Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Toprağın Türküsü Kanal`D`de (Destekliyoruz: İsmail Aydın yarışma numarası 08)
yaraLiCeyLan 05.10.2005, 02:10 Kanal D`deki bu topragin türküsü adli yarismada Almanyadan katilan Ismail Aydin adli yarismaciyi destekleyenlerdenim. Beni yanliz birakmazsaniz sevinirim arkadaslar. Herkes bir msj atsa :))))
:3:
Belcika: 0 903 33 154
Ingiltere: 0 906 900 05 67
Almanya: sms icin;40700
aramak icin: 0 137 74 40 15 44
Avusturya: 0 900 510 861
Hollanda: 0 909 907 704
Isvicre: 0 901 999 120
Turkiye: 0 532 757 3004
Bu numaralari arayip 08 tusladiginizda ismail aydina oy vermis olacaksiniz.
Ben oyumu verdim:)
Alevimen 05.10.2005, 02:11 Ne zaman başlıyor yarışma, program saatleri ne zaman?
Bunlarıda yazan olursa takip etme şansımız olur :)
yaraLiCeyLan 05.10.2005, 02:17 Su an kanal D`yi ac var az önce izledim:) Ismail Aydin söyledi ben tv kapatip pc basina gectim. Sali gunleri.
Alevimen 05.10.2005, 02:19 ne aksilik.. kanal d dışında tüm kanallar var, izleyemiyorum.
yaraLiCeyLan 05.10.2005, 02:37 Tamam, ben sana aday numarasini yazarim msj cekersin can.
Alevimen 05.10.2005, 02:46 İsviçreden geçerli mi acaba?
zapatistas 05.10.2005, 03:41 tgrt deki beş para etmezdi uyduruk türküler söylendi aylarca.bir semah bir deyiş hak getire.insallah bu öle olmaz.
Alevimen 05.10.2005, 03:51 Yoksa bu yarışma Anadolunun Sesi yarışmanın türünden mi? Arif Sağ'da orda jüriler arasındaydı bu yeni kanald'de yayınlanan proramdada var..
yaraLiCeyLan 06.10.2005, 00:08 Isvicreden ve diger ulkelerden oy yollamak icin bir sms yollamaniz yeterli aday numarasi 08 .
Alevimen haklisin bu yarisma Arif Sag hocanin hazirladigi bir program ve cok iyi yarismacilar var. Ismail Aydin benim fevorim, birlikte destek cikarsak kendi insanimizdan birinin cabalari bosa gitmiyecek. Yarismayi sali günü aksam izleyebirlisiniz. Kanal D`de!
izmirksk 06.10.2005, 20:01 bir destekte benden.ben yarı uykulu izlemiştim .
türkiye saati ile çok geç yayınlanıyor.galiba geceyarısından sonra program devam ediyordu
yaraLiCeyLan 06.10.2005, 21:08 izmirksk, destegin icin tesekkür ediyorum can. Evet gec saatte yayinlaniyor ama bu hafta programin saati degisecekmis. Bilgim oldugunda size haber veririm.
Alevimen 06.10.2005, 22:21 bir video veya mp3 yok mu dinlemek için? proramı takip edemeyenlere diyorum..
TheGodfather 06.10.2005, 22:22 Ya kusura bakmayın ama tv ile pek aram yoktur..haftada belki yarım saat izlerim belkide hiç.Bu program türkiye'de de izleniyor mu? Şayet Türkiyeden de sms yollayabiliyorsak neden olmasın..Tabiki sms gönderirirm :)
yaraLiCeyLan 06.10.2005, 23:35 Program Istanbul`da yayinlaniyor. Türkiye`de ve Avrupa`da izleniyor. Mp3 elimde ama siteye nasil koyacam Alevimen bana msn de yardimci olur musun?
yaraLiCeyLan 07.10.2005, 00:08 http://www.aleviforum.com/loads/Ismail Aydin.mp3 burdan indirebilirsiniz
Ben “Anadolu Ateşi” programının müdavimlerindendim. Salı günü “Bu Toprağın Türküsü” programını gece 3’e kadar büyük bir zevkle izledim. “Bu Toprağın Türküsü” programının “Anadolu Ateşi” programının kalitesinde ve devamı niteliğinde olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca “yaraLiCeyLan” arkadaşımızdan eğer mümkünse, sadece İsmail Aydın’ın değil diğer yarışmacıların da yarışmada söylediği parçaları bize ulaştırmasını veya foruma eklemesini rica ediyorum.
yaraLiCeyLan 07.10.2005, 22:27 Benim elimde tek o var arkadaslar. Ismail Aydin, yakinim olur.
yaraLiCeyLan 11.10.2005, 01:27 http://www.kanald.com.tr/
Bu topragin türküsü yarin aksam 22.15`te Türkiye saatiyle izleyebilirsiniz arkadaslar. Bir sms herkes cekebilir degil mi arkadaslar?
