ya belkide biraz tartışılacak bir konu ama kim ne derse desin ahmet kayayı ben severek dinliyorum.bence en büyük özgün santçılarızdan birisidir.bugun bile her kesimden insan onu dinlediğine göre demekki sanat dalında iyi işler yapmıştır...saygılar
BİR İSMİM HAYDARDIR BİR İSMİM ALİ
ya belkide biraz tartışılacak bir konu ama kim ne derse desin ahmet kayayı ben severek dinliyorum.bence en büyük özgün santçılarızdan birisidir.bugun bile her kesimden insan onu dinlediğine göre demekki sanat dalında iyi işler yapmıştır...saygılar
ee bu başlığı açmaktaki amacın bu 2 cümleyi yazmakmıydı?
D-e-v-r-i-m
11.08.2006, 13:15
Bu konu tartışılmaz çünkü siyasi yönünü değil sanatçı kimliğini konuşacağız..
Bence TARTIŞILAMAZ enbüyük idoldür onu çok ama çok severim.. Yıllardır dinle dinle birkere bile sıkılmadım ama diğerleri öyle diğil bir süre sonra anlamını yitirir ama Aahmet Kaya da hiçbirşey anlamını yitirmez her ezgi dinledikçe anlam kazanır onun o güzelim sesinden ...
Aynı konlar tartışılıyorr oradan devam edilsin.... Kazan