Orijinalini görmek için tıklayınız : Seçim Anketi...

EŞİTLİK PARTİSİ
08.08.2006, 15:28
Değerli Canlar...

Ajans Dikili isimli ajansça düzenlenen Seçim Anketini Google de arama yaparken dikkatimi çekti,sizlerle paylaşmak istedim,bu Ajansla hiç bir ilişkimizin olmadığını belirtir,değerlendirmenize sunarım.
Saygı ve sevgilerimle...

Bektaş ÇELEBİ

Anket sorusu:Bu gün seçim olsa hangi siyasi partiye oy verirsiniz...
08/08/2006 - TSİ,15.17 itb.Sonuçlar...

CHP % 20
MHP % 18
SHP % 11
ANAP% 9
AKP % 8
EP % 7
DYP % 7
DSP % 3
GP % 3
ÖDP% 2
TKP% 1
ATP % 1
Diğer % 10
Toplam % 100

Biz kendi açımızdan değerlendirecek olursak,henüz teşkilatlanması açıklanmamış ve önüne konan engelleri aşma aşamasında aldığımız oy
bizce önemli diye düşünüyoruz.

müttaki
08.08.2006, 15:43
CHP % 20
MHP % 18
SHP % 11
ANAP% 9
AKP % 8
EP % 7
DYP % 7
DSP % 3
GP % 3
ÖDP% 2
TKP% 1
ATP % 1
Diğer % 10
Toplam % 100
------------------------
chp+shp+Ep+dsp+ödp+tkp= %44

bektaş abi umarım daha yüksek oy alırsınız ama Türkiyede Sol %30'un üstünde oy almaz :)

Akp'ninde %8 de kalacağını sanmıyorum Chp'nin %20 oy alması ise bana komik geliyo :D umarım onun yerine size verirler

neyse Hayırlısı olsun inşallah

erken seçim büyük ihtimalle yattı abi... baskı kalmadı galiba

EŞİTLİK PARTİSİ
08.08.2006, 16:29
Sevgili müttaki

Tahlilinize katılıyorum...teşekür ederim.
Sevgilerimle...

Bektaş ÇELEBİ

Not:
Giresun Milletvekili EP Adayı : müttaki
Erzincan Milletvekili EP Adayı : Canerzincan
Diyayanet İşleri Başkanlığı,bu iki Bakanımıza birlikte bağlanacak,her halde işleri düzeltirsiniz,yoksa siz tartışırken işler karışır mı bilemem artık...biraz da espiri olsun,diğer yöneticilerimiz,üyelerimizin ve sizin affınıza,höş görünüze sığınırak neşelenelim dedik...

müttaki
08.08.2006, 17:25
abi benim yaş tutmuyo :komik

zaten yeterince yüküm var siyaset şimdilik uzak gözüküyor daha da önemlice tasavvufa daldım...

size İşlerinizde başarılar dilerim

saygılar

Naci
08.08.2006, 17:56
keşke bu oranlar yazılan gibi olsa, solumuzu iktidarda görebilsek . Ama pek inandırıcı gelmiyor, AKP nin oyu çok düşük değil mi?

piremi
08.08.2006, 18:00
pehhh chp gelse sanki farklı bişemi olçak yaniiii hıççç sanmıyoruuum

Naci
08.08.2006, 18:13

bende sanmıyorum ama şu baykal 40 senelik mücadelesi için bir kez görmek isterdim başbakan olarak, neler yapardı acaba?

Canan58
08.08.2006, 18:17
Keşkeee sonuçlar böyle olsa ama banada Akp oyu çok düşük geldi geçmiş seçim dönemlerine baktığımızda gidişat belli oluyor az çok..Ya bıktım Akp yi başta görnekten umarım böyle olmaz ...

