keanu_1907
05.08.2006, 11:31
arkadaşlar şimdiye kadar açılmaması ile hata yada belki vardı da ben görmedim.belkide hayatının en verimli döneminde yaşamını yitirdi.çaldığı şelpe o kadar güzel ki hiç unutamıyorum.hasret gültekin maalesef bugün hayatta değil fakat o kadar güzel türküleri hala yaşıyor ve yaşatıyoruz.bu topikte şarkılarını paylaşalım,resimlerini gönderelim ve onu yaşatalım..
iki , üç gün önce bir arkadaşta senin gibi topik açmıştı. Orda bir kaç link verdim, orada istediğin kadar bilgiye ulaşabilirsin
http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=16030&highlight=hasret+g%FCltekin
cagdascetin
04.11.2006, 00:51
arkadaşlar şimdiye kadar açılmaması ile hata yada belki vardı da ben görmedim.belkide hayatının en verimli döneminde yaşamını yitirdi.çaldığı şelpe o kadar güzel ki hiç unutamıyorum.hasret gültekin maalesef bugün hayatta değil fakat o kadar güzel türküleri hala yaşıyor ve yaşatıyoruz.bu topikte şarkılarını paylaşalım,resimlerini gönderelim ve onu yaşatalım..
Arama Butonunu kullanınız.
Naci Abi saolsun link vermiş.Ordan ayrıntılı bilgiye ulaşılabilinir.Bir de bidahaki sefer Arama Butonunu kullanınız ve kimseyi zan altında bırakmayınız.
KaZaN
Hasret Gültekin hakkında topiclerimiz mevcuttur. her üyemizin bu konuda duyarlı olması güzel ancak sitede topic açarkende arama butonunu kullanmayı unutmayalım.