Orijinalini görmek için tıklayınız : Stres atılacak,.. at...

yusufçukgecegez
05.08.2006, 01:18
burada başbakanımız ile ilgili samimi fikirlerininzi paylaşmanızı bekliyorum.ben başlim mesela.recep tayyipe bir yakınlık duyuyorum esasen.imamhatipli olduğu için.bende ortaokulu imamhatipte okumuştum.ama seçim dönemi bittiğindeülke durumu teslim aldığından iyi olmazsa bir oyluk işi var.dindar yaklaşımları ülkeyi biraz kasıyor.inancına saygı duymakla beraber,eşinin kapalı olması olumsuz bir etki yapıyor dünya gözünde.adımız çıkmış zaten şeriatçi türkiyeye.devlet yararı için bazı şeyleri feda etmek gerekir.her halde burda başbakn hakkındaki en ılımlı yorumda benimki olucak.bakalım öylemi oluyor.hadi bakalım eleştirin başbakanı vatandaş olarak.

ulalıgenç
05.08.2006, 12:01
Başbakanın bir çok düşüncesinde samimi olduğu düşünmüyorum.Kendi gerçeklerini belki de misyonunun ona yüklediği sorumluluktan dolayı özgürce söyleyemiyor.Ara sıra gerçek yüzünü ortaya çıkarıyor.Aynen bir keresinde "ananına al git burda lan" demesiyle kasımpaşalı tarafını istemeden göstermesi gibi..İşte böyle durumlarda Recep Tayyip Erdoğanın gerçek yüzü ortaya çıkıyor.Olumlu olarak yapabileceğim tek eleştri onu destekleyenlerin gözünden;tam onların istediği gibi başbakan ve kurmayları..Ama hala vaadlarinin hiç birini yerine getiremedi..

haydar2
05.08.2006, 16:51
Simdiye kadar hic bir basbakan verdigi vaadleri yerine getirmemisdir.aksine türkiyeyi ya soymuslardir yada baska ülkelere cikarlari icin satmisdir.Tayip de simdilik kasimpasali olarak ortalikda dolasiyor.güvendigim tek ASKERIYE.ama yavas yavas askeriyeyide icden yikmaya calisiyorlar,bunu basarirlarsa ALLAH yardicimiz olsun.

gözdecst
05.08.2006, 16:52
tayyip hakkında hiçbir konuda olumlu fikrim yok ona oy verenlerde şu gün görüyorlarki verdiği vaatlerin hiçbiri gerçek olmadı ama helal olsun basını çok iyi ele geçirdi çünkü olayların kilit noktası bu asıl hedeflerinin belli olmaması gizli kalması için basını ele geçirme fikri zekice ...sürekli bir ab muhabbetidir gidiyor bunlar sadece gündem oluşturmak başka birşey deiil ab muabbeti bitiyo türban muahbeti başlıyor amacı bi şeiat devleti kurmak ayrıca 'ben alevilerin başbakanı değilim'lafıda ayrı bi mevzu dilerim alevilerden bu partiye oy verenlere kapak olur bu laf...

0nurr
12.08.2006, 11:09
gözdecst arkadaşım alevilerden bu partiye oy verenlere kapak olsun demiş ama bence bu söz gereksiz.çünkü bana göre hiç bir alevi çıkıpta AKP'ye oy vermez böyle geri kafalı , dini siyaset aracı olarak kullanan bir zavallıya hiç bir alevi çıkıpta oy vermez..
benimde tayip hakkında hiç iyi bir düşüncem yok nasıl olabilri ki.. yıllardır devletin kar yapan şirkelerini bir yıllık karı için sattı , ülke prestijini yok etti AB ' ye girme çabaları sırsında , kendi ve yandaşları zengin oldu bu ülke sırtında daha bir sürü şey sayarım ama burası yetmez..

pastoralsenfoni
12.08.2006, 12:19
RTE yi tv de görünce tiksiniyorum.gerçekten bana maskeli bir insan gibi geliyor.içi başka dışı başka.sokak ağzı ile konuşur,kendisini eleştiren halka küfür eder,medya gerçekleri gösterince"medya olayı saptırıyor ve büyütüyor" der.kendisinden başka doğrusu yoktur,hoş yapılanların çoğu kendi aklının ürünü değil yardımcılarının kafası,aklı olsaydı o şeyhin ayaklarının dibinde oturmazdı.
RTE ye soruyorlar "ne kadar sıklıkla hangi kitapları okursunuz?" diye oda cevap veriyor:"benim pek vaktim olmuyor danışmanlarım kitabı okuyup özetini çokartıyorlar bende özetten okuyorum " diyor.yani bir kitabın özetinin okunduğunu hiç duymadım,ders kitabı olsa neyse.
RET bizim şehire geldiğinde fen edebiyatta okuyan arkadaşlarımız bir pankart açıp "İŞ,GELECEK İSTİYORUZ" yazdılar.RET nin cevabı ise "taşı sıka sıka iş bulacaksınız" idi.biz 4 sene okuyalım lisas yapalım sonra iş olmasın ,hangi taşı sıkalım?.zaten okulda o kadar sene emek veriyoruz.
kısacası RTE başa geldiğinden beri geleceğe dair aydınlık umutlar tükendi.türkiye bu karanlık 4 senenin cerebesini ileride ağır bir şekilde görecek...

reyhan22
12.08.2006, 12:24
yorumsuz vaka ben tayip erdoğan hakkında hiçbir yorum yapmıyorum arkadaşlar.......

ErDaL24
12.08.2006, 13:48
tek kelime:takiyyeci

KaPLaN_
12.08.2006, 18:58
çünkü bana göre hiç bir alevi çıkıpta AKP'ye oy vermez böyle geri kafalı , dini siyaset aracı olarak kullanan bir zavallıya hiç bir alevi çıkıpta oy vermez..
benimde tayip hakkında hiç iyi bir düşüncem yok nasıl olabilri ki.. yıllardır devletin kar yapan şirkelerini bir yıllık karı için sattı , ülke prestijini yok etti AB ' ye girme çabaları sırsında , kendi ve yandaşları zengin oldu bu ülke sırtında daha bir sürü şey sayarım ama burası yetmez..,

Değerli arkadaşım ;

Sana göre hiç bir alevi akp'ye oy vermez olabilir fakat açık ve net olarak görünüyorki bizim insanlarımız akp'ye oy veriyor
Açık konuşayım Ben Divriğiliyim Ve Divriğide Çamşıh Denilen Bir Yöre var Bu Yörede yaklaşık 9 pare köy bulunuyor.Yöremizin Tarihi Şemsettin Sultan,Ahmet Yesevi,Hüseyin Abdal'a kadar ilerliyor
Tarihimizide ve kültürümüzde osmalıya ilk başkaldırışlarda en büyük direnişlerden birini veren ve bedrettin ayaklanmalarında dimetokataki örgütlenmelerde büyük bir pay sahibi olmuştur;ve bizim yöremizde yine kimse ben aleviyim diyemezken dedelerimiz anadoluda karış karış dedelik yapmıştır.2004 de yapılan oy araştırmalarına bakarsak bizim yöremizde yaklaşık 20'e yakın akp'e oy çıkmıştır
Sevgili Arkadaşım burda suçlu kim sence Akp'mi Akp'e Oy verenmi Yoksa Bizmi ?