Haci
08.08.2006, 19:34
Keşkeee sonuçlar böyle olsa ama banada Akp oyu çok düşük geldi geçmiş seçim dönemlerine baktığımızda gidişat belli oluyor az çok..Ya bıktım Akp yi başta görnekten umarım böyle olmaz ...

AKP biraz zor iner hükümetten sevgili Canan..
İçime bir his doğuyor sanki ..Hislerim beni bu güne kadar pek yanıltmadı..Önümüzdeki seçimde Tayyip Erdoğan yine tek başına iktidar olucak maalesef..Türk halkını iyi tanırım..Sen belki bilmezsin..1978 li yıllarda Deniz Baykal bakan iken yapmış olduğu yolsuzluklar ayyuka çıkmıştı..Atamızın partisi CHP kimliğini kaybettiği için ben CHP'den ümidimi kesmiş durumdayım tamamiyle..Açıkçası Tayyip Erdoğan'ın alternatifi olduğunu düşünmüyorum..Bence Tayyip şu an için tek alternatif her ne kadar onu sevmesemde..AKP'yi diğer hükümetlerle sol partilerle karşılaştırdığımda Türk halkının yine AKP'ye yöneleceğini düşünüyorum..Muhalefet olsun diye muhalefet yapan Deniz Baykal CHP'yi iktidar yapamaz..Olmayacak duaya amin denmez..Diyarbakir'i ikinci lige düşürmeyelim,irtica(elbette buda bir tehtit ve tehlikedir), terörizmden daha öncelikli tehlikedir diyebilecek kadar alçalabilen bir şahsiyetin CHP'nin genel başkanı olmasından utanıyorum, tiksiniyorum..ve buna rağmen hala o koltuğuna sarılıp çöpçatanlık yapıyorsa yazıklar olsun ona..Atamızın kemikleri sızlamaz mı?
Sayın Vural savaş ne güzel söylemiş..
Atatürk'ün kemiklerini sızlatan parti: CHP
saygılar

akmağara
08.08.2006, 19:36
bence chp ikdara gelsede birşey degişmez zaten adamların böyle bir istek yada söylemleri yok ki en güzeli muhalefet olmak hiç bir sorumlulugu yok kırk yıl boyunca baykalın yaptıgı en iyi şey sadece muhalefet etmektir.

EŞİTLİK PARTİSİ
08.08.2006, 20:20
Değerli Canlar...

Tabi bu bir anket,ayrıntılar elimizde olmadığı için net bir değerlendirme yapma imkanımız yok...
Sizde bilirsiniz ki seçim sonuçlarını,
-Uluslararası etkiler
-Milletvekili Adaylarının niteliği
-Mevcut kronikleşmiş sorunlara getirilen çözümler...vs...
Doğal olarak Parlamentoda temsil edilen partilerin,yerel yönetimler de iktidar olan partilerin,seçim başlarken bir öncelikleri vardır,ama sabit değildir,ki,2002 seçimleri bunu zaten göstermiştir...
Benim gözlemim,tabi katılırsınız katılmazsınız ama,ALEVİLER Kimden yana kesin tavır koyarsa o parti açıkça söyleyeyim,bu seçim sistemi değişmediği taktirde 400 Üzerinde Milletvekili çıkartır...
Tabi nasıl tavır koyacaklar,o şimdilik ayrı bir konu.
Bakın ALEVİLER,1919 dan sonra iki kez canı gönülden tavır koydu,
-Birinde Ülkeyi Kurdu...
-İkincisinde 05/06/1977 de CHP yi destekledi,tabi CHP bunun kadrini bilemedi...
-Üçüncü olarak bu seçimde tavrını kesin ve sıfır hatayla koyacak,bundan zerre kadar şüphem yok,tabiri caizse UYUYAN DEV uyanmak üzere...
Nerden çıkarıyorsunuz derseniz,
-AABK Başkanı biliyorsunuz,Sn.Turgut ÖKER,ADANA'da yapılan bir seminerde...Aleviler artık Siyasete Müdahale edecektir...açıklamasından sonra,aslında yer yerinden oynadı,MHP nin şarlatanlığını bu bağlamda değerlendirmek gerekir...
-PSADK Başakanı Sn.Kazım Genç'de biliyorsunuz bir açıklama yaptı,sanırım biliyorsunuzdur...
Tabi bu insanlarımız durup durduk yere rast gele konuşmazlar...bir defa kendi insanlarımız,ilişikleri bellidir.
Yani sistem yavaş yavaş oturuyor...
Ha diyebilirsiniz ki,Cem Vakfı Bşk.Sn.İzzettin DOĞAN'da çağrılar yaptı,ne oldu...
Ben bu iki açıklamayla,diğer açıklamayı,hiç birini,diğerinden ayırt etmememe rağmen farklı yorumluyorum,tabi taktir sizin...
Şimdilik söyleyebileceklerim bu kadar...değerlendirme sizin.
Sevgi ve saygılarımla...

