ulupınar
09.08.2006, 00:04
geçen hafta sevgili turizm bakanımız bir televizyon programına katılmıştı ve ilginçtir hiç uyumadan bütün sorulara o üstün zekasına birde espiri yeteneyini katarak şakır şakır sular seller gibi cevaplar verdi bütün bakanlar gibi atilla beyide ağzım açık dinledim soruları yönelten bayan başarısının sırrını sordu atilla bey hemen cevapladı çok okumak ve şans talih dedi vede şansı talihi kumara benzetti dediki ZAR ATARSIN HEPYEK GELİR VEYA DÜŞEŞ GELİR HEPYEK GELİNCE DÖRT DEFA DÜŞEŞ GELİNCE OTUZALTI DEFA OYNARSINIZ dedi yani sevgili bakan tavla oynarken gelen çiftin karesini alıyormuş ben böyle anladım zaten hep düşünmüşümdür turizm bu bakan döneminde neden bu kadar ileri gitti meyer gelen turistlerinde karesini alıyormuş bu üstün espiritüel zekaya şaştım kaldım ve sayın bakanımdan dolayı çok gururlandım peki ya siz
kardeş paylaşım için teşekkür ederim de
konuyu yanlış yere açmışsın
yine de sağol
ulupınar
09.08.2006, 13:12
haklısın anibal uyarın için teşekkürler siz taşlıçayırlıydınız deyilmi
evet kardeş
sende mi taşlıçayırlısın
nerede oturuyosunuz.
ulupınar
10.08.2006, 23:10
hayır ben gürkaynak köyünden istanbulda yım
Ali_Yolcusu
10.08.2006, 23:55
yaw bizim bakan gibi alem adam yok ki zate. :):)
ulupınar
11.08.2006, 00:10
arkadaş bu bakanı takip edin sevgili aziz nesinimizin kemiklerini sızlatıyor konulara asla hakim deyil ama sanki uçan kuştan haberi varmış gibi görüüyor tıpkı diyer bakanlar gibi bom boş fakat bu bakan aynı zamanda komiklikte yapıyor ben yüzüne bakınca bile gülüyorum
bu adam yanılmıyorsam ankara büyükşehir belediye başkanı melih gökçekin danışmanıymış adam bencede çok komik ama bu hükümette bakan olmasına şaşmamak gerek bence.
mengelliözo
27.08.2006, 20:45
arkadaşlar adam boşu boşuna balan olmamış baksanıza devamlı mesai yapıyo ve mecliste yatıyor bu ülkenin böyle uyuyan adamlara ihtiyacı var espiri yapmada sem yılmazı geçecek herhalde kemal abisi ile onlar cukkayı doldursun diy3e bu millet onlara oy veriyor ve biz hala uyuyoruz
Atilla Koç, 1946 yılında Aydın’da doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun olan Koç, Ulubey, Nusaybin ve Bayındır'da kaymakamlık, Siirt ve Giresun'da valilik, Konya'da Emniyet Müdürlüğü yaptı.
Bir dönem Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Genel Sekreterliğini de üstlenen Koç, İçişleri Bakanlığı Müşavirliği ve Başbakanlık Müsteşarlığı görevinde bulundu.
3 Kasım seçimlerinde AKP'den milletvekili seçilen Koç, 21 Şubat 2005'te Kültür ve Turizm Bakanlığı'na atandı. İngilizce bilen Koç, evli ve 3 çocuk babası.
benim oturduğum mahllede bi anfitiyatro var genellikle yaz aylarında çeşitli etkinlikler yapılır.bunlardan birine atiilla koç ta katılmıştı.doğal olarak bi konuşma yaptı ama konuşması esnasında belediye başkanımızın ismini yanlış söyledi sonra ordaki görevliler uyardı.sonra ismi düzeltti ve "bildiğiniz gibi bizim bir sürü işimiz var bu tür etkinliklere fazla zaman ayıramıyoruz. bizim konuşmalarımız başkaları tarafından yazılıp bize veriliyor bizde bize verilen yazıyı okuyoruz. benim elimdeki kağıda başkanın adı yanlış yazılmış bendee elimdeki kağıtta ne yazıyorsa onu okudum" dedi.bundanda anlayacağınız gibi gittikleri yerlerde yaptıkları konuşmalar bile kendilerine ait değil bunu kendi ağzıylada söyledi.konuyla ilgili bi fikri yada ne için orda olduğu konusunda bir fikri dahi yok belkide memleketimiz böyle insanlar tarafından idare ediliyor işte ama açık sözlü olmasınıda takdir etmek gerekir tabi :)