Orijinalini görmek için tıklayınız : sorarım türkiyede hangi parti iyi???
bence hiçbirisi biz kötünün içinden iyiyi seçiyoruz,böyle şey olmaz.hah şu iyi işte falan diyoruz onunda birtakım sorunları çıkıyo hemen hemen herkes güzelim türkiyemizin güzel kaynaklarından faydalanmak istiyorlar peki buna karşı ne yapabilirizki???
tamam bazı partilerin içinde istisnai adamlar çıkıp nereye bağlıysa o yöreye güzel imkanlar sunuyo ama sorarım size niye bu heryerde olmasın,yurdumun bütün insanı faydalanmasın!!!
niye bütün imkanlar,fırsatlar hep batıya doğru kayıyo niye aynı imkanlar doğu bölgelerinde de olmasın!doğu insanlarının neyi eksik?
işte bütün bunların temeli şakayla karışık herşeyin başı eğitim diyoruz,tamam doğru ama bence herşeyin başı başımızdaki iktidarlar;onlarla ilgili ne yapcaz hiçbir fikrim yok onu seçmezsen bunu seçceksin eeee nerdeyse her ikiside aynı!!!
manifesto 06.08.2006, 19:41 :) Ehven-i Şer AKP derim ben...
Bugün Göztepe hastanesine gittim..Bundan 5 yıl önce o hastanede iyne atsan yere düşmezdi..Şimdi ise sıra bile kalmamış..Bu kendi kendine olmadı sanırım...
doğru. akp geldi geleli insanlar açlıktan ve benzeri sebeplerden öldü. o sebeple hastaneye giden adam kalmadı
doğru. akp geldi geleli insanlar açlıktan ve benzeri sebeplerden öldü. o sebeple hastaneye giden adam kalmadı
:) bencede...
ayrıca neden boş biliyormusun insanlar artık dayanamıyor onca sırayı bekleyipte ,iki üç dakika ilgilenilip eve geri dönmeye .insanlar evde hasta yatıyor hastanede daha fazla hasta olmak yerine.ve bu dönem akp dönemi .göztepe ondan boştur belki:olmadi
keanu_1907 06.08.2006, 20:42 bencede evet biz kötünün iyisini seçiyoruz onlar bizi maalesef hala yönetiyor bence türkiyede inanılmaz bir çoğunluk kararsız yada oy kullanmıyor bence onların kararını çekebilen bi parti henüz yokk
manifesto 06.08.2006, 20:48 mürebbi emre ; doğru. akp geldi geleli insanlar açlıktan ve benzeri sebeplerden öldü. o sebeple hastaneye giden adam kalmadı
Kardeş bıravo sana..Şeytanın dahi aklına gelmeyenler senin aklına geliyor..
Kimmiş o açlıkdan ölenler..bari bir kabir ziyareti yapalım..
Dün hastaneler neden bukladar dolu nerde bu devlet diye slogan atanlar..şimdi hastaneler neden boş diye dert yanıyor..:)
Türkiyemden insan manzaraları..
sıra neferi 06.08.2006, 20:58 bu ülkede halkı temsil eden hiçbir parti yok, olamazda.düzenin dayattığı hiçbir parti halkı temsil edemez.
böyle bir konu başlıgı mevcut arkadaslar buyurun
oyunuzu kullanın :)
http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=804&highlight=se%E7im
şir_i yezdan 06.08.2006, 21:09 :) Ehven-i Şer AKP derim ben...
Bugün Göztepe hastanesine gittim..Bundan 5 yıl önce o hastanede iyne atsan yere düşmezdi..Şimdi ise sıra bile kalmamış..Bu kendi kendine olmadı sanırım...
