alevigencligi
29.07.2006, 01:15
Küfe halki Hz.Hüseyin'i yalniz birakmisti.Çünkü zalim yezid ve adamlari Imam'i desdekleyenlere iskence yapiyor ve hatta öldürüyordu. Bugün ülkemizde böyle bir durum olmadigina göre, Bizlere ne oluyorda Oniki Imam yolundan kaçiyoruz???
Yoksa küfeliler bizlerden daha mi yürekliydi???
Gelin canlar Bir olalim
Zalime Kiliç Vuralim
Huseynin öcun alalim
Ya ALLAH YA Muhammed YA ALI
Kelamına kurban olduğum ağzın Bülbül-i Gülizar-ı Samet misali söyletene aşk-ı niyaz olsun...
aşk-ı niyaz...
alevigencligi
29.07.2006, 01:21
ALLAH ALLAH EYVALLAH, Bizi söyleten Sahin Aski erenler, ayaklarina turabim ask ile kal, allah eyvallah ...
Ali_Yolcusu
29.07.2006, 01:39
alevigençliği güzel yazmışsın tebrikler.
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
Kelamına kurban olduğum ağzın Bülbül-i Gülizar-ı Samet misali söyletene aşk-ı niyaz olsun...
aşk-ı niyaz...
abi bülent ersoyu çağıralım bi tercüme etsin yaw :)
abi bülent ersoyu çağıralım bi tercüme etsin yaw :)
İyi İnceledik Biz O Kuran'ı
Bir Canlı Kitapta Okuduk Onu
Arif Ol Da Evvel Kendini Tanı
Yoksa Aklın Ermez Lisanımıza ,
bizim dilimizi anlayan bizim cananımızdır...Umarım bi gün aynı dili konuşuruz.
Ali_Yolcusu
29.07.2006, 02:49
İyi İnceledik Biz O Kuran'ı
Bir Canlı Kitapta Okuduk Onu
Arif Ol Da Evvel Kendini Tanı
Yoksa Aklın Ermez Lisanımıza ,
bizim dilimizi anlayan bizim cananımızdır...Umarım bi gün aynı dili konuşuruz.
abi zor ya ben o dili nası öğreniyim. :blushing:
Dilde sende kelamda...Hak da sende Ali' de...ancak biz bunun farkında değiliz...Neyse alevigençliği kardeşime tekrar aşk-ı niyaz ediyorum.Umarım cümlemiz İmam Hüseyin yolundan Hiç ayrılmayız ve o 72 bin kişi ile yola çıkan İmam Hüseyin' den 72 kişi kalanlardan oluruz...
aşk-ı muhabbetle...
alevigencligi
30.07.2006, 00:17
Ins'ali erenler, ikrarimizda kadim oluruz ins'ali, sahi merdan bizi bu demden bu yoldan ayirmasin , ask ile eyvallah .... HUUU