Orijinalini görmek için tıklayınız : israel gerçeği..kalbi olan ve yaşı küçükler bakmasın

liveistodie
04.08.2006, 11:50
20 yaş altı ve 60 yaş üstü slaytı islemesin...

sunni06
04.08.2006, 12:12
Zalimler için YAŞASIN CEHENNEM...!!!

cakir_e
05.08.2006, 01:17
sevgili arkadaşım bu slayt izlenebilecek durumda değil... ben dayanamadım sonuna kadar dayanıp ta izleyenlere helal olsun diyeceğim ama onada içim el vermiyor çünki tüm dünya bu vahşeti sadece izliyor ama kimse bilmiyorki bir gün hepimiz bu savaşın içinde kendi evlerimizden yurdumuzdan sürüleceğimizi...
amerika küççük yaltakçısı israil i yanına alıp sonrada sözde savaşa karşı olan türk hükümetini kullanarak yurdumuz her yerinde amerikan askerleri konuşlandırıp savaş tatbikatı yapıyorlar ve bizler susuyoruz mutlaka sıra bizede gelece, sıranın bize gelmesinimi bekleyelim yoksa ne yapalım.....????????
savaşa hayır emperyalistlerin para hırsına kimse kurban gitmesin.....
yatmezmi bu kadar kurban......????????????

Nesimi
05.08.2006, 01:30
İzlenicek gibi değil. Eskiden Yahudilere sempatiyle bakardım. Hitlerin yaptığı faşist katliama karşı yahudileri desteklerdim ancak Yahudiler ezilenlerin yanında olmaktansa aynı katliamları kendileri yapıyorlar. (Burda İsrail yöneticelerini ve tutumunu kastediyorum, illaki savaşa karşı olan insan olan israilli yahudilerde vardır)

Lübnan saldırısı öncesi askere alınan yedeklerden bir kaç kişi çocukları ve sivilleri öldürmem bu yüzden vicdani retçi olarak orduya girmeme kararı aldım dediği için hapse atıldılar. Olaya Yahudi düşmanlığı olarak değil Emperyalist düşmanlığı olarak bakalım.

liveistodie
06.08.2006, 00:01
son zamanlarda şii köylerinede saldırıoki yahudi çocukları lanet olsun onlara ve yardakçılarına..ulusal kanal isleyen varsa amerikanın yapmayı planladıı haritayıda görürsünüz.herkes duyarlı olsun herkes görev başına...