zaza_24
03.08.2006, 15:30
arkadaşlar önceki yaşam denilen bir kavram topum içinde hepp karşımıza çıkıyor .
bu konuda bilgi sahibi olanların yanıtlarını bekliyorum
bu konuda bilgi sahibi olanların yanıtlarını bekliyorum
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : önceki yaşam var mıdır zaza_24 03.08.2006, 15:30 arkadaşlar önceki yaşam denilen bir kavram topum içinde hepp karşımıza çıkıyor . bu konuda bilgi sahibi olanların yanıtlarını bekliyorum selva 03.08.2006, 16:17 bazı inançlarda var olduğu söyleniyor mesela özellikle nusayri inancına mensup olan arkadaşlarımız önceki yaşama inanırlar.varmıdır yokmudur çok kafa yormadım ama önceki veya sonraki yaşamı düşünerek değilde bugün nasıl yaşıyoruz ona bakmamız gerekir bence Dar-ı Mansur 03.08.2006, 16:49 Ölumden sonra hayat tabııki vardır.Bazı sunni vatandaslar alevılerın ote dunya ınancına sahıp olmadığını dusünürler.Ama gel gor ki oyle bırsey yoktur.Ahıret ınancı bızde de temeldır.Soru ve hesap gunune ınanan alevıler orada rahat etmek ıçın hesabı bu dunyada vermeye ınanırlar.Bu yüzden ıbadetlerını bu dunyada kı hataların sorgulanmasına da açarlar.CEM TORENIbu dünyadakı rızalığı sağlamaya yonelık soru-hesap ıbadetıdır. |