Bektaş ÇELEBİ

Canan58
08.08.2006, 21:15
.Bence Tayyip şu an için tek alternatif her ne kadar onu sevmesemde..AKP'yi diğer hükümetlerle sol partilerle karşılaştırdığımda Türk halkının yine AKP'ye yöneleceğini düşünüyorum...

Merhabalar sayın Hacı bey uzun bir aradan sonra sizi gördüğüme sevindim...:)
Bütün düşüncelerinize içtenlikle katılıyorum ama tek alternatif derken sadece oy kullanabileceğiniz tek partinin Akp olduğunumu söylediniz anlayamadım?? Ben bunu asla düşünemiyorum , şayet diyorsanızki türkiyede yaşayan çoğunluk Akp ye verecek oylarını size yine hak veriyorum.
Ne olursa olsun bu kadar aydın,solcu,kemalist insan yaşarken bu yurtta nasıl oluyorda Akp ye oylar bu kadar gidiyor halen bunu anlamış değilim hiçbir zamanda anlayamayacağım ömrüm yetmeyecek aydınlık günleri görmeye :bitmisbu: :bitmisbu: :bitmisbu:
Saygılar...

izmirksk
08.08.2006, 21:35
düzmece bir anket olabilir..
bektaş bey linki verebilirmisiniz..? masabaşında hazırlanmış gibi..

EŞİTLİK PARTİSİ
08.08.2006, 22:09
Sevgili izmirksk

İlgili link,www.ajansdikiligazetesi.com
Bilgilerinize.

Bektaş ÇELEBİ

sonerk
08.08.2006, 23:15
Bence bu anketi yapan site veya ajans her neyse yazılanllarada bakılıp anlaşıldığına göre sol eğilimli bi site o yüzden sol oylarıda çoğunlukta bunu baz alarak seçim sonuçlarını değerlendirmek yanlış olur her horoz kendi çöplüğünde öter diye bi söz var aynı seçim anketini sağ düşüncesinin ağırlıklı olduğu bi sitede yapsak bu seferde sağ oylarını fırlar akp brinci olur...

Bence bu yılda akp büyük oranda oy alır geçen yıla göre oyu düşer belki tek başına iktidar olamaz ama yinede meclis çoğunluğu olur ve dyp,anapla veya mhp ile koalisyon kurabilir ....

Böyle olmasıda iyi çünkü AKP bu yıl özelleştirmeler sonucu ekonomiyi hazır parayı tüketerek düşe kalka bir dahaki seçime kadar götürdüler şimdi o hazır parada bitti ne olacak bundan sonra gelen hükümete patlayacak bu kriz onun için bence AKP tekrar iktidara gelmeliki 5 yılda özelleştirmeden gelen parayı harcadı bidaha ki 5 yılda ne yapacak o işte şimdi belli olacak sırf bunun için akp ye oy bile verebilirim....

