Orijinalini görmek için tıklayınız : Filistin-Lübnan-Tüm ortadoğu yanıyor...kızarmış et kokusunu hala duymuyormusunuz!!!!

davilos
01.08.2006, 11:32
insanlar katlediliyor, yakılıyor yıkılıyor canlar... hala durmak bize yakışmaz, sivasta maraş ta katledilenler bizim canlarımızda, şimdi katledilenler de bizim canlarımız... eğer bugün bu katliama karşı çıkmazsak, yarın bize yapacakları katliamlara karşı kimseden tepki bekleyemeyiz...

birşeyler yapalım, bulunduğumuz ildeki eylemlere katılalım, imza kampanyalarına destek verelim.. böyle durmayalım ama birşeyler yapalım

thanatos
01.08.2006, 18:20
yazdıklarında tamamen haklısın davilos yanı başımızda her gün çocuklar ölüyor siviller katlediliyor ve israilin kimyasal silah kullandığına dair çok ciddi deliller olduğu söyleniyor israil kaçırılan askerini bahane ediyor ve bu haksız savaşta yer almayacağını belirten askerlerini hapse atıyor abd yi de yanına almış kan kusuyor bunlara dur demek gerek hemen şimdi ve sesimiz çıktığınca bağırarak
YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ FİLİSTİN YAŞASIN FİLİSTİN HALKININ ONURLU MÜCADELESİ

manifesto
01.08.2006, 18:35
Elbet bütün bu kanların birgün hesabı sorulacak..
ve elbet devran böyle sürüp gitmeyecek...
Bügün baştacı olanlar yarın baş aşağı olacak..
ve bugün ayaklar altında hor ve perişan olanlar..
yarın elbet baş tacı olacak..

Üstadın deyişiyle..
Mehmed’im sevinin başlar yüksekte;
Ölsek de sevinin, eve dönsek de.
Sanma ki, kalır bu tekerlek tümsekte...
Yarın elbet bizim, elbet bizimdir;
Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir’
nfk

Filistin halkının bu mücadelesini destekliyor yahudi siyonist devleti şiddetle kınıyoruz..ve duamız...

manifesto
01.08.2006, 18:43
6502

8- Diri diri toprağa gömülen kıza sorulduğunda,

9- "Hangi günahtan dolayı öldürüldü?" diye-Tekvir..

ErDaL24
01.08.2006, 18:53
insanlar katlediliyor, yakılıyor yıkılıyor canlar... hala durmak bize yakışmaz, sivasta maraş ta katledilenler bizim canlarımızda, şimdi katledilenler de bizim canlarımız... eğer bugün bu katliama karşı çıkmazsak, yarın bize yapacakları katliamlara karşı kimseden tepki bekleyemeyiz...

birşeyler yapalım, bulunduğumuz ildeki eylemlere katılalım, imza kampanyalarına destek verelim.. böyle durmayalım ama birşeyler yapalım

bizler duyduk ama üç maymunu oynayan lar duymadı:mad:

bütün ölen insanlara allah tan rahmet savaş magdurlarına allatan sabır diliyorum..:blushing:

ulalıgenç
01.08.2006, 20:23
merhabalar herkese
Görüyorum ki herkes savaşa karşı,herkes yaralı
hissediyo kendini herkesin canı yanıyo eylemler
yapıldı haykırabilen sesini haykırdı SAVAŞA HAYIR diye....
ama ben bunu ırak savaşı başlarken de gördüm,duydum.
eylemler yapıldı kızgın insanlarımızı öfkesini dile getirdi
bu bir vahşet diye...Buraya kadar herşey güzel çünkü
herkes insanlığına düşeni yaptı...Ya sonrası.eylemlerden
sonra yorgunluğumuzu dinlemek için bi bardak soğuk
coca-cola,açlığımızı yatıştımak için bir dilim hamburger.
Savaş olmasın dedikte savaşın ortasına bir bomba da
biz attık artık...bu da insanlığımızın sorgulanması gereken diğer yarısı
kardeşim

