyde desteklemediklerini söyler. Saygilar huseyn 28.07.2006, 18:34 tamam filistin davasında sonuna kadar yanlarındayız ama fhkp-c neden hamas ve hizbullah tarafından yok edildi?? yani filistin kendi kaderini kökten dincileri başa getirmekle yaptığına inanıyorum bir nebze de... |