Orijinalini görmek için tıklayınız : ben napcam ya bi akıl

zapatistas
07.10.2005, 03:57
ya arkadaslar ben çok zor bi durumdayım biraz akla tavsiyeye ihtiyacım var
arkadasımın çalıştığı yere bazen onu görmeye gidiyorum.hemen yan taraftaki burgercide bi kız calışıyo.benim telefon numaramı falan bulmuş arıyo falan.bizim mahaellede oturuo beraber eve gidelimmi sunu yapalımmı bunu yapalımmı iye sorup duruyo.ilk basta kırmamak için onu dediklerini yaptım ama kızın kuzenleri bizi görmüş dövecekler beni heryerde arıyolar.daha kötüsü kız daha 15 yasında ben 23 yasındayım yahu.adımız pedofiliye çıkacak.çok güsel bi kız ama yaşı küçük.onu kırmadan nasıl anlatabilirim durumu allahını seven bişeyler sölesin bi akıl versin yaaa

hulyaa
07.10.2005, 15:24
slm oncelikle arladasim,
su anda icinde bulundugum durum o kadar da icinden cikalamayacak durum degil.bence bu olaydan en guzel sekilde siyrilmanin yolu su:
oncelikle dialoga giredigin kisiyle sakin bir yerde oturup ona karsi hic bir his duymadigini sakince anlatmalisin.
icerisinde bulundugun durumdan onada bahsetmelisin.yani abilerinin senin pesinde olduklarini ve sana zarar vermek istediklerini.seni seviyorsaki sana zarar gelmesine istemeyecektir.bu durumda sana karsi biraz daha anlayisli davranacaktir.bence aranizdaki yas ortalamasini da biraz goz onunde bulundurmasini saglamalisin.umarim bu durumda sana karsi anlayis saglayacaktir.
kolay gelsin arkadasim...

saglicakla kal!

sila
07.10.2005, 20:36
yaa oturr konuss nolacak sankiii...o kadar anlamayacak yastada degilmiss yanii 15 yasii kucuk yasmiii :))))sonraa abilerine gelincee o kadar medeniyetsiz insanalr oldugunu zannettmiyorummm gerekirse dovmedn once onlarlada konusss.... anlayacaklardir bbencee:)).....bide sunu soylemeliyimm bi olayy baya bi tuhafima gitt:))))

khaydar
07.10.2005, 22:31
selam arkadaşlar;
benim de bir sorum olacak.bu forumun sohbet odasına ne oldu?

yaraLiCeyLan
07.10.2005, 22:36
Benimde tuhafimaaa gitti)))) acikcasi samimi olduguna inanmiyorum senin arkadas. Yasi kücük hatta büyük olan kizlardan uzak dur dermisim:))

Kizi kirmiyayim diye suraya buraya gitmekle basta hata yapmissin. Gez dolas sonrada dayagi görünce arkadaslar bana yardim edin yok öyle yagma. Yani abileri kuzenleri görmeseydi, kizla dolasmaya devam edecektin öylemi? Nereye kadar?

yaraLiCeyLan
07.10.2005, 22:39
selam arkadaşlar;
benim de bir sorum olacak.bu forumun sohbet odasına ne oldu?

Sohbet odasi yerinde duruyor sanirim bir bakayim dedim de baktim yok olmus:) Sanirim kimse fazla girmediginden Alevimen kapatmis olabilir.

zapatistas
08.10.2005, 01:04
Benimde tuhafimaaa gitti)))) acikcasi samimi olduguna inanmiyorum senin arkadas. Yasi kücük hatta büyük olan kizlardan uzak dur dermisim:))

Kizi kirmiyayim diye suraya buraya gitmekle basta hata yapmissin. Gez dolas sonrada dayagi görünce arkadaslar bana yardim edin yok öyle yagma. Yani abileri kuzenleri görmeseydi, kizla dolasmaya devam edecektin öylemi? Nereye kadar?

:)) tabikide öyle birsey yok.aslında doğruluk payıda hata bende zaten ilk seferinde ona karsı ne hissettiğimi anlatmalıydım ama yapmadım üzülür diye düşündüm.dayaktan tabikide korkarım yalan yok ama böle gereksiz yere dayak yemekte biraz agır olur.hadi kıza biseyler hissetsem neyse dicem dayak yediğimize değer ozaman.neyse işte yardımlarınıza tşk ederim

serpil_can
29.05.2006, 17:36
yaa oturr konuss nolacak sankiii...o kadar anlamayacak yastada degilmiss yanii 15 yasii kucuk yasmiii :))))sonraa abilerine gelincee o kadar medeniyetsiz insanalr oldugunu zannettmiyorummm gerekirse dovmedn once onlarlada konusss.... anlayacaklardir bbencee:)).....bide sunu soylemeliyimm bi olayy baya bi tuhafima gitt:))))
tabi canım abileri okadarda medeniyetsiz değildirler dövmeden önce konuşurlar sonra döverler:) :) :) sen ilk başta kızın küçük olmadığını bilmiyomuydun a güzel kardeşim başta kırmadında şimdi daha mı iyi oldu sanki:garibbak:

Aziz
29.05.2006, 18:00
valla kurtulusun yok mecburen dayagı yıyecen bunu ılk basta dusunecektın abı bıraz hırpalarlar senı bırakırlar sonra bırsey olmaz abı burası sakada abı kızla otur konus bu soyledıklerın gercekse ben senden buyugum felan fılan derdını anlat ıste sen onu kırmak ıstemıyosun belkı ama kuzenlerı senı kırabılırler haberın olsun saglıgın ıcın otur anlat.....

