Orijinalini görmek için tıklayınız : malatyaspor
zapatistas 07.10.2005, 21:49 http://img84.imageshack.us/img84/5461/poster20068bq.jpg
BİR GÜN ELBET ÇIKACAKSIN AYDINLIĞA SEN AYDINLIĞA BEN SANA HASRET MALATYAM
HEMŞERİM VARSA BURDAYIM DESİN
EŞİTLİK PARTİSİ 29.10.2005, 19:55 Sevgili Zapatistas...
Şimdi MALATYASPORLUYUM dersem,ve de diğer takım taraftarlarından tepki alırsam,seni sorumlu tutarım bunu bilmiş ol,çunki çağrı yapan sensin...Saygılar.
Bektaş ÇELEBİ
1-)Not:Sevgili ziyaretçiler sürçi lisan ettiysek affola,bu bir şakaydı,hep ciddi olunmazya,hayatta bu da var...
2-)Not:Sporla ilgili yazılarımız daha sonraya...
DENIZCENK 19.11.2005, 19:50 wayy bende malatyalıyımkardeşnerresinde malatyanın..
can hüseyin 20.11.2005, 11:25 bır malatyalıda benim hemşolar sizlerle tanışmak isterim
EŞİTLİK PARTİSİ 21.11.2005, 18:18 Sevgili Malatyasporlu dostlar...
1-) Ben Anne tarafından,ki ben o köyde doğdum,Yazıhan-Karaca köyünden,Baba tarafından,Arguvan-Çavuş Köyü ve Darende-Ağılbaşı (Engizek)kasabasındanım.Bu kasaba daha önce Hekimhan ilçesine bağlı idi.
2-)Elbette tanışalım,ne zaman uygun görürüseniz...
Gelelim Malatyasporumuzun 21/11/2005 tarih itibariyle haline,gerçi Malatya Sporun sitesinede yazdım ama,gerçekten siyasette olmak üzere,ticarette,üretimde ve diğer alanlarda üstünlüğünü kanıtlamış bir Malatya,nedense spor alanında bunu bir türlü şampiyonlukla taçlandırılamadı,bizce hem profesyonelce bakacak,hemde Malatyalılıkla bakacak,teknik adam eksikliği var,Buna Bülent Korkmazın statüsü uygunmu bilmiyorum,daha önce yazdığım yazıda yönetime önermiştim,en uygun isim diye de düşünüyorum,seyredenler bilirler,futboldan çok anladığımı söyleyleyemem ama,Malatyaspor-Beşiktaş maçında,Ziya hocanın takım 1-0 galipken,hemde uzatma dakikasında,verdği geriye çekilin talimatı,sonra tv.ye çıkıp,sanki bu talimatı kendisi vermemiş gibi,efendim geriye çekilirsen böyle olur diyerek,kusura bakmasın ama ne hikaye bu...
hayrola zapastistas bizleri çağırdın,sen yok oldun...Saygılar sunuyorum.
Bektaş ÇELEBİ
Selamlar benim uzaktan yakindan futbollan pek alakam yok ama Malatyaliyim... Malatyasporada basarilar dilerim :)
ömrümden benimde iki senemi götürmüştür malatya ama güzel yerdir.. severim malatya yıda insanlarını da... hele birde elaziz lilerle tutuştularmı laf yarışına demeyin gitsin..:)
ama doguanadoludaki favori ilim Erzincan bunuda diyem yani
EŞİTLİK PARTİSİ 26.11.2005, 21:05 EŞİTLİK PARTİSİNDEN
Sevgili MALATYASPORLULAR...
Nihayet şeytanın bacağını kırdı MALATYASPOR,kendi sahasında 3 Puanı aldı,artık bunun devamı gelir...
Saygılarımla...
Bektaş ÇELEBİ
emrecan_kat 07.12.2005, 17:06 kardeş eşitlik partisi bektaş celebi hiç yabancı gelmiyorsun ben malatyada doğdum büyüdüm aslı sivaslı dedem 1942 de malatya gelmiş TCDD calışmış orda emeklı olmuş hasan celebi diye komşumuz vardı iyi hatırlıyorum belki akrabaların olabilir düşüncesiyle mesaj atıyorum
msn görüşelim
EŞİTLİK PARTİSİ 07.12.2005, 17:26 Sevgili emrecan-kat...