manifesto
01.08.2006, 20:43
ulalıgenç ; Ya sonrası.eylemlerden
sonra yorgunluğumuzu dinlemek için bi bardak soğuk
coca-cola,açlığımızı yatıştımak için bir dilim hamburger.
Savaş olmasın dedikte savaşın ortasına bir bomba da
biz attık artık.
Evet tıpkı iranlı devrimci gençlerin meydanlarda Büyük şeytan amerika sloganları atarklen üzerlerinde amerikan blue jean'i ve ellerinde amerikan sigaraları olması gibi kara mizah..
ne diyelim daha bilinçli olmak gerek..
söz uçar icraat kalır..

slush
01.08.2006, 21:55
Evet tıpkı iranlı devrimci gençlerin meydanlarda Büyük şeytan amerika sloganları atarklen üzerlerinde amerikan blue jean'i ve ellerinde amerikan sigaraları olması gibi kara mizah..
ne diyelim daha bilinçli olmak gerek..
söz uçar icraat kalır..

Manifesto kullandigin isletim sistemi ne ? linux mu, yada kullandigin programlar office ? ..

Bir sigara bir cola tutturmus gidiyorsunuz.. Bu saldirilara karsi koymayan arap milletide bir baksin kendisine... Gidip amerikada icazat alip vaaz verenlerde..

Müslüman araplar amerikaya ve batiya petrol verip dollar kazanmayi durduracagini aciklasin israil cekilene kadar....benim onerimde budur...

Hüseyin69
01.08.2006, 22:13
arap ülkelerinin ve türkiyenin büyük katkilariyla iirak filistin lübnan yakinda iran yakinda suriye derkenzulum katliam kan aci öfke kin kokusu türkiyeye dogru yola cikmak üzere
ne diyelim arap ve islam ülkeleri sag oldukca ne abd ye ne israile nede baska savas cigirtkanligi yapan ülkelere hic birsey olmaz
arap islam ülkeleri onlarin herzaman emirlerine amade dirler

gulbas44
01.08.2006, 23:08
dünya döndükce ortadoğuda savaşy durmayacak çünkü kimisi ALLAH adına karar verip insanları öldürüyor(hizbullah)kimisi ise kimisi ise ALLAH ın vaad ettiğini söyleyerek parasıyla toprağı alıyor satan lar ise ben satmadaım zorla aldınız diyerek çığırtkanlak yapıyor ortada dolaşan abd ise iki tarafada silah satarak parsayı topluyor ondan sonra BM gidip savaşı durdur diyor ama durmasınıda istemiyor.arapları esasında sevmem çünük dünyada ne zaman bir terör olayı olsa mutlaka bir arab ın parmağı vardır çocuklar ölüyor diye ağlıyorsanız israil tarafındada ölen çocuklar var bunlar sadece duygusal sömürü yapma yoludur ve bu savaş kesinlikle beni ilgilendirmiyor çünkü TÜRKİYENİN başı her zaman bu araplar yüzünden belaya bulaşmıştırondan dolayı kesinlikle asker göndermeyelim bu araplar bizi sırtımızdan vururlar sonrada amerikaya satarlar.

şotik
02.08.2006, 18:13
amerikanın büyük ortadoğu projesine hayır deyelim.savaşa hayır demeliyiz masum çocukların ve anaların ölüme hayır deyip barış şiarını yükseltelim.bugün lübnan yarın bir başka yer olmasın.çocuklar ve analar ağlamasın.sevgi ve kardeşlik kazansın.barış hemen şimdi deyebilmeliyiz.
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
yaşasın halkların kardeşliği,savaşa hayır,barış ve kardeşlik hemen şimdi................

hasret_eylul
02.08.2006, 19:29
SAVAŞ DANSLARI

Devir değişti babalık
Adamlar savaş dansları yaparak
İşgallerle para kazanıyorlar…
Görmüyor musun yağmalamaları
Bombalamaları ?
Canın çıkıyor üç beş kuruş kazanacağım diye…
Senin alın terin şimdi ne işe yarar ?
Uzaklardan gelen
Tanklar geçiyor sokaklarından
Seni sorguya çekiyorlar niçin doğdun diye!
Bir şey diyemiyorsun...
Yakında bu gidişle hukuk dersleri de kaldırılacak
Okullardan.