NOT : Genelde benim seçim analizlerim tutar recep parti kurmadan ben onun parti kurup iktidar olacağını tahmin etmiştim. sayın Bektaş Çelebi artık bu analizden sonra banada partinizde bi görev verirsiniz değilmi:)

izmirksk
08.08.2006, 23:22
teşekkürler bektaş bey
link için ...

Nesimi
08.08.2006, 23:36
Anket sonuçları bu anketin solcu, demokrat kesimin ağırlıkta yaşadığı bir muhitte yapıldığını gösterdi bana.

EŞİTLİK PARTİSİ
09.08.2006, 12:23
Değerli Canlar

Sevgili Sonerk görev verme haddimiz değil,zamanı gelince kendi kendinize zaten alırsınız..(Ben öylesine o iki arkadaşa affınıza sığınırak espiri yapayım dedim...)

Sevgili Hacı ve Canan58
Ne bu karamsarlık,haddim olmayarak bu kadar karamsar olmayınız derim,bizlerin elide af edersiniz armut toplamıyor her halde,zaten öyle olsaydı niye bu kadar bizlerle uğraşsınlar.
Sevgili Kızılkilise,dün bende araştırdım...dediğiniz doğru,ama yinede İnsanlarımzın,yani,Demokrakt,Devrimci insanlarımzın bir bakışını belirtmesi yönünden önemli diye düşünüyoruz.
Hepinize Sevgi ve Saygılarımla...

Bektaş ÇELEBİ

helige_62
09.08.2006, 13:14
keşke dediğiniz gibi olsa ama türkiyede sol paramparça solun hepsinin bri araya gelmeside zor gibi denzi baykalın sol açılımında beğenmiyorum ama alevielrin büyük bir kısmı ister istemez chp ye oyunu veriyor bence solda brilik olamlı ama nerdeeeeeeeee:)

Niwan
09.08.2006, 13:14
bende sanmıyorum ama şu baykal 40 senelik mücadelesi için bir kez görmek isterdim başbakan olarak, neler yapardı acaba?
Naci baykal başbakan olsada yine değişen bişey olmaz başbakanın sol partiden olduğu dönemlerde bile yine bize faydası olmadı sadece bizi kullanıyolar başka faydaları yok

adem_58
15.08.2006, 18:51

naci kardeş inşallah birgün onuda görürüz başta bakalım deniz baykal ne yapacak

Naci
15.08.2006, 19:03
ne yapacak ki? şu an sağcı mı solcu mu onuda anlayamadım, son günlerde değişmiş diyorlar. Bence başbakan olursa ( kesin olamaz ya öyle farz edelim) , çok kısa sürede siyaset sahnesinden silinir, diye düşünüyorum

EŞİTLİK PARTİSİ
16.08.2006, 18:58
Değerli Canlar

Başlığımıza konu olan ve adı geçen Ajansça devam ettirilen Türkiye Geneli Seçim Anketi,Ege Bölgemiz dışından oy kullanmak isteyenler teknik operasyonlarla engellenemeye çalşılıyor.
Bu girişimi yapanları şiddetle protesto ediyor,boşuna uğraşıyorsunuz diyoruz.

EŞİTLİK PARTİSİ

Son durum:
16/08/2006 Tarih,TSİ,13.05 İtbr.

CHP % 19
MHP % 16
EP % 12
SHP % 10 idi,saygıyla bilgilerinize sunulur.

Naci
16.08.2006, 20:06
Değerli Canlar

Başlığımıza konu olan ve adı geçen Ajansça devam ettirilen Türkiye Geneli Seçim Anketi,Ege Bölgemiz dışından oy kullanmak isteyenler teknik operasyonlarla engellenemeye çalşılıyor.
Bu girişimi yapanları şiddetle protesto ediyor,boşuna uğraşıyorsunuz diyoruz.

EŞİTLİK PARTİSİ

Son durum:
16/08/2006 Tarih,TSİ,13.05 İtbr.