1000 oyum olsa bırını akp ye vermem cunku partı baskanı benım ıbadethanemı yıkmaya geldı
gözdecst 06.08.2006, 21:27 :) Ehven-i Şer AKP derim ben...
bu mudur yani ? güzel sebep sırf bu yüzden akp derim ben diyosan ne diyim...başka sebep sayamazsın zaten arkadaşım bırak da o kadarı olsun senin gibi birkaç vatandaşın gözünüde bu şekilde boyuyorlar zaten amaçları çok açık akp nin gözünüzü açıp baksanız hiç fena olmaz ayrıca benim bildiğim kadarıyla manifesto arkadaşım kemalist bi kişilikti ama akp nin mustafa kemal yolunda hiçbir olumlu etkisi yok tam tersi hatta.. kemalist düşüncenin karşıtı insanlar.tabi çıkıpta bunu açık açık söylemezler fakat yaptıkları,tutumları bunun en açık göstergesi.ülkenin yönetim biçimini bile şeriatçı bi anlayışa dönüştürmek isteyen insanların kemalist düşünceylede hiçbir alaksı olamaz.bu ve bunun gibi birçok sebepten dolayı asla akp olmaz diyorum.
alevi_murat24 07.08.2006, 00:15 şu an türkiyede hangi parti iyi diye sormuşsun bbütün içtennigimel diye biirimki
hiçbirii
:) Ehven-i Şer AKP derim ben...
akp mi iyi . ben şubat mart ayında resmi bir annket çalışmasında çiftçinin halini bir görsen aglarsın okadar arazi boş duruyor herşeyin cok pahalı olamsından ..hani ikide bir cıkıp ekonomi büyüme demezlermi ama nedense bu büyüme buralara gelmedi yanlız.. sadece sözde kaldı . bugün akp futbol turnuvası vardı erzincanda sanki milletin derdi yokmuş gibi eyleniyorlar .. ama sadece akp degil şu anki partilerin hepside aynı olacagından hiç şüphem yok ... allah bu milleti korusun ...
Haydaryiğit 11.08.2006, 14:14 Bence partilerden hiçbirisi de güvenilir değil. Her iktidara gelen birçok şey vaadediyor ama sonra hiçbirşey yapmıyor...
Akp iktidarının seçimlere yaklaştığımız bu yıl euro ve dolarda neden olan yükselmenin ve TL'nin değerinin değerinin düşmesinin ardında bir parmağı yok mu ?? Bu yıl TL'de yaşanan bunalımı biliyorsunuz umarım. Daha sonra uzun vadede araç ve ev satmaya kalktılar vatandaşımızın elindeki avucundaki parayıda aldılar. Daha sonra vatandaşımız borçlarını ödemekte zorluk çekmeye başladı... ardından bu yıl döviz yükseldi.. Yine vatandaşımızın cebinden vergilerle aldılar bu paraları. Soruyorum size
Akp iktidara ne yaptı ?? Gözünü boyuyorlar yalnızca milletin o kadar.. Arkadaşlar kendinize gelin cumhuriyetimizi korumak ve kollamak biz Atatürk gençliğine aittir.. sahip çıkalım yurdumuza da bu yalanlar vaadedenlere bırakmayalım
banka555 11.08.2006, 19:59 CHP iktidar olamaz. onu taşyabilecek birikimde yok. AKP kazanır
belki MHP barajı geçer.. baykalla olmuyor olmuyor lütfen ...
KomünistAlevi 11.08.2006, 21:16 Tkp kazancak inşallah.....saygılar
tolga_62 12.08.2006, 01:23 :) Ehven-i Şer AKP derim ben...
vay be bende akp ortada kalır diodum sen çıktın tahmn ediyordum,akp çok güzel boyuyor ülkeyi yakında boyadan ülke görünmeyecek siyah çarşafa bürünürüz belki :p
Bu ülkede oy verilecek parti yok , tek yol sosyalist sistemde ona yakışan parti de göremiyorum...
sıra neferi 12.08.2006, 01:46 Tkp kazancak inşallah.....saygılar
ya yanlış anlamada tkp kazanırsa durum pek değişmeyecek gibime geliyor:D
KomünistAlevi 12.08.2006, 02:07 ya yanlış anlamada tkp kazanırsa durum pek değişmeyecek gibime geliyor:D
tabiki herşey hemen çok çabuk değişmiycek....ama düzelmeler yavaş yavaş kendini belli etmeye başlayacak....sen kimi isterdin peki:)saygılar
çiğerparem 12.08.2006, 08:16 akp sağlıkta iyi atılımlar yaptık diyor ne atılımsa buca devlet hastahanesinde felç geçiren bir arkadaşımın babası için ambulans bulamadık.onların yaptığı en iyi yenilikler imamlara devlet kadrosu vermek,cenaze yıkayıcısını müdür yapmak,unakıtanın oğluna çalışmak vb...