roro
29.05.2006, 19:17
bence askerliğini aradan çıkart:)))

Ecen
29.05.2006, 21:49
abi ben o kızın yerinde olsam yani yaş itibariyle aynıymışız eğer benle oturup konuşsaydın seni anlardım ama abi sende yani keşke uygun bir dille başta söyleseydin o değil şimdi kızda senin ondan hoşlandığını falan sanıp işi abilerine karşıda abartabilir neyse sana kolay gelsin

huseyn
29.05.2006, 22:03
kardeş neden korkuyosun ya kuzenlerini al karşına de ki böyle böyle olmadı kır kafalarını zapatanın ruhuyla hareket biraz

Bir Zeynep
29.05.2006, 22:22
zapatistas can, hmmmm sana birazcik inanmiyorum: hangi erkek kizi kirmamak icin onunla gezer tozar ki? 23 yasinda akli basinda deli kanlisin, 15 yasinda bi kiza: hayir bacim, veya ne bilim öyle bisey diyemiyomusun? nasil yani, onu kirmamak icin hee dedim, olur mu yaaa? bide diyosun ki, kiz güzel... seve seve gezdirmisindir o zaman. güzeldeeee, yasi kücük diyosun. bunu sana tehtit ettilerde mi aklina geldi yasi kücük olusu, bence sen galiba biraz dayaktan korkuyosun, veya pardon öyle demim, seni azarlar gibi oluyo yazim, cok özür dilerim, yani beladan korktugun icin bu isten vazgeciyomusun gibi geliyo bana. yanlis anlama, sadece biraz sana inanmadigimi söylemek istedim, umarim bana kizmazsin. yorujm istemisin, bende yaptim yorumumu. sana kolay gelsin zapatistas can, kiza anlat söyle böyle de, ailesiyle konussun. gerekirse, kendin git kuzenleriyle güzlel bi sekilde konus. madem ki korkacagin bisey yok, kötü bisey yapmayip, dedigin gibi kizi sadece kirmamak icin, suraya buraya götürdüysen, korkacak bisey yok, öyle degil mi?? biseyleri yapmadan düsünün, tüm canlara tavsiyem. yapip sonradan düsünmek olmaz.
saygilar.

PirO_62
29.05.2006, 22:24
eheuheuehu yaaa dostum bunu mizahlar komikler bölümüne acsaydın ne o dövecekler felan 23 yasıdasın git konus sana baska bir yardımımız olmaz ne yapalım seninle berabermi gelelim :))) kardeş yapma yaaa bu hala burada sacma bence konu derdini dinlemeye herzaman hazırız ama bunlar ne yafff

Kemal
29.05.2006, 22:26
arkadaşlar bu konuyu açan kişi ya çoktan dayağını yemiştir ya da bir şekilde çözmüştür sorununu

bakınız konu tarihi...

ayrıca serpil_can 'ın bugün bu canlandırdığı kaçıncı eski topik sayamadım doğrusu...:)

Bir Zeynep
29.05.2006, 22:33
arkadaşlar bu konuyu açan kişi ya çoktan dayağını yemiştir ya da bir şekilde çözmüştür sorununu

bakınız konu tarihi...

ayrıca serpil_can 'ın bugün bu canlandırdığı kaçıncı eski topik sayamadım doğrusu...:) aboooooooooooooooooo cok yasa be kemal can, hahahahaaaaaaaa... vallaha bende merak ettim noldu bizim zapatistas can acaba? gelipte olayi nasil cözdügünü yazsaydi bagri... hahaha.. ay iyi güldüm simdi aksamin bu saatinde ha! kiz serpil vallahi ama, sen nereleri esiyonda buluyon bunlari giz bacim giiii? bütün arsivi mi tariyon ne? hahaha, kemal can, biz bu serpili bu senenin ENlerinden biri olarak secelim mutlaka ne dersin? Mercan bu bacimizi bi EN olarak sec, ölmüs konulari EN cok acan üye, hahahahaha.....

yusufçukgecegez
29.05.2006, 22:52
bu komedi resmen ya türk filmi gibi.

Ecen
30.05.2006, 17:00
ya bizde yorum yapıp akıl veriyoruz he he he adam şimdiye kadar dayakta yemiştir ölmüştür de yani bizimkide iş şimdi neyse

Lamekan
30.05.2006, 17:04
Konu layık oldugu yeri buldu şimdi. Tamda kazanlık olmuş mubarek... :)

Bir Zeynep
30.05.2006, 20:02
merak ettim ama simdi, zapatistas nerdesinnnnn? bizi meraktan catlatma, naptin sen? Yasiyon mu öldün mü kaldin mi? Tövbe tövbe, estafurrullah, agizimizi hayir acak canlar. Ama zapat gelsede aydinlatsa bizi iyi olur..

Kemal
30.05.2006, 20:46
merak ettim ama simdi, zapatistas nerdesinnnnn? bizi meraktan catlatma, naptin sen? Yasiyon mu öldün mü kaldin mi? Tövbe tövbe, estafurrullah, agizimizi hayir acak canlar. Ama zapat gelsede aydinlatsa bizi iyi olur..

son Aktivitesi: 27.10.2005 18:37

http://www.aleviforum.com/members/zapatistas.html

pek sanmıyorum ama umarım sorularının cevabını bulursun :p

Ezo
30.05.2006, 20:47

:) o gelemez giris yasagi var birde yazdiklari turk filimlarinden anlintidir:)