CHP % 19
MHP % 16
EP % 12
SHP % 10 idi,saygıyla bilgilerinize sunulur.

sevgili bektaş abi inşallah denilen gibidir. ama üzülerek söylüyorum bana gerçekçi rakamlar gelmiyor. Dün yapılan bir anket vardı , herhalde dikkatini çekmemiş, bulabilirsem sana gönderirim, o anket bana biraz daha inandırıcı geldi.

EŞİTLİK PARTİSİ
16.08.2006, 20:27
Sevgili Can

Tabiki katılıyoruz,mesela,bir ankette sıfır oy almışız,bir ankette 0.96,bir ankette 17...
Anketlerin genel özellği yada belirleyci olan,eğer elektronik ortamda yapılmışsa,o siteyi ziyaret edenlerin siyasi bakış açısı,anketörler aracılığıyla ve bir alan seçilerek yapılmışsa,sorulan sorular ve bölgenin siyasi yapısı...vs...bildiğiniz gibi türlü etkenler var.
Sonuçta bilgilenme.
Elbette son söz halkın ve seçim günü,o güne kadar yapılan çalışmalar,çeşitli iç ve dış etkiler ve kurgular,buna verilecek cevaplar,inadırıcılık.
Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar,ilginize ve bilgilendirmenize teşekür ederim.
Sevgilerimle

Bektaş ÇELEBİ

tuncerbio
23.08.2006, 19:15
bece anketi yaptıkları yer çok önemli ; Çorumda olsan iskilipte yaparsan %95 sağ oy olur sunurluda yaparsan %60 sol oy olur...İzmirde yaparsan chp birinci olur ,Rizede yaparsan akp birinci olur ...

geneldede anketlerin bölgesel yada çok az sayıda insanla yapıldığını düşünürsek ( en büyükleri bile 10000 ancak) çokta bağlayıcı bir ifadesi olmuyor...

Genel bir anket bulursanız farklı yerlerde ve çok sayıda insanla yapılmış paylaşabiliriz...o zaman böyle bir oran çıkarsa sevinirim elbet ama benim için chp %50 de alsa çokta önemli değil...

SivanA SimyacI
23.08.2006, 19:52
CHP yi soldan uzaklaştıran bir sol tabanı çok yazık

pastoralsenfoni
23.08.2006, 20:43
bu anket ne kadar güzel ama inanasım gelmiyor,akp nin bu kadar az oy alacağına.keşke sol partiler bu kadar yükselişe geçse.shp bile % 10 barajını geçmiş burada.chp ile shp artık bir ortaklık düşünür.
tabi her şey bir yana hepimiz yaklaşık olarak hangi partilerin oy alacağını bilebiliriz.böylece de anlaşılır ki sol bu kadar bölünmüşlükle hiç bu kadar oy alamaz.

Rose
23.08.2006, 22:10
bana da bu anket saçma geldi ben bir çok ajansın yaptığı ankete baktım orda da akp hep tek başına iktidarda gözüküyordu. umarım burdaki anket doğrudur. ama sanmıyorum.

Naci
22.11.2006, 20:19
Ne kadar doğru tartışılır tabiki , taze bir anket . Solda birlik konuşuluyor , sağ - sol birlik konuşuluyor , rakam işi devamlı ilggimi çekmiştir. Belki benim gibi anket meraklıları vardır. Chp nin ve dsp nin oylarının bu kadar yüksek olacağını düşünmüyorum, ama genel olarak bugünkü durumu yansıtıyor gibime geldi

-----------------

SONAR'ın yaptığı araştırmaya göre CHP, DSP ve SHP'nin toplam oylarının AKP'yi yaklaşık yüzde 2 farkla geçebileceği ortaya konuldu.