Ismail Aydini, destekliyoruz tabiki:))
Alevimen 11.10.2005, 04:18 her yarışmada kod değişiyor mu? Bu ara telefon numara neydi?
Avurpadan oy gönderiliyor mu? Almanya kesin oluyordur ama İsviçre?
Bu sorular bir yana ama jüriler arasında Alevilere hakaret eden Pakize Sudan olduğunu biliyormuydunuz?
---
"Orta yaşı geçmiş çiftler için en uygun cinsel ilişki zamanı, sabahın erken saatleriymiş"
"Türkünün, Sabahın seher vaktinde ALİ'yi gördüm-yüzümü dizine sürdü.." dediği buymuş demek...
--
Böyle bir saygısızlık yapan kişi neden jürilerin arasındadır? Arif Sağ hocamızın bundan haberi yok mu acaba?
Ben bir Alevi olarak rahatsız oluyorum ve o kişinin bu şartlarda orda yeri olmadığını düşünüyorum.
yaraLiCeyLan 11.10.2005, 21:45 Arif Sag`da orda degil mi Alevimen benim olaydam haberim olmadigi icin cvb veremiyecegim.
Arkadaslar yarismayi izlediginizde verilen numaralari göreceksiniz ben bugün dikkatli izliyeyim Isvicre var mi? Avusturya ve Almanya vardi.
Biz Ismail Aydin`a destek verecegiz kendisi alevi ve benim tanidigim biri bizene baskasindan ya :((( simdi bana destek vermiyecek misiniz?
yaraLiCeyLan 12.10.2005, 01:33 Belcika: 0 903 33 154
Ingiltere: 0 906 900 05 67
Almanya: sms icin;40700
aramak icin: 0 137 74 40 15 44
Avusturya: 0 900 510 861
Hollanda: 0 909 907 704
Isvicre: 0 901 999 120
Turkiye: 0 532 757 3004
Bu numaralari arayip 08 tusladiginizda ismail aydina oy vermis olacaksiniz.
Ben oyumu verdim:)
bir_taneyim 12.10.2005, 13:28 Arif Sag`da orda degil mi Alevimen benim olaydam haberim olmadigi icin cvb veremiyecegim.
Arkadaslar yarismayi izlediginizde verilen numaralari göreceksiniz ben bugün dikkatli izliyeyim Isvicre var mi? Avusturya ve Almanya vardi.
Biz Ismail Aydin`a destek verecegiz kendisi alevi ve benim tanidigim biri bizene baskasindan ya :((( simdi bana destek vermiyecek misiniz?sana desestek verıcez tabi
yaraLiCeyLan 12.10.2005, 13:56 bir_taneyim, tesekkürler.
izmirksk 12.10.2005, 22:45 arif sağ ın içinde bulunduğu organizasyonlarda kalite oluyor.ama pakize suda nın orada bulunmasına gerçekten anlam veremiyorum.
üstelik hiç bir açıdan katkısıda yok ki.
üye olduğum sitelerde ismail aydın için destek isteyeceğim.gerçi üye olduğum siteler genelde bilim siteleri ama mutlaka merak edip takip edenler hatta destek verenler olacaktır diye düşünüyorum.
yaraLiCeyLan 12.10.2005, 22:53 Tesekkürler izmisksk.
Kızılırmaklı 15.10.2005, 13:17 Bende Yarişma Reklamini Bir Ara Gördüm. Top Sakalli Erkeğe Kesin Alevidir Demiştim Ve Izleyecektim Ilgimi çekmişti. şimdi Bide Ne Göreyim Kanal D Sitesinde Ismail Aydin Dediğim Kişiymiş Bu Hafta Kesin Izliyorum :) Bide 8 Numara Benim Uğurlu Rakamim Bu Kadarda Raslanti Fazla Ama :)) Bide Sivasliysa Daha Ne Olsun Derim.
Bence Orda Daha Alevi Vardir. Sadece O Değildir. Ismail Aydin Nereli? Bilen Var Mi? Sitede özgeçmişlere Yer Vermemişler.
ismail aydin yaliba tunceli ama cok emin degilim YC daha iyi bilir.
Kızılırmaklı 22.10.2005, 21:17 valla bu hafta dinledim ismail'i pek hoş değilmiş sesi... çok çalışması gerek...
