Orijinalini görmek için tıklayınız : İsrailin Mali Destekçisi Coca Cola

memço
10.10.2005, 12:42
http://www.kralsevgi.net/israil/

Buyrun kendi gözlerinizle görün...

Ezo
10.10.2005, 19:22
Tekkelimeyle tüyler übretici........ cok kötü oldum....

Alevimen
10.10.2005, 20:29
bu oyunları pek onaylamıyorum, batı dünyanın önde gelen markalarına çamur atılıyor. Bu uyanık hikayeleri kim uyduruyor bilemiyorum ama insanların herhald çok saf olduklarını sanıyorlar e tabii hitap ettiklerii insan grubu aydınlığı ve zekiliği ile parlamıyor..
Örneğin Nestle İsviçrelidir ben böyle birşey isviçrede yaşadığıma dair duymadım ki burdaki insanlar savaşa karşı, Amerikanin yaptığı hamleleri onaylamayan insanlardır. Avrupada İngiltere ve bir kaç endüstriyel zayif ülkeler ABD'yi destekliyor yani demek istediğim eğer böyle bir malzeme GERÇEKLERİ yansıtıyorsa sözkonusu şirketlerin prestiji imajı yerle bir olur birakın bunları dünya yerinden oynar...
Böyle oyunları maalesef çok görüyorum ama yalan payı 99%'dan az olmuyor her zaman ki gibi..

Canan
10.10.2005, 23:39
ben daha once tur tur haberleri duymusdum. genellikle islamci siteler bu tur haberleri yayiyo.

israilile yardimci olan sirketler listesi cokkkkkkkkkkk buyuk ben buraya yukleyecekdim ama sigmadilar.
mesela en unluleri ....

kleenex
disney
lancome
johnson and johnson
marks and spencers (bu kesin yapiyordur cunku zaten yahudi sirketi)
ralph lauren
maybelline
calvein klein
garnier

bende bulunan listede 100 den fazla sirket ismi var.

Erki
11.10.2005, 00:08
Yaw ceske yayinlamasaydin resimleri.
nebilim sansür falan ekleseydin...
bence bu tür fotolari yayinlamayalim.
sonucta kücpk kuzenim felanda giriyor foruma...

chatlakalper
11.10.2005, 18:46
amerika=israil

lostsoul
05.11.2005, 18:45
ya zaten filistinde ismini yalnış telefuz ediyor olabilirm şimdiden uyarayım sionist bir ülke kurulmasını desteklemiş ve bunun için özellikle almanya ve sovyetlerde ki yahudileri filinstin bölgesine göç etmeliri söylemiş ve zorlamış ülke ABD'dir .Zatne pentagon' da da birçok israilli olduğu biliniyor.

Son olarak şunları söylüyorum kapitalist düzenin oyunlarına gelmeyelim örgütlenelim , çözüm sosyalizmde.

müsaib
06.11.2005, 19:32
arkadaşlar görüntüler korkunç ama gerçekten kaçmanın faydası yok. israil siyonizmine destekçi kurumların çoğunun ülke dışındaki yabancı şirketlerden geliyormuş gibi gösterilmesi eksik görüşe bir parça daha katkı sağlar. temelinden bugüne kadar ikinci dünya savaşından sonra bir grubun sürüklemesiyle tıpkı tevratta yazdığı gibi hani o musanın, israiloğullarının firavundan kaçma olgusu gibi yerleşilen arap bölgesinde, ezilen bir toplumdan şimdi ezen ve sömüren bir devlet haline gelmesine ülkemizde bulunan hükümetlerin hiç mi katksı olmadı ? 6 gün savaşları ve bölgedeki istikrarın eritilmesi için türk-israil gizli örgütlenmelerinin gösterdiği üstün çalışmalar resimlere yansıyor gözükmekte. eğer o resimlerde ki görüntülerden bir nebze olsun iç geçiriyorsak, kendi başımıza getirdiğimiz insanlarında bu olaylardan sorumlu olduğu unutulmamalıyız. saygılarımla

cagsaklı_reso
24.12.2005, 20:38
memco link acılmıyor saygılarla