Orijinalini görmek için tıklayınız : Gebersİn Pİs LÜbnan Geberrrr!!!! Yaziyi Okumadan Kesİnlİkle Yorum Yapmayin

kanagladi
06.08.2006, 08:55
Azız Nesın turk mılletı aptaldır deyınce butun yurt bır kurtulus savasına gırmıs edesıyla tek yurek olup bu degerlı ınsanın hayatını mahvetmıs ve canlı canlı yakmaya bıle kalkmıstı.
Fakat onemlı bır gercek var aptallar aptal oldugunu anlasa zaten bunu duzeltmek ıcın bı gayret ıcıne gırerler.
Bız gercekten aptal oldugumuz ıcın saldırma yoluna gıttık.

20 senedır ulkemız azılı bır gurup terorıst ıcın 100 mılyarlarca dolar para harcadı eger bu parayı egıtıme kalkınmaya borclarını odemeye harcasaydı turkıye su an cok daha mureffeh bır ulke olacaktı.

35000 ınsanımız heba oldu arkada gozu yaslı bınlerce es cocuk anne baba kalırken, teror orgutunu kurup basımıza musallat eden abdullah ocalan lubnanın bekaa vadısınde luks ıcınde yasayarak yenı kanlı eylem planları hazırlamakla mesguldu.

Dun gece televızyonda seyrettım bır gurup turk lubana destek ıcın oraya gıdıp arapca turk arap kardestır ısrail kallestır dıye arapca ve turkce slogan atıyordu.

Basbakanımız bu kanlı savasın bıtmesı ıcın cagrı ustune cagrı yapmakta.Bu cagrıyı yaptıgı esnada haın teror orgutu askerlerımıze yenı pusular kurup can almakla mesgul.
Bu gerızekallılık degılde nedır?

Bızım askerımız dagda Ölup 2 yasındakı cocougu yetım esı dul ana babası evlat acısı yasarken hangı lubnanlı surıyelı turkıyeye gelıp turk arap kardestır apo kallestır dıye eylem yaptı?
Tam tersıne apoya yasayacak guzel bır ev orgutunede bızım askerlerımızı oldurecek yenı sılah verme pesındelerdı bu pıslıkler.

Bu turkıye degılmıydı apo yu orda barındırmayın bıze teslım edın deyıp bu pıslıkler tarafından taşaga alınan.
Ne cabuk degıstı hersey yenıden kardes olduk kendı ulkemızın savunmasını bır yana bırakıp lubnanı surıyeyı desteklıyoruz .
Bu durumda bız kendı vatanımıza kendımız hıc bır baskı altında kalmadan ıhanet etmıs olmuyomuyuz?
Aynı seylerı baska bır devlet bıze yapsa hangı pıslık orospu cocugu arap bıze destek olur tam tersı dusmanlarımıza yardım etmezmıler bunun en guzel ornegı osmanlı degılmıdır?

Kendılerının haclı orduları tarafından soykırımına maruz kalmasını asırlardır bır kale gıbı engelleyen guclu osmanlıyı ılk onlar arkadan hancerlemedılermı?

BENCE BU PISLIKLER DUNYADA SOYKIRIMI HAKEDEN MILETLERIN BASINDA GELIYOR GEBERIN
GEBERIN 2 YASINDAKI SUCSUZ BEBEKLERIN OLMESINI SAGLARKEN DUSUNSEYDINIZ BUNLARI İSRAİLİ SONUNA KADAR DESTEKLIYORUM VE HER AKLI BASINDA TURKUN DESTEKLEMESI GEREKTIGINI SOYLUYORUM!!!!!

hatice81666
06.08.2006, 15:53
simdi sana soruyorum. oradaki halk mı besledi apoyu? orada ölen cocukların ne sucu var. bizim ülkemizdeki terörü sadece lübnan mı destekliyor?amerika,ingiltere,fransa gibi ülkeler desteklemiyor mu?sonuncta terörü destekleyen halklar degil o ülkelerin iktidarlarıdır. hicbirseyden haberi olmayan olmayan masum sivillere bu sekilde küfür edemezsin. tüm dünyadaki güc odaklarıdır terörizmi destekleyen.masum halk degil.bir görüsünüz varsa ona sıkı sıkıya inanıyorsanız LÜTFEN BİR DAHA KÜFÜR ETMETEN BUNU DİLE GETİRİN!

sonerk
06.08.2006, 16:05
seninkisi bi pire için koca yorganı yakmaya benziyor burası ortadoğu kimin eli kimin cebinde belli değil ordaki ölen masum halkın pkk dan ne haberi var bu bir...

İkincisi senin israil dediğin ülke bu gün kuzey ırakta ki kürtleri eğitim kaplarında eğitiyor buna pkk da dağil şimdi senin pkk yı desteklediği için lübnan halkının katledilmesine meşru bakıyorsun ve israili destekliyorsun senin destek olduğun israilde o karşı olduğun pkk yı eğitiyor silah satıyor ne enterasan değilmi......

