Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir'e Attila İlhan Heykeli Dikiliyor...

ecem_m
27.07.2006, 21:10
İzmir’e Attila İlhan heykeli dikiliyor

Şair Attila İlhan’ın doğum yeri İzmir’de heykeli dikiliyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nce, heykeltıraş Bihrat Mavitan’a Karşıyaka rekreasyon alanına yerleştirilmek üzere yaptırılan Attila İlhan heykeli, yarın kız kardeşi Çolpan İlhan, ağabeyi Cengiz İlhan, yeğeni Kerem Alışık ve eski eşi Biket İlhan ile sevenlerinin katılımıyla düzenlenecek törenle açılacak.

can85
27.07.2006, 21:11
güzel çok güzel..avrupaya açılan şehirlerimizden birsi olan izmir de büyük üstadın heykelinin olması gurur verici..

Alp_Kemal
27.07.2006, 22:57
yarın bir aksilik olmasa karşıyakadayım belkşi uğrarım...

ulalıgenç
27.07.2006, 23:37
Arkadaşalar İzmir bu konu da çok duyarlı..Konak Meydanın da Atilla İlhan nın bir sürü şiirini koca koca tablolara yazmışlar.Sonra Nazım ın bir sürü portresi,geçen gün gördüm Can Yücel in şiirlerini yazmışlar bi de resmini koymuşlar o çirkin koca yürekli şairin..

student
27.07.2006, 23:43
O tabelaları görmek çok hoşuma gidiyor ama bazı densizler o tabelaları tahrip edip üzerine bazı yazılar yazmışlar buda beni üzüyor :(
Hele hele nazımın tabelalarının sağlı sollu olduğu yollarda yürümek çok hoş her yer nazım şiirleri ile bezeli :) Buradan saygıyla anıyorum. Açılışa davet ettiler zaten gideriz artık :D