Malatya il içinde de,Hekimhan,Darende,Arguvan,Yazıhan ilçelerinde ve değişik köylerde,mesala,Yazıhan-Karaca,Darende-Ağılbaş(Engizek),Arguvan-Çavuş,Merkez-Dilek ve bahsettiğim köy ve kasabalarda akrabalarım var,ama Hasan Çelebi isminde bildiğim bir yeğenim var,o da İstanbulda,diğer Hasan Çelebi isimli akrabam vardırda ben hatırlayamadım...saygılarımla.
Bektaş ÇELEBİ
emrecan_kat 08.12.2005, 11:05 bektaş celebi malatya yeşiltepe eski adı boztepe de oturuyorlardı yeşilkaynak semti de de oturtular yaklaşık 1982-veya 83 olabilir istanbula gittiler cok iyi komşumuzdu birdaha izlerini bulamadım.babası tcdd calışıyordu.acaba bunlar olabilirmi
EŞİTLİK PARTİSİ 08.12.2005, 16:31 Sevgili emrecan-kat...
Bahsettiğiniz şekilde arkadaşı araştırdım,akrabalarım arasın da böyle birisi yoktur,sanırım isim-soyadı benzerliği,ki Hekimhan-Hasan Çelebi'de,akrabalarım mı bilmiyorum,Çelebi soyadında insanlarımız var,birde aslen Hekimhanlı olan ve tarihsel olarak ikinci kuşaktan olan Bektaş ÇELEBİ diye ulu bir büyüğümüz var,o bağlantı da olabir,halen İstanbul'da oturan yeğenimin babasının mesleği başka...yardımcı olamadığım için üzüntümü belirtir,tekrar yazışmak dileğimi iletir saygılar sunarım.
Bektaş ÇELEBİ
Bende Malatya Arguvanliyim Sporu Takİp Ederİm Özellİkle Galatasaray Ve Malatyasporu Malesef Bu Sene Pek BaŞarili Bİr Sezon GeÇİrdİklerİnİ SÖyleyemem En Son Sİvassporla Berabere Kaldik. Umaril LİĞden DÜŞmeyİz Durumumuz Çok İyİ Gİtmİyor. Galatasarayda Umarim Şampİyon Olacak Zorda Olsa BaŞaracaĞiz.
iyidost69 30.01.2006, 15:46 Arkadaşlar bende malatyalıyım. Çocukluğum ve lise yıllarım Boztepede(Şimdi yeşiltepe) geçti. Eskiden koyu malatyaspor taraftarıydım. ama şu an ilgim az. küme düşecek gibi. umarım düşmez.
herkese selamlar ve sevgiler.
bu hafta galatasarayı yenerler umarım
iyidost69 31.01.2006, 11:17 umarım yenerler..ama zor biraz??
malatya malatya bulunmaz eşiinnn
:)
EŞİTLİK PARTİSİ 16.05.2006, 22:20 Evet acı son diyoruz...
Bu başlık altında 2005/KASIMDA mesaj yazmışız...bir başka başlıkta ayrıca MALATYASPOR a nelerin olabileceğini...
En son TFF seçiminde en tutarlı vaziyet alan MALATYASPOR bu bedeli ödedi ama inanıyorum bu son olacaktır...birer birer DOĞU takımları 1.LİGDEN çekiliyor...VANSPOR,ERZURUMSPOR,SİİRTSPOR,ELAZIĞSP OR,MARAŞSPOR,DİYARBAKIRSPOR ve MALATYASPOR...
Ne diyelim SON GÜLENLER İYİ GÜLECEKLERDİR...
Gerçek kardeşliği de bu takımlar GÖSTERECEKTİR...
Saygılarımla.
Bektaş ÇELEBİ
Derya 44 16.05.2006, 23:36 gecmis olsun arkadaslar malatya ligden düstüüüü.. tühhh ya ... umarim gelecekte daha yüksek yerlerde görürüz
|
|