:) Ehven-i Şer AKP derim ben...
Düzen dedikleri sistem bu olsa gerek sistem öle bir ray karmaşası içerisindeki her yapının uyuyan hücreleri bile tamamen feidist bir çarka kendini bağlamış yerinde dönüp duruyor.
İStanbul e-5 tem yolundan gidince köprülere yaptıkları lamerlikleri yani reklam amaçlı göz boyama stilisti Akp iktidarı tamamen bu manifesto arkadaşımızın verdiği örnekle aynıdır.Şöyle bir fikir versem ben hastahanede sıra beklemek yerine Tüm kamu kuruluşlarının ve tüm yapıların bütün insanlar adına yapılaşması daha iyi olmazmı akp nin sana yaptığı yardımdan başka
Hangi Parti iyidir düşüncesine karşıt cevap kişiye göre değişir her kişi kendi düşüncelerinin yarattığı dünyanın kurtuluş amacı gibi gelir bir parti oysa parti nedir ? gibi soruların cevapları araştırılmalı bence
Düzenin yarattığı ve düzene teşkil eden tüm partiler yalnız ve yalnız geleceğe tüzük bırakmak için çalışırlar.Bugünün Türkiyesinde yaşadığımız şu karmaşaya bir bakarsak yavaş yavaş sürüklendiğimiz nokta şeriat dır ve gün gelecekki bu böyle devam ederse din hususları hukuk yolu ile kurallara dökülecektir.Aydınlık Türkiyenin ve geleceğin tek kurtuluş yolu sosyalizm dir ve o kızıl gün bir gün gelecek !
Düzene karşı Devrim
Kapitalizme Karşı Sosyalizm
Partinin temel örgütlenme ilkesi demokratik merkeziyetçiliktir. Bu ilkenin yorumu ve uygulanması illegalite koşullarına, partinin siyasal ve örgütsel gelişme ve olgunlaşma düzeyine ve nihayet devrimci sınıf mücadelesinin genel gidişine tabidir.
Bence yönetimde süreklilik çok önemli hangi parti olursa olsun tek başına iktidar olsun, en iyi koalisyon en kötü tek iktidardan kötüdür.
Bu konu ekonomide ki, iç ve dış politikalarda istikrarı sağlar.Diğer konular tartışmaya açıktır.
şu an türkiyede hangi parti iyi diye sormuşsun bbütün içtennigimel diye biirimki
hiçbirii
akp mi iyi . ben şubat mart ayında resmi bir annket çalışmasında çiftçinin halini bir görsen aglarsın okadar arazi boş duruyor herşeyin cok pahalı olamsından ..hani ikide bir cıkıp ekonomi büyüme demezlermi ama nedense bu büyüme buralara gelmedi yanlız.. sadece sözde kaldı . bugün akp futbol turnuvası vardı erzincanda sanki milletin derdi yokmuş gibi eyleniyorlar .. ama sadece akp degil şu anki partilerin hepside aynı olacagından hiç şüphem yok ... allah bu milleti korusun ...
can valla sana katılıyorum zaten başa çıkan türkiyenin iligi kemigini kuruttu vampir gibi kanımızı emdiller siyasi partilerin hepside aynı bence partilerin hepsinde laf çok ama işe gelince iş malesef yok halk ta şaırdı hangi partiye oy verecegini
Nerede Bir Türkü Söyleyen Görürsen Korkma Yanına Otur,
Cünkü Kötü İnsanların Türküleri Yoktur.!
doruktaisyan 23.08.2006, 00:19 arkadaşlar yazı yazmayı düşünmüyodum ama manifesto adlı arkadaş bu konuda biraz yardımcı oldu galiba bu arkadaşın hastanede parası yok diye tedavi edilmeyen insanlardan herhalde son saglık yasasından bu konuda keske balı ses den daha fazla bilgi alabilir unutmasın ki bu ülkede açlıktan ölen insanlarda var demogoji deyil real olan bu akp yi başarılı görenlere hayretle şaşıyorum
Hüseyin69 23.08.2006, 00:32 konuya benzer ayni topick anket ile birlikte
http://www.aleviforum.com/showthread...hlight=se%E7im
nasilda gözden kacmis bu baslik
|