İnsan hakları deniliyordu ya sağda solda...
Sen söylenilenlere inanma!
Görüyorsun ya her şey yerinde değil şimdi?

Devir değişti babalık
Silah tüccarları
İnşaat sektörleri
İdare ediyorlar ülkeleri
Bunu anlamayacak ne var
Savaşla satacaklar ürettiklerini!

Gel benim sözümü dinle!
İlerde çocuk acısı çekmemek için evlenme
Onların işleri hayalî düşmanlar üretmekle
Tehditle falan yürüyor...
Bu yolla küçük küçük ülkeleri “kurtarma” adı altında
Birer birer ele geçiriyorlar.
Siz birbirinizle döğüşürken
Onlar
Yeraltı zenginliklerinizi tüketecekler.

Geçmiş acılarla yüreğinize otururken
Ne desem ki size?
Artık biraz anlayışlı olun!
Adamların işlerini kolaylaştırmak için kendi halklarınızla
Kavgaları artırın!
Bir kaç gruba bölünün ki işleri kolaylaşsın onların!
Unutmayın ki çıkarlar sevgiyi yok eder
Sevgisiz bir toplumun ferdi olmak
Eğitimsiz bırakılmak onların tek isteği…
Aydınlıkta kalmak veya karanlıkta yaşamak
Sizin elinizde!
Biliyorsunuz güneş vaktinde doğar vaktinde batar...
Keserler sonra başını
Vakitsiz öten horozların!

Devir değişti babalık
Adamlar savaş dansları yaparak
İşgallerle para kazanıyorlar…
Görmüyor musun yağmalamaları
Bombalamaları ?

cemahir
03.08.2006, 02:52
Ortadoğu’da siyasi, iktisadi ve askeri birliğin kurulması Ortadoğu ülkelerinin birlikte hareket etmesiyle gerçekleştirilebilir. Oratadogu da imza kanpanyası gibi eyelemler ne bu sorunu giderir nede emperyalistler tarafından ciddiye alınır.

davilos
03.08.2006, 10:43
Ortadoğu’da siyasi, iktisadi ve askeri birliğin kurulması Ortadoğu ülkelerinin birlikte hareket etmesiyle gerçekleştirilebilir. Oratadogu da imza kanpanyası gibi eyelemler ne bu sorunu giderir nede emperyalistler tarafından ciddiye alınır.

basın açıklaması, imza toplanması gibi eylemler emperyalisler bizden etkilensin, kararlarını değiştirsin diye yapılmaz can. böyle eylemler taraflı medya tarafından, ve diğer etkenler nedeniyle olayları duymayan, duyamayan insanlara bu durumun aktarılması ve halkın duyarlılık seviyesi artırmak için yapılır... elbette fikrine katılıyorum, bu abluka ortadoğu halklarının emekçi birliiğiyle ancak kırılabilir... fakat bunun olması içinde ulusalüstü bir bağ kurulmalı ve sesimizi duyurmak için( sınıriçi- sınır ötesi) her türlü kampanya eylem desteklenmelidir... ayrıca unutmayalım ki bugün ortadoğu devletlerinin hemen hemen tamamı, ama doğrudan ama dolaylı olarak abd ve dolayısıyla emperyalizme hizmet etmekte, onun güdümünde hareket etmektedir. filistin,lübnan,ırak vb. diğer işgal görmüş ülkelerdeki direnişler bu nedenle daha ayrı bir önem taşımakta, bu insanların savundukları değerlerin usul yada din değil insanlık olduğu vurgusu belirtilerek cephe genişletilmelidir...