Orijinalini görmek için tıklayınız : Alundra ali_ali banlandı
Alevimen 16.10.2005, 22:26 Değerli aleviforum.com üyeleri
Forum sisteminden gelen error loglarını dikkatli inceledikten sonra Alundra (http://www.aleviforum.com/member.php?u=388) ve ali_ali (http://www.aleviforum.com/member.php?u=273) adındaki nickleri 1 kişi kullandığını öğrendim. Ve kurallar gereği çift nick kullanmak yasaktır hatta farkli kişikli dahada yasaktır, bir nickinde kendisini alevi olarak tanımlıyor diğer nickinde tipik dayatmacı ve her mesajında zeka fışkırır gibi mesaj yazmazı gibi çok entel bir davranışlı vatandaş.
Parazit gibi forumda çoğalmasına izin veremeyiz o nedenle banlandı, alevi olmadığı için ban kararı alınmamış sebebleri ilk paragrafda yazdım, özellikle duyrulur.
İnsan olan şahsiyeti olan onurlu saygılı kişiler forumda daima serbestçe gezebilir ama kendini bilmez serseriler uzaklaştırılır burası ALEVİFORUM ve otağ gibi yerlere benzemez.
izmirksk 17.10.2005, 19:38 sanırım dikkat çekmemek için farklı düşünceleri savunmaya çalışmış.böylelikle iki farklı karakteri rahatça oynamaya çalışmış.
bu tip kişiler şurada da hata veriyorlar.örneğin belli edatlar ve bağlaçları farklı nicklerdede kullanabiliyorlar.
ama,ile,lakin,ve,gibi .(yada belli kalıpları çok sık kullanırlar)
ve bunları alışmış oldukları kalıplarda kullanıyorlar.örneğin
ama neden ve niçin ...
ezcümle saygı duyarım fikrine fakat
işte bu şekilde bu ve bunlar gibi....
son olarak derim ki..
toparlarsak efendime söyleyim..
cümlelerin gelişine göre standart olarak belli kalıplaşmış cümle kalıplarını zaten tahmin edebiliriz (herkesin kullandığından çok daha sık bir şekilde kullanırlar bu kalıpları/cümle yapılarını. )
işte bunlara benzer , kendi düşüncelerine has klasik kalıplaşmış cümleleri vardır ve bunlar farklı kişiliklerlede girse kendilerini çok rahat ele veriyorlar
aslında bunları yazıp yazmamakta tereddüt ettim sonuçta elimizi göstermiş olacağız ve daha tedbirli davranmaya çalışacaklar.
ama sayın admin'in bu yöntemlere ihtiyacı yok.error logları ile kendilerini ele veriyorlar
chatlakalper 17.10.2005, 22:16 yaw daha ne göreceğim abi ya. Birde böyleler çıktı bunlar sizofrenlerden kötü ya
vay be belliydi bu alundra'da bir gariplik oldugu.
cok buyuk bir kayip olmadi zaten yapdigi tek sey ortaligi karisdirmakdi.
bu arda alevimen bu siteye bir kursun falan dukdursekmi? :) veya'da nazar boncugu falan takalim bir tarafa :) baksana etrafinda cok fazla kotu niyet dolasiyo.
tuh tuh tuh masallah Allah kotu niyet ve gozlerden korusun bu siteyi.
Değerli aleviforum.com üyeleri
Forum sisteminden gelen error loglarını dikkatli inceledikten sonra Alundra (http://www.aleviforum.com/member.php?u=388) ve ali_ali (http://www.aleviforum.com/member.php?u=273) adındaki nickleri 1 kişi kullandığını öğrendim. Ve kurallar gereği çift nick kullanmak yasaktır hatta farkli kişikli dahada yasaktır, bir nickinde kendisini alevi olarak tanımlıyor diğer nickinde tipik dayatmacı ve her mesajında zeka fışkırır gibi mesaj yazmazı gibi çok entel bir davranışlı vatandaş.
Yanlış fark etmediysem bugün (08.11.2005) öğleden önce Alundra nicki açık gibiydi.Forumda o an için bulunanlar kısmında bu nicki siyah renk de gördüm.Sonrasında nickin mouse ile üzerine gelip profil bilgilerine baktığımda banlı olduğunu farkettim.Ancak bu durumun nasıl oluştuğu anlamadım.Şaşırtıcı ve dikkat çekici bir durum.
Yakapınarlı 08.11.2005, 16:10 arkadaşlar bu siteyi ayakta tutmak istiyorsak gerçekten çok dikkatli olmamız gerekiyor.böyle insanların zarar vermelerini önlemeliyiz.
