Orijinalini görmek için tıklayınız : Sübyancı Sünniler...
Hadislere göre sübyancı kimdir? kime denir? Sunnilerle ne alakası var...
Muhammedin sübyan gelin getirdiğine dair bir çok sahih hadis olduğuna göre, hadislerde sünnetlerin sözlü aktarması olduğuna göre güya sünnetlerde Kuranın uygulaması olduğuna, bu mantıkla saksıyı çalıştırırsak sübyancı eşittir sünni oluyor. Her sübyana bir türban eşentiyonu diri diri toprağa gömülmek israf olacağından hemen başlarına çuval geçirilip emmilerinin yatak odalarına...Karşılığında da cennet müjdesi. Kuran Sünnetten gerçekleşiyor yaaaaa......
Birde Sübyancı sünnilerin legal grup sex seanları ve fantazileri var hadislere göre. Güya Kuran sünnetten gerçekleşiryor yaaaa....4 ayrı kadın, 4 ayrı yatak odası....
Kime yutturuyorsunuz Eyyyyy Şeytan taşlayan sübyancı sünni Androidler.....
Kuran sünnetten gerçekleşiyor yaaa...Bide hülle gülle olayı var...Sübyancı Androidler Allah sizin pezevenginiz mi????
Sizi gidi medeniyet görmemiş çöl uşakları,
kicinizi sol elle silip aynı elle kuskus mu yiyorsunuz?
halen ibni bin ümmügülsüm rivayetleri ile masalları ile avunuyorsunuz...
Neyse doğrusunu Allah bilir yanlışlarıda şeytana sormak lazım....
Hadislere göre sübyancı kimdir? kime denir? Sunnilerle ne alakası var...
Muhammedin sübyan gelin getirdiğine dair bir çok sahih hadis olduğuna göre, hadislerde sünnetlerin sözlü aktarması olduğuna göre güya sünnetlerde Kuranın uygulaması olduğuna, bu mantıkla saksıyı çalıştırırsak sübyancı eşittir sünni oluyor. Her sübyana bir türban eşentiyonu diri diri toprağa gömülmek israf olacağından hemen başlarına çuval geçirilip emmilerinin yatak odalarına...Karşılığında da cennet müjdesi. Kuran Sünnetten gerçekleşiyor yaaaaa......
Birde Sübyancı sünnilerin legal grup sex seanları ve fantazileri var hadislere göre. Güya Kuran sünnetten gerçekleşiryor yaaaa....4 ayrı kadın, 4 ayrı yatak odası....
Kuran sünnetten gerçekleşiyor yaaa...Bide hülle gülle olayı var...Sübyancı Androidler Allah sizin pezevenginiz mi????
üslubunuz çok bozuk ve saygızızca olmuş formumuza hiç yakışmadı sn zahir
reyhan22 09.08.2006, 10:08 abi paylasımın için teşekkür ederimde üslup biraz ağır deilmi sanki......
üslubunuz çok bozuk ve saygızızca olmuş formumuza hiç yakışmadı sn zahir
Bize yapılan hakaretleri saygılı buluyosun demi. Bu kadarda çirkeflik olmaz.
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
abi paylasımın için teşekkür ederimde üslup biraz ağır deilmi sanki......
Evet ablası ağır oldu. Ancak Bana hakaret edenlere bende anladıkları dilden cevap verdim.
reyhan22 09.08.2006, 10:11 Bize yapılan hakaretleri saygılı buluyosun demi. Bu kadarda çirkeflik olmaz.
abi iyide inanışlarımız içerisinde bunlar yok kardeşlik var bırak onlar taş atsınlar biz çiçekler atalım onlara bu bize yakışmaz onlar kendilerine yakıştırıyolarsa devam etsinler...
[QUOTE=Zahir]Bize yapılan hakaretleri saygılı buluyosun demi. Bu kadarda çirkeflik olmaz.
hakaretin ve çirkefliğin her türlüsünü kınıyorum, burası Alevi forum belli kuralları var anlatmak istediklerinizi daha güzel bir üslüpla anlatabilirdiniz, yeni kayıt olan üyelerimiz var bu yazdıklarınızı okuyunca kullandığınız argo kelimeler karşısında şaşkınlığa uyracaklardır, forumumuz adına olumsuz düşüncelere sebebiyet verebilir tekrar bi değerlendirin isterseniz yazdılkarınızı
abi iyide inanışlarımız içerisinde bunlar yok kardeşlik var bırak onlar taş atsınlar biz çiçekler atalım onlara bu bize yakışmaz onlar kendilerine yakıştırıyolarsa devam etsinler...
Bırak ablası yaaa. 1400 yıldır çiçek atıyorsunuz. Adamların zihniyetini biliyorsunuz. Halen daha çiçek atalım diyorsunuz. Artık anlayana anladığı dilden konuşmak lazım.
işte biz buyuz yüreğine sağlık toprağım
[QUOTE=Zahir]Bize yapılan hakaretleri saygılı buluyosun demi. Bu kadarda çirkeflik olmaz.
hakaretin ve çirkefliğin her türlüsünü kınıyorum, burası Alevi forum belli kuralları var anlatmak istediklerinizi daha güzel bir üslüpla anlatabilirdiniz, yeni kayıt olan üyelerimiz var bu yazdıklarınızı okuyunca kullandığınız argo kelimeler karşısında şaşkınlığa uyracaklardır, forumumuz adına olumsuz düşüncelere sebebiyet verebilir tekrar bi değerlendirin isterseniz yazdılkarınızı
Nasıl oluyorsa bizde anladıkları uslüptan cevap veredik mi kınama işlemi gerçekleşiyor. Önemli olan bu yazı yazılmadan kınmayı yapmak. Nerde objektiflik....???
sonakıncı 09.08.2006, 10:31 Ben sünniyim Zahir kardeş... Bütün bunları bana mı söyledin? Ömrümün hiç bir anında şerefsiz ve onursuz yaşamadım. Hiçbir Aleviye de iftira atmadım.