SONAR'ın yaptığı araştırmaya göre CHP, DSP ve SHP'nin toplam oylarının AKP'yi yaklaşık yüzde 2 farkla geçebileceği ortaya konuldu. Anket sonuçlarında, AKP yüzde 24.35, CHP 16.15, DYP 11.69, MHP 11. 49, DSP 7.81, GP 4.61, ANAP 4.41, DTP 3.73, SHP 1.84, Diğer 2.72 ve kararsızlar 11. 83 olarak sıralandı. SONAR Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Bayrakçı "DSP'nin hızlı yükselişi, TBMM'ye 5. partiyi getirebilir" dedi.

SONAR Araştırma Şirketi tarafından yapılan "Siyasi Eğilimler Araştırması" , CHP, DSP ve SHP'nin toplam oylarının AKP'yi yaklaşık yüzde 2 farkla geçebileceğini ortaya koydu. Ankette, CHP-DSP-SHP oylarının toplamı yüzde 29.36'ya ulaşırken AKP'nin oy oranı yüzde 27.61'de kaldı. AKP'nin oy oranını yüzde 35 olarak tahmin eden anketlerin, araştırma metotlarındaki yanlışlıktan kaynaklandığını belirten SONAR Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Bayrakçı, "AKP düştüğü yerde kaldı. CHP, DSP ve SHP'den oluşan sol oyların birlikteliği AKP'yi rahatlıkla geride bırakabilir. DSP'nin hızlı yükselişi, TBMM'ye 5. partiyi getirebilir" dedi.

SONAR Araştırma Şirketi'nin Siyasi Eğilimler Araştırmas ı'nın kasım ayı sonuçları yayımlandı. Türkiye genelinde siyasi partilerin son oy durumlarını belirlemek amacıyla yapılan anket çarpıcı sonuçlar ortaya koydu. İstanbul, Ankara, İzmir, Adana Antalya, Bursa, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Erzurum, Gaziantep, Isparta Karabük, Kayseri, Kütahya, Malatya, Mersin, Muğla, Samsun Tokat ve Trabzon il merkezleri ile kır niteliği taşıyan köylerinde, farklı sosyoekonomik, sosyo-demografik gruba üye kişilerden 2 bin 238 kişi ile görüşülerek gerçekleştirildi. Anket sonuçlarında, AKP yüzde 24.35, CHP 16.15, DYP 11.69, MHP 11. 49, DSP 7.81, GP 4.61, ANAP 4.41, DTP 3.73, SHP 1.84, diğer 2.72 ve kararsızlar 11. 83 olarak sıralandı. Kararsızları oluşturan yüzde 11.83 gibi oldukça yüksek bir oranın dahil edilmediği bu sıralamada, CHP- DSP- SHP oylarının toplamı yüzde 25,17'ye ulaşarak AKP'nin yüzde 24.35'lik oy oranını geride bıraktı. Kararsızlar, orantısal dağıtıldığında ise sıralama, AKP yüzde 27.61, CHP 18.32, DYP 13.26, MHP 13.04, DSP 8.14, GP 5.23, ANAP 5.01, DTP 4.24, SHP 2.09 olarak araştırmaya yansıdı. "Kararsızım" cevabı verenlerin orantısal dağıtımı sonucunda CHP-DSP-SHP 'nin oy oranları yüzde 29.36'ya ulaşarak AKP'nin yüzde 27.61'lik oranını yaklaşık yüzde 2 farkla geçti. Araştırma, bugün seçim olsa parlamentoya 4 partinin gireceğini ortaya koyuyor. Eğer sol ittifak gerçekleşmezse, TBMM'de sosyal demokrat parti olarak bulunacak CHP'nin oy oranı sadece yüzde 18.32 olurken AKP, DYP ve MHP'nin yüzde 10'luk barajı aşarak girebileceği parlamentodaki 3 sağ partinin toplam oy oranının ise yüzde 53.09'a kadar ulaşabileceği sonucunu veriyor.

