Orijinalini görmek için tıklayınız : masa tenisi

onder
08.10.2005, 00:50
bakıyorum da spor denilince akla futboldan başka bişey gelmiyor. spor haberlerinde falan sadece futbolla ilgili haberler çıkıyor. halbuki daha nice güzel spor dalları var. bunlardan biri de masatenisi. aslında çok zor bir oyundur. sanıldığının aksine kollardan ziyade ayakların çalışması daha önemlidir bu sporda. tabi kollar da önemli. kısa zaman aralıklarında ani kararlar vermeyi gerektiren bu spor bence hakkettiği yerde değil.

Ceyhun
08.10.2005, 01:35
e o zaman siz de bu foruma bu sporla ilgili haberler yazın. İlgi görürse hakettiği yere gelir kanaatimce.

Ezo
08.10.2005, 22:13
Masa tenisi cok guzel bir spor bende evde kardeslerimle oynardim ama biz yemek masasini masa tenisi yapartik:)))) suan annem oynatmiyor artik:))) ama cidden masa tenisi cok guzel bir spor.....

onder
09.10.2005, 08:18
arkadaşlar dün sizin için masatenisi hakkında bir video yükledim ama link çalışmıyor galiba. bir de siz bakın çalışıp çalışmadığına. http://rapidshare.de/files/6046331/oender.rar.html

yazılı anlatımdansa görsel bir anlatımın daha uygun olacağını düşündüm. bakalım olmazsa tekrar denerim. cevaplarınızı bekliyorum.

Ezo
10.10.2005, 19:41
Ben açamadim.....

onder
10.10.2005, 19:42
http://rapidshare.de/files/6113757/m.tenisi.rar.html (http://rapidshare.de/files/6113757/m.tenisi.rar.html)

arkadaşlar bu klasörün içerisinde iki adet video var. bir tanesi hücum ve müdafanın sergilendiği güzel bir sayı, bir tanesi de eğlenceli bir masatenisi videosu. severek izleyeceğinize eminim

TheGodfather
11.10.2005, 14:43
Liseye yeni başlamıştım..Okulumuz çok büyüktü..Bir çok spor komleksini içinde barındırıyordu..Genelde basketball ve Futfola rağbet olurdu..Ama arada bir masa tenisi oynayan arkadaşlara gözüm takılırdı..Çok profesyonelce oynardılar masa tenisi..Bense hep futbol hep futbol :)))
O sıralar masa tenisine merak sardım..Oynamaya başladım ama bir türlü beceremiyordum işte..Raketimi tutmaya çalışırken top çoktan beni gçerdi bile :) Hele hele rakibimin bazı hamlelerde topa son surat vurması yok mu..Bende acemi olduğumu saklamak isterdim hep..Bu yüzden gelen topa olanca gücümle vurmaya çalışırdım ama %90 ıskalardım..Birde pinpon topuna raketle ters hamle yapıp rakibini şaşırtmak yokmu? Öğrenene kadar akla karayı seçtim :) Anlıcanız öğrenmem 1 yılımı aldı..Hiç öğrenemem derken bir baktım masa tenisi turnuvlarına katılmışım..Şimdi profesyonel anlamda olimpiyatlara katılmak istiyorum ama nasıl başarıcağımı bilmiyorum..
Edanın söylediği gibi evdeki yemek masasını bırak çalışma masama T cetveli koyup kızkardeşimle masa tenisi oynadığım günleri hatırlıyorumda..EEee ne diyelim demokrasilerde çare tükenmez..
keh heh hheheheheheheh

Not : Önder verdiğin linki açamadım

onder
11.10.2005, 21:33
ya birinci link kırık da ikincisi çalışıyor. şimdi tekrar baktım.10 mblık bir dosya,
yanlız bende biraz geç açıldı.

Lamekan
19.11.2005, 01:23
evet güzel bir spor insanı biraz yorsada büyük ölçüde dinlendiriyor..
bizde okulda sıralarda evde yemek masasında başlamış tık ama kendi elimizle kendimize masa yapmaya kadar ilerledik... gerçekden sağlam bir amatör ruhumuz varmış.. halada fırsat buldukça oynarım ve zevk alıyorum...
22 futbolcunun peşinden koştugu bir oyunu seyrederken bu sevki alamıyorum ben