Bir insanin vucudunu olusturan tum organlari parcalanip satildiginda 42.5 trilyon lira ediyormus. En pahali parca ise kemik iligiymis. Yani birisi size;
"kac paralik adamsin lan" diye cikisirsa, gonul rahatligiyla "42.5 trilyonluk adamim" diyebilirisiniz..:buyukgoz:
Bir insanin vucudunu olusturan tum organlari parcalanip satildiginda 42.5 trilyon lira ediyormus. En pahali parca ise kemik iligiymis. Yani birisi size;
"kac paralik adamsin lan" diye cikisirsa, gonul rahatligiyla "42.5 trilyonluk adamim" diyebilirisiniz..:buyukgoz:
ölümüz bu kadar ediyorsa canlımız ne kadar ediyordur acaba:wink:
allahn allah ben o kadar edermiyim yavvvv tamam ben satıyorum bedenimi alan avrmı 42 trilyon az para değil haaaaaa gülsüm sana satayım alırmısın sana tanış indirimide yaparım:) hehehehehehhehe
way bee harbiden nekadar değerliymişi:D
Cok ilginc ama insanin ölüsü dirisinden daha pahali galiba
organlarımı bagışlamıştım bayaa cömertmişim haaa
birincisi topik yanlış yere açılmış ikincisi ve en önemlisi insan canıdır bana 50 trilyon verseler yine vermem kimse para için hayatını vermez ama organ bağışı konusu ile karıştırmamak lazım
yagmur12
04.05.2007, 09:22
Materyalist düzene bak be... Bunu bile hesap etmiş. :D :D :D Bilgi için teşekkürler Gülsün.
Aman allahım bize değer biçmişler....
Ben bu değeri hiç üstüme alınmıyorum.İnsana değer biçilemez.
Öyleyse dara düşen hemen kendini açık artırmada satsın.Ne kadar saçma birşey.
En kötü insana bile değer biçilmez.Resmen hakaret bu...
Dilara'nın babası şikayetinden vazgeçti: Biz helalleştik
42 Trilyon almasa bile yine tatmin edici bir rakam almıştır herhalde (Pislik)
İlginç ama bu yazının bu bölümde ne işi var?