serpil23
04.08.2006, 00:24
bazi arkadaslar rahatsizmi oldu benden bilmiyorum ama, neden adapsyon bölümünde oldugumu anlamis degilim
neden yazdigim cogu yazilar silinioyr onuda anlamis degilim, halbuki uslubuma dikkat eden birisiyim.
adminlerden lütfen cevap
Adaptasyon topiginde aynı soruyu sordunuz. Konu aynı içerik aynı. Ama bu bölüme yeniden konu açtınız. Sonra neden yazılarım yayınlanmıyor diye fiğan ediyorsunuz.
Sorularınız ilgili konu altında cevaplanır...
Kazan....
Alevimen
05.08.2006, 00:39
Adaptasyon topiginde aynı soruyu sordunuz. Konu aynı içerik aynı. Ama bu bölüme yeniden konu açtınız. Sonra neden yazılarım yayınlanmıyor diye fiğan ediyorsunuz.
Sorularınız ilgili konu altında cevaplanır...
Kazan....
hihi.. tornado gibi estin Alicim, güzel cevap olmuş :thumbup1:
serpil23
05.08.2006, 05:03
Alevimen...
Neden burada beni cekemiyorsunuz.Acik konusun lütfen.Birdaha girmem ama bilmek istiyorum nedenini.Bana karsi cok agresif bir tutumunuz var.Halbuki saygida kusur ettiysem özür dilemesini bilen birisiyim.Bunu söyledimd defalarca
Gercekten kirdiniz beni, halbuki bu siteyi buldugum icin sevinmistim.hayal kirikligina ugradim.
Canlar böyle bir olamaz.Yobazlarla fasistlerle ugrasacagimiza birbirimzle ugrasiyoruz.
Mail yazdim, cevap verme gereginde bile bulunmadin.
Neden adapsyona alinmamin sebebini 2 aydir ögrenemedim.Zaten nedenide yok.
Bunaldim aranizda.Cok incitiniz beni.
Hoscakalin.
yusufçukgecegez
17.08.2006, 01:10
bak şimdi bende merak ettim.yorumundan ,fena bir insana ben zemiyor.sanırımda bayan.bayanlara biraz daha müsamaha gösterin yahu.sanal alemde olsa,centilmen olmak lazım dimi.çok kırılmış yazık.