Orijinalini görmek için tıklayınız : Islami Holdinglerden dolandirilan Holdingzedelere aciyormusunuz?

tamerx
28.07.2006, 20:03
arkadaslar,

mutlaka hepiniz duymusunuzdur, bir kac sene önce bu islami holdingler herkesin gözbebegiydi...sonra ne oldu? dini kulanip, insanlari dolandirdilar, avrupadaki türkler 8 milyar euro kaptirmislar bu islami holdinglere, tabi kanal 7 ve tgrt de gibi tv kanallarin payida var buna..
sorum su:

bu dolandirilan insanlara aciyormusunuz?

can85
28.07.2006, 20:06
acımıyorum...helal olsun dolandıranlara ve bilakis de tebrik edeiyorumm... :

ulalıgenç
28.07.2006, 20:12
Neden acıyayım ki.Yüksek faiz duyunca gidip paralarını oralara yatırıyorlar sonra tabi banka batıyor..Bakın İmar bankasında olduğu gibi bir sürü insan haksız yere faizlerini aldılar paralarının sonra banka batınca suçu devleti attılar.İşte meydan öyle haksız yere devletin sırtından faiz yemek olmuyor işte.Kendi bindikleri dalı kestiler devleti dolandırmaya çalıştılar.Şimdide mahkemeler de sürünüyorlar.

ErDaL24
28.07.2006, 20:29
kendi düşen aglamaz

biz niye aglayalım ki.

Ali_Yolcusu
28.07.2006, 21:33
geri kafalı olmalarının bedeli çekmişler ne diim hiç acımıyorum.

Hüseyin69
28.07.2006, 21:44
avrupada allah ismini duyan bazi dini bütün vatandaslarimiz varini yogunu bu holdinglere kaptirdi,
nede olsa hizmette allah ismi geciyordu tabiki neyi varsa vermeliydi
sonrasimi?
sonrasi da malum
ben acimiyorum aksine hak ettiler,
umarim sütten agzi yanan bu vatandaslarimiz
bundan sonra yogurdu üfleyerek icmesini ögrenirler

erayY
28.07.2006, 23:42
Kaşınmak diye ben buna derim işte literatüre geçecek dolandırıcılık örnekleri bunlar hemde geniş kapsamlı birer enayilik örnekleri sanırım aziz nesin de bunları kastediyordu :). Lakin hala ders almış değiller yine kaptırıp duruyorlar paralarını bize diyecek fazla birşey düşmez dolandırılmaktan zevk alıyorlar galiba.

erenler24
25.04.2007, 10:53
dinciler hepsi öyle büyük bir tiyatronun içindeki hepside biliyorki holding denen kara para aklama firmaları kombassan yimpaş ... gibiler onların paralarını alıp onlara faizini verecekler ama onlar ne diyor biz bankaya koymuyoruz çünkü faiz haram kendide adı gibi biliyorki o toplanan paraların karı ancak onlara faiz olarak verilecekti ama olmadı hırsızlar dayanamadı çaldı kanun yok senet yok ama çok iyi oldu ve ben şunada eminimki bir çok alevi de onlara parasının kaptırmıştır bize mum söndü diyenlere oy veren okadar çok zavallılarımız varki

munzur_62
25.04.2007, 10:57
Biliyorsunuz ki müslümanlıkta faiz haramdır bu kökten dinci insanlar kar payı adı altında paralarını yimpaşlara yatırdılar halbuki yimpaştan alacakları kar payıda faiz olarak geçmektedir hiç acımıyorum Tayyeeepin dediği gibi yatırırken bize mi sordular

Seyduna
25.04.2007, 13:44
Ben aciyorum arkadas. Sonucta her dinci de kotudur diye birsey yok. Benim bi ton sunni candan kandan arkadasim var. Onlar benim inancima yada inancsizligima saygi gosterir ben de onlarinkine. Gurbetlerde calisip belki guvenecek banka bulamamis ve adamlara guvenmis insanlar da olabilir. Napalim? Tamam iclerinde bir koyup on kazanmak isteyenler de vardir ama hepsinin de gozunu para hirsi burumus diye birsey yokki. Bugun ulke yonetimi kotu, bastakiler kotu ama ben butun inanan insanlar da kotu diyemem ya. Pireye kizip yorgan yakamam.

lion12
25.04.2007, 14:34
Ben hiç acımıyorum çünkü içten pazarlıklılarda ondan.Hem derler ki faiz haramdır,hemde gider koşar paralarını İslam adı altındaki firmalara yatırıp kar kazanmayı amaçlarlar.Bu ikiyüzlülük değildir de ya nedir?

Hiç kusura bakmasınlarda ben acımam,hee oh olsunda demem ama dediğim gibi sen git paranı "Bu firmanın sahibi 5 vakit namazında abdestinde müslüman adam" diye git paranı yatır,sonrada dizlerini vur dur...Acımam ben buna!