Orijinalini görmek için tıklayınız : Fetullah ALEVİLERE Saldırıyor...

EŞİTLİK PARTİSİ
03.08.2006, 15:02
Değerli Canlar...
Hemde can havliyle.
Tabi Fetullah bir saldırı simgesi,G-8 Mafyasının Moskova toplantısında alınan karar gereği üçüncü paylaşım planınına en büyük engel ALEVİLER
Fazla araştırmaya gerek yok,sadece Alevi internet sitelerine bir bakın göreceksiniz...
-Tüm Müslümanlar ALEVİ
-Fetullah tarafından önüne kemik atılan ''köşe yazarlarının'' yazılarını ''paylaşım ve de bilgilendirme'' adı altında ''görüşlerimize'' sunma
-Irkçılığa ters takla attırıp ırkçılık yapmadığınıda söyleyerek arzı endam...
-Böyük evet özellikle böyle yazıyoruz,böyük ''adamlar'' yaratarak ALEVİLİĞİN en önemli ilkesi Eşitliği sulandırma
-Fetullah anlayışının maddi desteğiyle ve ALEVİ düşmanlarınca yazıldığı ayan beyan kitaplardan ''alıntılar'' yaparak,bilgi ve görgülerinin ''üstünlüğünü'' gösterme çabaları
-ALEVİ Olmayanların kurdukları ''ALEVİ'' internet siteleri
-Her türlü biçim ve şekilde bir yere sığınıp,ALEVİ örgütlerine saldırma
-Bitmiş siyasetlerinin olmayan bakış açılarıyla ALEVİLİĞİ tarife kalkma
Daha neler neler
Ne zavallı durumdalar,zaten bu tiplerin özelliklerinin en başında bu zavallılıkları gelir
Peki etkili oluyorlarmı,mümkünmü,nedeni ise ALEVİLİĞİ tanımamış olmaları,zaten tanısalara böyle hadsizliğe baş vurmazlar...
Peki tanıyabilirlermi,asla ve asla mümkün değil,çunki ALEVİLİĞİN çok uzağındalar
Eh ne yapsınlar bu günlerde geçim kapısı bu iş
Fazla uzağa gitmeye gerek yok,ALEVİFORUM sitemizde samimi olarak ALEVİLİĞİ tüm bu sıraladığımız özelliklerin dışında yazılmış olanları okusalar gayretlerinin boş olduğunu anlayacaklar
Anlarlarmı dersiniz,sanmam...o örgüte de Davadan Döneni her anlamda yok ediyorlar
-Önce ''bodrum'' mezarları klasiğini,parayı zimmetlerine geçirenlere uyguladılar...
-Siyasetçilerine,yazdıkları uyduruk Tüzük ve Programlarıyla çelişen işler yaptırıyorlar
-Memurlarına ''türban'' ölçüsü koydular
Ne diyelim o da bir meslek
Saygı ve sevgilerimle

Bektaş ÇELEBİ

Naci
03.08.2006, 15:25
-ALEVİ Olmayanların kurdukları ''ALEVİ'' internet siteleri

çok doğru bir tespit. Bazı alevi dedelerin, alevi olmayan çeşitli kuruluşlardan destek aldığını da duymuşsunuzdur herhalde. Ne amaçla aldıkları malum, yazınız için teşekkür ederim

erayY
03.08.2006, 15:35
-Fetullah tarafından önüne kemik atılan ''köşe yazarlarının'' yazılarını ''paylaşım ve de bilgilendirme'' adı altında ''görüşlerimize'' sunma

Bilhasa olumsuz yönde gündem yaratması açısından medya yı istediği gibi kullanıyor çamur at izi kalsın kampanyaları bu şekilde çok etkili olmakta ve bu sadece köşe yazarları ile sınırlı değil Tv lerde de böylelerine sıkça rastlamaktayız.

Tolgamanco
03.08.2006, 15:40
Tabi Fetullah bir saldırı simgesi,G-8 Mafyasının Moskova toplantısında alınan karar gereği üçüncü paylaşım planınına en büyük engel ALEVİLER

Bunu tam anlayamadım biraz açıklarmısınız.

Güzel bir yazı teşekkürler EŞİTLİK PARTİSİ. Bu tip konulara sadece siyaset bağlamında bakmamak lazım bu bizim inancımız açısından çok onemlı bır konudur. bizler kendi inancımızı bilmedigimiz sahıp cıkıp anlatmadıgımız surece bızı daha cok degıstırmeye ve uyduruk sekıllerde anlatmaya devam ederler

sertur
03.08.2006, 15:54
Sn. Bektaş çelebi yazınız için teşekür ederim Fettulah gülen hakkında sözlediklerinize bir şey eklemek istiyorum ben şahsen fetullah gülenin evrensel hoşgörüsü ve eğitim adına yaptığı atılımları yakinen takip eden birisiydim ama işin bir başka boyutunu Aleviforum sayesinde gördüm gerçekten ortada büyük bir girdap var önüne çıkanı içine alıyor sıra biz alevilerde sanırım bu işin önündeki en büyük kalkanda bizim Aleviforumumuz gibi gerçek manada alevilerin oluşturduğu siteler o yüzden bu bir misyondur uyuşturulmuş beyinleri uyarma zamanı gerçeği gösterme zamanı geldide geçiyor bile,fetullah gülen ve ekibi elbet bir gün tarih olacaktır,geçmişte kalmış

EŞİTLİK PARTİSİ
03.08.2006, 21:27
Sevgili Tolgamanco...

Bildiğiniz gibi insanlık tarihi boyunca,insanlık için olumlu yada olumsuz düşüncelerin bir devamlılığı vardır,olumlu yanı bir tarafa bırakacakolursak,olumsuz düşünceleri devam ettirmek isteyenler zamanına göre insanları nasıl etkileriz tespitinden sonra,bu tespite uygun insanları toplumun önüne çıkarırlar.
Fetullah GÜLEN yaşadığımız zamanda bu konuyla görevli bir zat,öyle olduğu için,çok değerli arkadaşlarca açılan diğer başlıklarda uzun uzadıya tartışıldığı üzere bizzat koruma altında.
Peki Türkiye'de korunamaz mı,elbette,demek başkaca görevleri varki adamlar el altında tutuyorlar.
Diğer açıklamalarınıza tamamen katılıyorum
G-8 Denilen Emperyalist oluşumun,hangi ülkelerden teşekkül ettiğini sanırım bilirsiniz ve bize gelen bilgilere göre Moskova toplantısında insanlık aleyhine çok önemli kararlar alındığı yönünde,zaten taktikleri gereği bunlar anlaşamadık dedilermi,bilki anlaşmışlar demektir.
Elbetteki sizinde belirttiğiniz gibi ALEVİLİK ilk sırada ve değişmez gündemimiz,bunu yaparken bizim ilkemiz gereği tüm siyasi yargılar dışında olaylara yaklaşıyoruz.

Sevgili sertur
Düşüncenize büyük oranda katılıyorum

Saygı ve sevgilerimle

Bektaş ÇELEBİ