CANSIN
12.10.2005, 11:17
Acaba benim avatarımı ve imzamı kim sildi?Eğer forum kurallarına aykırı falansa neden uyarılmadım?
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : lütfen cevaplayın!!!!!!!! CANSIN 12.10.2005, 11:17 Acaba benim avatarımı ve imzamı kim sildi?Eğer forum kurallarına aykırı falansa neden uyarılmadım? yaraLiCeyLan 12.10.2005, 13:55 CANSIN, ben silmedim ama sinirlenmene gerek yok can, silen arkadasin gecerli bir aciklamasi vardir kesin. Bu forumda gereksiz yere bir sey silinmez. Belkide silinmemistir bir hata vardir. Arkadaslara sorarim. chatlakalper 13.10.2005, 16:50 benimde bu konudan haberim yok. Alevimen 13.10.2005, 17:44 Acaba benim avatarımı ve imzamı kim sildi?Eğer forum kurallarına aykırı falansa neden uyarılmadım? Avatarınızda yabancı dille birşeyler yazılıydı ne anlamına geldiğini bilmediğim için avatar kullanma yetkiniz alınmıştı. Kurallardada yazıyor uyarı yapmak zorundada deyiliz, tecrübelerimize göre yaptığmız uyarılar fazla ciddiye alınmıyor ve 5-7 gün cevabi bekleyecek zamanımızda yok. CANSIN 14.10.2005, 17:08 Alevimen; Peki silinsin önemli değil,haklısınız ne yazdığını bilmiyordunuz.bilseydiniz eminim silmezdiniz. merakınızı(şüphenizi!) gidermek için oradaki arapça yazının anlamını yazıyorum ; Bu çalışmanın arka planında bir gül ve Hz. Muhammed Aleyisselâm'ın Allah'ın elçisi olarak gönderiliş nedenini açıklayan: "Biz seni ancak âlemlere rahmet olarak gönderdik." (Enbiya Suresi 107) ayeti yer almakta. Bunların üzerinde kabartma olarak 3 Boyutlu Muhammed ismi görülmektedir. . Bu açıklamayı yaptıktan sonra sizden avatarımı yeniden göstermenizi istiyorum. Eğer avatarımı kullanamayacaksam forum üyeliğimin iptalini istiyorum.Çünkü o zaman forum hakkında yanlış şeyler aklıma takılacak sitede bulunmamda şahsım adına doğru olmayacak. serpil_can 29.05.2006, 17:32 valla ben silmedim ErDaL24 29.05.2006, 17:39 bir avatar için bu kadar yaygara kopaılırmı insanların zamanı çalınırmı özel mesaj ve site yönerimi diye bir şey var duyrulur:yaw2 Bir Zeynep 29.05.2006, 17:56 serpil can, sen mod degilsin ki sen silebilesin :) bence bu konunun burada yeri yok, alevimen ile cansin arasinda olan bi konu, bizim yorum yapmamiz dogru olmaz. tabiki bende isterim böyle bisey icin hic bir can bizi terk etmesin, ama karari öyleyse, bize laf düsmez. bence burasi kitlenmeli. saygilar. Şah-Mat 29.05.2006, 18:00 Aylar geçmiş. bu konunun üstünden gene cevap yazıyorsunuz değerli arkadaşlar..:=) Balta 29.05.2006, 18:18 Kazan Bir Zeynep 29.05.2006, 20:00 Aylar geçmiş. bu konunun üstünden gene cevap yazıyorsunuz değerli arkadaşlar..:=) upssssssssssssss görmedim, Serpilin sucuuuuuuu o baslatti hahahahaha.... [özür]:p |