Alevilere haksız ithamlarda bulunanlarla aynı seviyeye düşmekle Alevileri ve Aleviliği insanlara anlatamazsın...
Ben sünniyim Zahir kardeş... Bütün bunları bana mı söyledin? Ömrümün hiç bir anında şerefsiz ve onursuz yaşamadım. Hiçbir Aleviye de iftira atmadım.
Alevilere haksız ithamlarda bulunanlarla aynı seviyeye düşmekle Alevileri ve Aleviliği insanlara anlatamazsın...
Ben Alevi değilim...
sonakıncı 09.08.2006, 10:37 Ben Alevi değilim...
Alevi olup olmaman hakaret etmeni haklı göstermez. Her ne isen hoşgörülü olman gerekir...
Alevi olup olmaman hakaret etmeni haklı göstermez. Her ne isen hoşgörülü olman gerekir...
Yazılanlar hakaret değil gerçeklerdir. Doğruları dile getirince nasılda nasılda toz kondurmuyorsunuz çirkef inancınıza...
sonakıncı 09.08.2006, 10:44 Yazılanlar hakaret değil gerçeklerdir. Doğruları dile getirince nasılda nasılda toz kondurmuyorsunuz çirkef inancınıza...
Kullandığın kelimelere dikkat et!!Gerçek sandıkların senin kafanda oluşturduğun hayaller, öyle görmek istiyorsun ve düşüncelerinin serabını görüyorsun...
Ben Hz.Muhammed'e de Hz.Ali'ye de toz kondurmam... Ülkemin insanlarının hiçbirine de toz kondurmam. Başkalarının inancına hakaret ederek Alevilere yapıldığını düşündüğün haksızlığı karşı tarfa yapıyorsun. Onların içindeki hakaretçilerden ne farkın kalıyor ki...???
konunun kapatılmasını talep ediyorum
Kullandığın kelimelere dikkat et!!Gerçek sandıkların senin kafanda oluşturduğun hayaller, öyle görmek istiyorsun ve düşüncelerinin serabını görüyorsun...
Ben Hz.Muhammed'e de Hz.Ali'ye de toz kondurmam... Ülkemin insanlarının hiçbirine de toz kondurmam. Başkalarının inancına hakaret ederek Alevilere yapıldığını düşündüğün haksızlığı karşı tarfa yapıyorsun. Onların içindeki hakaretçilerden ne farkın kalıyor ki...???
Bak sen bu forumda yenisin ben aleviliğin savunuculuğunu felan yapmıyorum.
Ben Ugandada yaşıyorum ya kafamda hayeller oluşturuyorum. Benimle sünnet uygulamasını konuşacaksan konuş aksi takdirde polemik yaparak bu tartışmanın içine girmen yersiz.
sonakıncı 09.08.2006, 10:52 Yazdıklarımın neresinde polemik var? Sünneti niye abartıyorsun bu kadar anlamıyorum. Biz bile bazen sünneti terkederiz. Yapılma zorunluluğu olmayan kurallar olarak kabulederiz...
konunun kapatılmasını talep ediyorum
Neden talep ediyorsun Müttaki ??? Sünnet uygulamasının çirkefliğini dile getirdim. Yanlış olan tarafını söle?
sonakıncı 09.08.2006, 10:55 Hadislere göre sübyancı kimdir? kime denir? Sunnilerle ne alakası var...
Bu yazdıklarının sünnetle hiç alakasının olmadığını ayrıca belirteyim...!!!
Bu yazdıklarının sünnetle hiç alakasının olmadığını ayrıca belirteyim...!!!
Sizin zannınız. Buharinizin, Misliminizin hadislerini sayfalar dolusu yazabilirim.
Tartismaya evet ama bu sekilde degil.
Bir cok kelime insani okurken rahatsiz ediyor.
Bu sekilde tartisma fayda degil zarar verir...
Izninizle kapatmak zorundayim:
Düsüncelerimizi daha dogru kelimelerle anlatmanin yolunu secelim...
Saat 11. Bende diyorum bir modaratör gelsede sunni kardeşlerinin isteği üzerine konuyu kapatsa. Tebrik ederim yerinde bir karar.
Saat 11. Bende diyorum bir modaratör gelsede sunni kardeşlerinin isteği üzerine konuyu kapatsa.
Bu da yanlis bir tarz ve uslüp...:)
Küfüre varan ağır hakaretler..
Müslümansan eğer Zahir sana üzücü bir haberim var..Muhammed 6 yaşında Ayşe ile evlenmişti..
Gülseren58 11.11.2006, 19:22 Yazılanların hepsini de okudum.
Burada herşeyden önce en başlangıçta uslüp yanlış.
Birşey yanlış başlayınca da yanlış gidiyor yazık ki..
Alevi ya da sunni olduğumdan değil ama bu topiğin kapatılmasının sağlıklı olacağını düşünüyorum.
|