Alevimen
06.08.2006, 16:07
mesajınız açık saçık küfür içerdiği için kazana yolluyorum.

D-e-v-r-i-m
06.08.2006, 16:30
.

Basbakanımız bu kanlı savasın bıtmesı ıcın cagrı ustune cagrı yapmakta.Bu cagrıyı yaptıgı esnada haın teror orgutu askerlerımıze yenı pusular kurup can almakla mesgul.
Bu gerızekallılık degılde nedır?

Bızım askerımız dagda Ölup 2 yasındakı cocougu yetım esı dul ana babası evlat acısı yasarken hangı lubnanlı surıyelı turkıyeye gelıp turk arap kardestır apo kallestır dıye eylem yaptı?Tam tersıne apoya yasayacak guzel bır ev orgutunede bızım askerlerımızı oldurecek yenı sılah verme pesındelerdı bu pıslıkler.

Bu turkıye degılmıydı apo yu orda barındırmayın bıze teslım edın deyıp bu pıslıkler tarafından taşaga alınan.
Ne cabuk degıstı hersey yenıden kardes olduk kendı ulkemızın savunmasını bır yana bırakıp lubnanı surıyeyı desteklıyoruz .
Bu durumda bız kendı vatanımıza kendımız hıc bır baskı altında kalmadan ıhanet etmıs olmuyomuyuz?
Aynı seylerı baska bır devlet bıze yapsa hangı pıslık orospu cocugu arap bıze destek olur tam tersı dusmanlarımıza yardım etmezmıler bunun en guzel ornegı osmanlı degılmıdır?

Kendılerının haclı orduları tarafından soykırımına maruz kalmasını asırlardır bır kale gıbı engelleyen guclu osmanlıyı ılk onlar arkadan hancerlemedılermı?

BENCE BU PISLIKLER DUNYADA SOYKIRIMI HAKEDEN MILETLERIN BASINDA GELIYOR GEBERIN
GEBERIN 2 YASINDAKI SUCSUZ BEBEKLERIN OLMESINI SAGLARKEN DUSUNSEYDINIZ BUNLARI İSRAİLİ SONUNA KADAR DESTEKLIYORUM VE HER AKLI BASINDA TURKUN DESTEKLEMESI GEREKTIGINI SOYLUYORUM!!!!!

kusura bakma ama pisikopatmısın sen
ne olsun istiyorsun kardeşlik olamasın mı?..
senin şu yazdıklarının talabaniden ne farkı var sen ırkçılık yapıyorsun

D-e-v-r-i-m
06.08.2006, 16:43
Cidd ikızdım hızımı alamadım yani..
Sen buyu yazıyı yazarak bunların doğru olduğunu bize anlatmayamı çalışıyorsun sen düşüne biliyormusun ki bu yaptığın vicdan dışı ,mantık dışı bir tavır. İnsanlar her daim savaştan arınmak için barış yolu aramışalardır ve bu ılımlı tavırlarla gerçekleşir utanmasan kürtler araplar ölsün diyeceksin bu ne mantık yaaaaaaa.......

özgürf
06.08.2006, 17:24
devrim baya bi sinirlenmiş belli oluyo. böyle yazılar yayınlarken forum kurllarını dikkate alıp küfür içermeyen metinleri yayınlarsak daha iyi olacak...

D-e-v-r-i-m
06.08.2006, 17:31
devrim baya bi sinirlenmiş belli oluyo. böyle yazılar yayınlarken forum kurllarını dikkate alıp küfür içermeyen metinleri yayınlarsak daha iyi olacak...

Nasıl sinirlenmeyim hem teröre lanet okuyacaksın hemde bir yandan İsraile alkış tutacaksın arkadaşımız çelişkide kalmış...

D-e-v-r-i-m
07.08.2006, 19:43
Sana cevabımı birde burdan vereyim
canını sıkmadan hocam ...

Sende öyle koca bir yürek varki ölsün filistin diyorsun bunu söylemek harbi yürek ister bunu yapmak vicdadı yürekten kovmak ister seni alkışlıyorum....
oldumu aldın mı cevabını
canını sıkmadık umarım aydıca nick devrimci yazan sensin ben değil ben devrimci değilim sağdece devrim adım ....
Ayrıca tam başkalarından korkan birini buldun tebrik ederim.
gel bakalım anlarsın boş atıp dolu tutmaya benzemez bu işler vicdan işleri gerçi sana biraz uzak ama idare edeceksin artık....

Yanlız bir konuda hak verdim sana adına devrimci yazmakla devrimci olunmaz demişsin ya haklısın bak sen yazmışsın ve olmadığında açık...