Bir Zeynep 08.11.2005, 16:39 Bak su iki yüzlülüge yaw, ay ne diyeyim vallaha üzüldüm insanin böyle bisey yaptigina. Ama napacan iste önleyemeyiz. Genede helal olsun sana alevimen, nasil da buldun bildin. Error log ney ki? Kac kere pes pese yanlis sifreyle log edip öylece bulunmak mi? Anlamadim ama neyse. Canan bacim, bakarsan yukarida bir nazar boncugu var ama kursun dökme fikrini begendim acikcasi ; )
hadi yaaa iki nick yasakmiydi ben bilmiyodum bak benimde iki nikim var ama biri (tunc2) ikincisi (alevimen) yok amann haaaa benide banlarsinda baskanim saka yaptim ama adam gidip internet cafaden bir nick cikaririsa ne yapabilirizki o zaman ip num. farkli olacagindan
olmassa bir kampanya baslatalim temiz nick kampanyasi yada bir nick bir insan diye falan olmazmi :))))
izmirksk 08.11.2005, 18:07 hadi yaaa iki nick yasakmiydi ben bilmiyodum bak benimde iki nikim var ama biri (tunc2) ikincisi (alevimen) yok amann haaaa benide banlarsinda baskanim saka yaptim ama adam gidip internet cafaden bir nick cikaririsa ne yapabilirizki o zaman ip num. farkli olacagindan
farklı kafelerden bağlansalarda bulunabilir.bazen yanlışlıkla falanca isimle kavga ederken filanca isimle cevap veriyorlar:3D_NG:
yani farklı IP lerden de bulunur bence.bu oyunu fazla uzatamazlar.ve öyle olurki kafeleri bile karıştırabilirler.
Canan bacim, bakarsan yukarida bir nazar boncugu var ama kursun dökme fikrini begendim acikcasi ; )
o nazar boncugu oraya ben dedikden sonra kondu.
:ilgili:
Bir Zeynep 08.11.2005, 19:17 Zitat:
Zitat von Adi güzel Ali'm
Canan bacim, bakarsan yukarida bir nazar boncugu var ama kursun dökme fikrini begendim acikcasi ; )
o nazar boncugu oraya ben dedikden sonra kondu.
Oy oy oy yemin eeeeeetttttttttt? Vay be helal sana bacim cok iyi etmisin, ben her zaman var saniyordum. Allah forumumuzu nazardan kötülüklerden saklasin.
Bi de bi kurban mi kessek acaba? Saka canlar ;)) Gercekten cok iyi olmus nazar boncugu, sagol Canan.
Allah forumumuzu nazardan kötülüklerden saklasin.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aslinda bir hoca bula bilsek bir okuturduk su forum :sas:
(saka saka)
ama gercekden hic mi dede soyundan kimse yok mu forumda bir guclu nefesiyle bir okusun su forumu :3D_NG (9).
izmirksk 08.11.2005, 21:04 ne demiş atalarımız her banda bir hayır vardır.
bakın bu vesile ile dualarımızı gönderiyoruz
Alevimen 08.11.2005, 22:24 polata: Alundra banlı olmasına rağmen cerezleri silmedikçe siteye girince hangi sayfaya tıklarsa tıklasın 'banlısınız' mesajını okuyacaktır.
Canan: evet sen nazar boncuğundan bahsederken bende görünümü biraz tazelemek için oraya boncuğu astım :3D_NG:
tunc2: ikinci nickiniz varsa ergeç ortaya çıkacaktır zaten Alundra adındaki kişide size çok yakın oturuyor çünkü xx.xxx.xx.6 sizin onun xx.xxx.xx.9 (xx olan yerlerdeki rakkamlar aynı) yani bu İP bilgisine göre ikinizde Köln'de aynı mahalledesiniz ve büyük ihtimal aynı sokak...
izmirksk: güzel ve yerinde bir tespit
Adi güzel Ali'm: error log derken bilgi ve hata emaillerini kast ediyorum,
forum sisteminde İP kontrol sistemi var, yani bir vukuat olduğunda bana direk olarak sistem tarafından yaratılan bir email gönderiliyor banada sadece kontrol etmek kalıyor.
benim anlamadigim istenilmeyen yerde neden kaliyorlar...
banlisin kardesim git baska yerde terör estir.
tunc2: ikinci nickiniz varsa ergeç ortaya çıkacaktır zaten Alundra adındaki kişide size çok yakın oturuyor çünkü xx.xxx.xx.6 sizin onun xx.xxx.xx.9 (xx olan yerlerdeki rakkamlar aynı) yani bu İP bilgisine göre ikinizde Köln'de aynı mahalledesiniz ve büyük ihtimal aynı sokak...
inanmam.:3D_NG (5)
ya bu site tam anlamiyla kurtlar vadisi oldu.
baya karanlik isler donuyo.
nazar boncugu, adak falan yetmez:3D_NG (28.
polata: Alundra banlı olmasına rağmen cerezleri silmedikçe siteye girince hangi sayfaya tıklarsa tıklasın 'banlısınız' mesajını okuyacaktır.
Adi güzel Ali'm: error log derken bilgi ve hata emaillerini kast ediyorum,
forum sisteminde İP kontrol sistemi var, yani bir vukuat olduğunda bana direk olarak sistem tarafından yaratılan bir email gönderiliyor banada sadece kontrol etmek kalıyor.
Bilgiler için teşekkürler.
Bir Zeynep 09.11.2005, 20:48 Bilgiler icin tesekkürler alevimen.
merhaba canlar...
merak ettimde alevimen dostum yoksa milletin özel mesaj trafiğinide kontrol ediyormusun :)
Dostca kalın....
Alevimen 29.11.2005, 14:02 merhaba canlar...
merak ettimde alevimen dostum yoksa milletin özel mesaj trafiğinide kontrol ediyormusun :)
Dostca kalın....
konuyla ne alakası var?
kilitlenmiştir.
|