Orijinalini görmek için tıklayınız : TÜrkİye 'de SavaŞa Gİrecek!

RaİNbow
31.07.2006, 09:27
:no: arkadaşlar yakın zamanda ortadoğuda baya bir hareketlilik yaşanacağı söyleniyor.ve bu savaşa TÜRKİYE' de dahil olacak. benim merak ettiğim konu, asker yetersiz kalırsa ne yapardınız?? şimdiden teşekkürler.

AleviGenç
05.08.2006, 16:07
:no: arkadaşlar yakın zamanda ortadoğuda baya bir hareketlilik yaşanacağı söyleniyor.ve bu savaşa TÜRKİYE' de dahil olacak. benim merak ettiğim konu, asker yetersiz kalırsa ne yapardınız?? şimdiden teşekkürler.

Sen gidersin dimi gidmezmisin.

Tövbe yarabbim tövbe.Siz ne yazdığınızın farkındamısınız "SAVAŞ"!
Savaş sizin rahat koltuğunuzda oturarak tv'lerde izlediğiniz gibi değil hanfendi.
Onun için Türkiye Cumhuriyeti savaşmasın.

Bizene elin israillisinden arabından.

sonerk
05.08.2006, 16:48
alevi genç ne oldu loooo korktunmu :komik yok sanmıyorum savaşa giremeyiz biz amerika bize izin vermez uzun iş önce amerikadan izin alacan sonra avrupa birliğine onaylattıracan ondan sonrada savaşa girebiliriz biz bunları yapana kadar savaş bitmiş olur bürokrasinin yavaş olmasıda bazen işe yararmış :001_rolle

AleviGenç
05.08.2006, 17:56
alevi genç ne oldu loooo korktunmu :komik yok sanmıyorum savaşa giremeyiz biz amerika bize izin vermez uzun iş önce amerikadan izin alacan sonra avrupa birliğine onaylattıracan ondan sonrada savaşa girebiliriz biz bunları yapana kadar savaş bitmiş olur bürokrasinin yavaş olmasıda bazen işe yararmış :001_rolle

Savaş kötü'dür.

sonerk
05.08.2006, 18:36
Savaş kötü'dür.

bende iyi demedimki ...
ama bazen aklıma şöyle bişey geliyor biz savaşçı milletimişiz eski çağlarda sürekli savaşmışız savaşaçak birini bulamadıysak ekndimizle savaşmışız hatta bu orhan anıtlarında bile yazılmış malum bu kadar savaşçı bir geçmişe sahip olunca bu gün savaşaçak birini bulamıyoruz kendimizle savaşıyoruz aynı geçmişte olduğu gibi kendimizle savaşaçağımızla başkalarıyla savaşsak hem idman yapmış oluruz hep kendimizi boğmaktan kurtuluruz hemde dünyayı pisliklerden temizleriz :yamukgul: benimkisi bi öneri sadece bazen şeytan dürtüyo:devil2: aklıma böyle şeyler sokuyo bismillah laa get şeytan :innocent:

FaLLeN
05.08.2006, 20:26
NE savaşı,neyin kiminle,hangi doğrultuda,çıkarlar ve sebep iilişkleri nelerdir..

Biraz açarsanız sevinirim..türkiye savaşa neden girsin..?

İsmi varmı Bu savaşın..yada kimler sürüklüyor..?

Hüseyin69
05.08.2006, 20:41
yok sanmıyorum savaşa giremeyiz biz amerika bize izin vermez uzun iş önce amerikadan izin alacan sonra avrupa birliğine onaylattıracan ondan sonrada savaşa girebiliriz biz bunları yapana kadar savaş bitmiş olur bürokrasinin yavaş olmasıda bazen işe yararmış :001_rolle

bunda sanki yaniliyorsun gibime geliyor türkiye saten hem irak hemde su anki lübnana karsi yapilan isgalde abd ingiltere ve israille hemfikirdir
yani savastadir savas illede top tüfek alip insanlarin üzerine bomba yagdirmakla olmuyor sucsuz insanlara insani yardimlari engellemekte bir savas bicmidir o savas meydaninda sucsuz ve savunmasiz insanlari görmemekte bir savas bicimidir
iran lübnana insani yardim amacli ucaklari türk hava sahasi üzerinden lübnana göndermek istedi ama türkiye buschun emri üzerine buna izin vermedi
ne oldu iki masum insan ölecegine türkiye buschun emrini yerine getirmenin mutlulgunu yasarken diger tarafta LÜBNAN da on kisi birden öldü

RaİNbow
05.08.2006, 21:10
Sen gidersin dimi gidmezmisin.

Tövbe yarabbim tövbe.Siz ne yazdığınızın farkındamısınız "SAVAŞ"!
Savaş sizin rahat koltuğunuzda oturarak tv'lerde izlediğiniz gibi değil hanfendi.
Onun için Türkiye Cumhuriyeti savaşmasın.

Bizene elin israillisinden arabından.

öyle kardeşim ama türkiye ,kendi çıkarları için girecek tabi, sizin askeri bilgileriniz olmadığı için,atıp tutmak kolay geliyor size, kimsenin keyfine göre girmeyecek zaten mecburiyettennnnnnnnn. bilmemmm anladınızzmı?

ErDaL24
05.08.2006, 21:11
türkiye bir savaşa girmez bence ama kilit rol oynar.

sonerk
05.08.2006, 21:15
evet canerzincan haklısın savaşa girmesekte savaşa gireni desteklemekte onun tarafında olmaktır demi....

RaİNbow
05.08.2006, 21:27
NE savaşı,neyin kiminle,hangi doğrultuda,çıkarlar ve sebep iilişkleri nelerdir..

Biraz açarsanız sevinirim..türkiye savaşa neden girsin..?

İsmi varmı Bu savaşın..yada kimler sürüklüyor..?
arkadaşım tabiki sınırlarını yani ,topraklarını koruma savaşı. tıpkı ırak ve lübnan gibi gümbürtüye gittmeme savaşı. üstelik savaşacağı ülkeler bile belli olduğu söyleniyor.( İNGİLTERE AMERİKA İSRAİL ŞİMDİLİK KESİNLEŞENLER.)tabi bizimkilerinde taktikleri var bunalara karşı yani.

aspolin
05.08.2006, 22:22
Arkadaşlar Amerikalı bir arkadaşım vermişti bu linki Ne zamandırda paylaşmak istiyordum. Açılan topiğede bundan iyisi olmazdı diye düşündüm. Başka bir deyişle cuk diye oturdu. Neyse iyi seyirler izlerken müziğin sesini lütfen açalım. http://nobravery.cf.huffingtonpost.com/