Kızılırmaklı 17.11.2005, 15:46 Benim favorim Sivaslı Gülseven... oylar ona :)
sevvgili dostlar öncelikle hepinize aşkı niyaz ederim ben buraya girmeyecektim ama bu yarışma hakkında yazmak istedim ben istanbul yenibosnada otuyorum ve bu yarışma bizim evimize çok yakın bir yerde çekiliyor geçen hafta yarışmayayı eleştimeme ragmen gidip izledim özellike pakize suda nın köşesinde yazgıgı yazı için bizzat yüzüne karşı eleştiride buludundum bu yazıyı hepimiz biliyoruz ve gerekne cevabı kendisine verdim
ben şahsen ismaili tutuyorum ve bu hafta onun için gidecegim eger bu hafta izleseniz erzincandan gelen alevi bir dediiyiprograma götürecegim onu uzun sakalarıdan fark edebilirsiniz yarışmacılara iletmek istediginiz şeyler varsa bana iletin bende onlata ileteyim sevgilier erdal_saylik24@hotmail.com
bende birincisi daha ii di burada o kadar güzel sesler yok arkadaşlar ben ilk bir iki programı izledim ve bir dahada izlemedim nerede bu topragın seslerindeki sesler....
dostca kalın
Arkadaslar yarisma saati tekrar degismis, bu hafta BTT Türkiye saati ile Pazar günü 16:30'da Kanal D'de. Her hafta programin gününü ve saatini degistirmeyi adet edindiler. Umarim bundan sonra degismez.
Arkadaslar yarisma saati tekrar degismis, bu hafta BTT Türkiye saati ile Pazar günü 16:30'da Kanal D'de. Her hafta programin gününü ve saatini degistirmeyi adet edindiler. Umarim bundan sonra degismez.
evet dogru yarışma bu gün 16,30 da türkiye saati ile bu gün yeniden gidecegim yarışmaya hemşom olan ismail i desteklemeye..........
Arkadaslar bu hafta (yani bugün) yapilacak yarismada 1 kisinin elenmesinden sonra önümüzdeki hafta yarismanin final bölümünün yapilip yarismanin sonlandirilacagina dair söylentiler var. Bu konudaki görüsleriniz ve fikirleriniz nelerdir? Bu haberin dogruluk payi nedir?
evet dogruluk payı var bizde arif sag la konuştuk program reyting kurbanı olmuş yeterince ilgi görmemiş halk tarafından onun için program saatleri sürekli degişiyor eger bu hafta da yeterince ilgi görmezse yakın zamanda program sonlandırılacakmış...
Eger mesele reyting ise bunun çözümü bence program saatinin sürekli degistirilmesi ile olmamali, bir istikrar olmali. Mesela ben çogu kisi gibi bu haftaki programin yine Cumartesi olacagini düsünerek program saatinde tv basina geçtim. Fakat programin olmadigini görünce internetten arastirdim ve saatin yine degistigini ögrendim.
Herkes bu durumda programin yeni saatini ögrenemeyebilir. Bu nedenle böyle sürekli saatlerin degistirilmesi bence reytingi arttirmaz aksine mevcut seyirci potansiyelinin azalmasina ve programa karsi bir antipati olusmasina neden olarak reytingleri düsürür.
Arkadaşlar bence bunu sadece program saatine bağlamak biraz yalnış olur..Bence beklenen ilğiyi görmemesinin sebeblerinden birisi de ilk i kadar kaliteli olamamasıdır belki de ha ne dersiniz. Bu benim şahsi görüşüm ama sesler gerçekden çekici gelmedi bana...
Ayrıca bu topragın sesleri 1 kimi zaman gece yarısıda oluyordu ama gene izleniyordu. Belkide biraz daha para uğruna kanal değiştirilmeden önce düşünülmeliydi kalite korunmalıydı vb. sorunlar halledilmeiydi bence
Hacibektasli 11.12.2005, 13:36 Valla bende Oyumu simdiye kadar hep Hacibektali Emreye verdim.
yaraLiCeyLan 30.12.2005, 13:49 Ismail aydin almanyada yasiyor ve Erzincan`lidir:))
Ismail bence yarismayi cok iyi götürdü cok sempatikti:)))
ben Emreyi destekliyordum ama erzincan'li oldugu icin Ismailede bir kac kere oy atmistik... neyse birinci olamasalarda ikiside seslerini duyurdular en azindan.. bence onemli olan simdi burdan sonrasi umarim guzel yerlere gelir hepside... turkulere gonul verenler umarim basariya ulasir...
ya arkadaşlar aldanmayın bunlara..
ırak savaşı olurken, bu tür olaylar yarışmalr başlandı..
insanların sırf kafası savaşta olmasın diye .
böyle yaptılar...
3 yıldır türkiyede o kadar çok şey oluyorki...
sırf kafa dağıtmak için böyle şeyler yapıyorlar..
uyutmak amaçla...
ben Emreyi destekliyordum ama erzincan'li oldugu icin Ismailede bir kac kere oy atmistik... neyse birinci olamasalarda ikiside seslerini duyurdular en azindan.. bence onemli olan simdi burdan sonrasi umarim guzel yerlere gelir hepside... turkulere gonul verenler umarim basariya ulasir...
ya ben daha öncede dediğim gibi bir iki programını ve arada denk geldiğimde bir kaçını daha seyredebildim. Kim birinci oldu merak ediyorum dogrusu. Ama ben ismailin olmadıgına sevindim dogrusu ama nedeni onu dinlemiş olmam ve sesini beğenmemiş olmamdan başka bişey değil.....
|