Anketin Bülent Ecevit 'in yaşamını yitirmesinin ardından saha çalışmalarını yaptıklarını belirten SONAR Yönetim Kurulu Başkanı Bayrakçı, "DSP barajı zorluyor" dedi. Bayrakçı, "DSP, Ecevit'in ölümünden önce yüzde 4'e oy oranına ulaşırken bugün kararsız seçmenin dağıtımının ardından yüzde 9'a yaklaşıyor" diye konuştu.

Cumhuriyet, 21.11.06

Azrail
22.11.2006, 20:21
vay be

desene Naci Can ; Karaoglan'ın ölüsü bile yetiyor :)

boranali
22.11.2006, 21:01
bence bu anket yanlı bütün anketler yanlı aslında ama beki bu yanlı anket inssanların gözünü boyarda belki solu başa getirir.hiç sanmamda kısmet.

Hüseyin69
22.11.2006, 21:43
Bektaş ÇELEBİ

Erzincan Milletvekili EP Adayı : Canerzincan

degerli bektas abim benim gözüm o kadar yükseklerde degil,
nede olsa yüksekli korkusu var bende.
sen yinede kardesine cay ocagi icin biraz daha düsün :biggrin:

baran62
24.11.2006, 00:28
bu anket sonuçları doğru olsa türkiyede seçime gerek kalmadan birşeyleri rahat rahat değişir.
ama esprisi bile biraz sevindiriyor insanı.
şunuda ekleyim, her zaman iktidar perspektifini ve vizyonunu da korumak iktidarı isteyenler için zorunludur.

hacıbektaşlı
25.11.2006, 20:18
değerli canlar hangi parti gelirse gelsin bu ülke değişmez ve düzelmez. problem eğitimde ne zaman eğitim düzeyi yükselirse barış ve kardeşlik hissi yükselirse olabilir

EŞİTLİK PARTİSİ
05.12.2006, 12:47
Sevgili Canlar Canı Hüseyin69

Yok öyle çay ocağıyla kurtulmak...şaka bir yana aslında bizim insanların çoğu aynı görüşte, bu görevden kaçma değil tam bir insani mütevazilik tabi...
-Geçmişte bir partide ilçe başkanıyım, sağolsun destekleyerek beni oraya getirenler peryodik toplantılara katılmazlardı...niye katılmıyorsunuz dediğimde, Canım sen oradasınya der geçiştirirlerdi...bende,arkadaşlar bu bir kişiyle olacak iş değil, oylaması var, karşı cevap verme var, hatta bazı konularda bana katılmazsanız bile eleştiri hakkınız var...nerdeeee...sonra iktidar gidince uğraş dur geri almaya...
-Evet Canlar Canı sürçi lisan ettiysek affola...
-Şakamız yukarı alınmaya...
Saygı ve Sevgimiz kabul ola...

Bektaş ÇELEBİ

ozgurgunler
25.12.2006, 00:54
çok bilen ilhanın yorumları
chp %üffff
akp %yauf
shp %ıh
dyp %ıfff
alır

bolşevik_partizan
25.12.2006, 04:12
Oy verdikde noldu sanki
Oylar kurşun oldu bize
Birer birer hepimize

Seçimi kurtuluş sandık
Yıllarca buna aldandık
Göz önünde kurşunlandık
Oylar kurşun oldu bize
Birer-birer hepimize

Der Emekçi yol sürmeye
Hazırlan hesap sormaya
Oy verdikten noldu naski
oylar kurşun oldu bize

Yerel seçimlerde devrimci-bağımsız adayları desteklerim.
Ama genel seçimi boykot ederim.

ertug001
28.12.2006, 00:50
Arkadaşlar yaklaşan tehlike canları çalmaya başladı meydanları laiklik karşıtı kişilere bıramakmak için hep birlikte olmak ve bütün sol partilerin tek bir parti adı altında toplanması bizim faydamızadır.bu partide CHP'dir oyumuzu boş yere kullanmayalım,CHP diyelim lütfen