Orijinalini görmek için tıklayınız : yardimmm:)

Ezo
16.10.2005, 22:31
Ben bugun yasadigim bir olayi sizlerle paylasmak ve sizlerden fikir almak istiyorum.... Benim kendi kardeslerim bugun benim msnnime girerek ordaki arkadaslarimi silmisler ama sifremi bilmiyorlar sifreyi bilmiyerek nasil benim msnime girmisler ve silmisler ben bu isi anliyamadim bana yardim ederseniz sevinirim bu nasil yapiliyor.....

saygilar

Alevimen
16.10.2005, 22:40
keratlar rahat durmuyorlar :)
genelde msn gibi proramlarda standard olarak şifre otomotikçe hafızada kalıyor yani sadece login tuşunu basmak gerekli hatta yine standard olarak internet bağlantısı kurulduğunda kendi kendine bağlanıyor msn messenger.
böyle bir teori olabilir.
diğer teori ise senin kardeşlerin underground hackerler ve şifreni özel tasarlanmış proramlarla ultra bir sistemle hackleyip ardından crackleyip ve şifreye ulaşmışlar ve bu kadar işi sadece bir kaç kişiyi listeden silme için yapmalarını düşünürsek baya bir potansiyel var kardeşlerde :)

sila
16.10.2005, 22:57
yaa alevimenn sifre alinmiss degiill sadece msn e giriliyorr vee silmee isi yapiliyoo sifre kirilimis degill anliyormusunn ya nasil oluoyrr buu yaa hayrett siradaki madurr benim nasil kendimi yirtabilirimm bu gardiyanlar beni hedef aldilarryaa))))))))

Alevimen
16.10.2005, 23:08
yaa alevimenn sifre alinmiss degiill sadece msn e giriliyorr vee silmee isi yapiliyoo sifre kirilimis degill anliyormusunn ya nasil oluoyrr buu yaa hayrett siradaki madurr benim nasil kendimi yirtabilirimm bu gardiyanlar beni aldilarryaa))))))))
o zaman ik teori devreye giriyor.

genel olarak ortak bilgisayar kullanılıyorsa şifreler ve kullanıcı hesaplar otomotikçe hatırlamasına engel olunmalı her proramda öyle bir seçenek/işaretler bulunuyor..
ayrıca adınız,telefonnumarası,doğumtarihi,123456,qwertzi, .. gibi basit tahmin edilecek şifreleri seçmeyin.
mesela şifreniz 2500benaleviyim2500 gibi olursa bunu kimse çıkaramaz.. tabii key logger gibi proramları göz önünde bulundurmazsak.. genel olarak 100% bir şifre çok zor.. ama yinede şifre seçiminde biraz dikkatli olun. :3D_NG (9)

sila
16.10.2005, 23:30
:yamukgul: tama napalim kismette varsaa yaparlarr biz elli degisterelim caanvar bunlarr yaa buluyiorlarrrr uuuu:garibbak:

Ezo
17.10.2005, 01:01
o zaman ik teori devreye giriyor.

genel olarak ortak bilgisayar kullanılıyorsa şifreler ve kullanıcı hesaplar otomotikçe hatırlamasına engel olunmalı her proramda öyle bir seçenek/işaretler bulunuyor..
ayrıca adınız,telefonnumarası,doğumtarihi,123456,qwertz i, .. gibi basit tahmin edilecek şifreleri seçmeyin.
mesela şifreniz 2500benaleviyim2500 gibi olursa bunu kimse çıkaramaz.. tabii key logger gibi proramları göz önünde bulundurmazsak.. genel olarak 100% bir şifre çok zor.. ama yinede şifre seçiminde biraz dikkatli olun. :3D_NG (9)

Benim anlamadigim önce sifreyi kirmadan direkt msne nasil girmisler ben bunu anliyamiyorum ama dogru benim msnim pc otomatik olarak cikiyor... Aklima gelmez bana benim kardeslerim bunu yapiyor gerçi küçükluk yapti... Tuafolanida herkesi silmisler Alevimen bir senin msni birakmislar :)))) silamida silmislerdi:)))))))

Alevimen
17.10.2005, 01:13
Benim anlamadigim önce sifreyi kirmadan direkt msne nasil girmisler ben bunu anliyamiyorum ama dogru benim msnim pc otomatik olarak cikiyor... Aklima gelmez bana benim kardeslerim bunu yapiyor gerçi küçükluk yapti... Tuafolanida herkesi silmisler Alevimen bir senin msni birakmislar :)))) silamida silmislerdi:))))))) Oh, beni silmemişler mi? gençlerin gözlerinden öperim doğru bir karar almışlar :)
şimdi başkalarını sildiler diye tasvip etmiyorum yanlış anlaşılmasın :3D_NG (9)
dediğim gibi otomotikmen açılırsa normal, pııt diye ekran çıkıyor.. ne yapacaklarını şaşırmış olabilirler oraya buraya tıklayarak proramı kapatmak isterken bir kaç kişi arada kurban gitmiş :3D_NG (4) buda 3. teori.

Ezo
17.10.2005, 21:33
:yamukgul: tama napalim kismette varsaa yaparlarr biz elli degisterelim caanvar bunlarr yaa buluyiorlarrrr uuuu:garibbak:

Canavar mii:))))))) Kurt kurt bunlar canoommm:))))

chatlakalper
17.10.2005, 21:46
eehehe bir tane daha mı türedi bunlardan :)

Ezo
17.10.2005, 21:49
eehehe bir tane daha mı türedi bunlardan :)

Ya sakin bir sey yazma kötu... bunu yapanlar benim Kendi öz ve öz kardesim :))))

sila
17.10.2005, 22:03
Ya sakin bir sey yazma kötu... bunu yapanlar benim Kendi öz ve öz kardesim :))))

hahahh :)))) gardiyanlarr benim kinede bi girerlerse telef ederler ama iraz zorrr benim sifrem cok zor daha msn nimin ismini soyleyemiyorlarr hahahah :)))))))

chatlakalper
17.10.2005, 22:08
neyse bununla geçmiş olsun edacım

Kepenek
04.12.2005, 22:08
Byole bişiy olmazki eda senin şifreni kırmadan senin msn girip kişileri silemezlewr.Bu şekilde sadece gelen mailler silinebilir.Sanırım senin şifreni biliyorlar
SOKAKLARDA YAŞAM BAŞKADIR.SOKAKLARDA YAŞAMAK HER BABYİĞİDİN HARCI DEĞİLDİR YÜREKİSTER

Ezo
04.12.2005, 22:17
Byole bişiy olmazki eda senin şifreni kırmadan senin msn girip kişileri silemezlewr.Bu şekilde sadece gelen mailler silinebilir.Sanırım senin şifreni biliyorlar
SOKAKLARDA YAŞAM BAŞKADIR.SOKAKLARDA YAŞAMAK HER BABYİĞİDİN HARCI DEĞİLDİR YÜREKİSTER

valla bende inanamadim bana saka yapiyorlar sandettim sifreyi bilmeden nasil girmisler bende bilmiyorum ama yasadim girdiler yani oluyormus sifrem uzundu...