Orijinalini görmek için tıklayınız : Calinan Msn Ler
yaraLiCeyLan 18.10.2005, 02:03 Alevimen tarafından editlenmiştir
Alevimen tarafından editlenmiştir
Arkadaslar bana yardim eder misiniz? verdigim su adresler bir bayan arkadasin birisi ikisini ayni günde calmis ...
Geri alabilecek arkadas var mi?
Lütfen cok önemli yardim edin bana...
3 haftaya yakin olmus calindigi.
Alevimen 18.10.2005, 02:16 hayret birşeysiniz yahu çaldırtmayın şunları olsun bitsin :)
sözü üstünde 'çalındı' nasıl getirecez :)
hırsızın vicdanı olsa çalmaz bile o nedenle vicdanı sızlayıp geri getirmesi hayallerde kaldı. geçmiş olsun demek kalır bize maalesef üzgünüm yC.
Bildiğim kadarıyla Microsoft'a başvurup o adreslerin gerçek sahipleri olduğunuzu kanıtlarsanız bu mail adreslerini geri alabiliyorsunuz. Ama tam ayrıntılarını bilmiyorum. Bence MSN sitesinden yardım isteyin. Sanırım yardımcı olacaklardır.
Alevimen 18.10.2005, 02:47 Bildiğim kadarıyla Microsoft'a başvurup o adreslerin gerçek sahipleri olduğunuzu kanıtlarsanız bu mail adreslerini geri alabiliyorsunuz. Ama tam ayrıntılarını bilmiyorum. Bence MSN sitesinden yardım isteyin. Sanırım yardımcı olacaklardır.
Yes kredi kart'la mesela basitçe adresini onaylayabiliyorsun, sonrada geri alıyorsun... öyle birşey var.
yaraLiCeyLan 18.10.2005, 13:51 Ya bu forumda hava atanlar vardi. Calinan msn ler nasil geri alinir vs. vs. simdi o üyler nerde alsinlar simdi geri su iki adresi.
Alevimen, ben caldirmadim! Calmislar:))) Hem benim degil isvicre`den bir arkadasin.
chatlakalper 18.10.2005, 20:35 www.*********.com da vardır :) o arkadaşlarda 8 sene önceki taktikleri yazıyorlar onlarıda artık 5 yaşındaki çocuklar biliyor.
ya arkadaslar gecen hafta bir gurup insan bu msn calma islemlerinden bahsediyolardi.ben de biraz kulak asmistim.onlarin dediklerine gore bu program Kazaa Lite K++ dan indirebiliyormus.hatta bu konuda biraz tartismistik ama onlar o yolun yolculariymis ondan dolayi dediklerimi hic onemsemediler bile.ayni sekilde benim de bir msn adresim calindi ama calinan geri gelmiyomus.ondan dolayi kusura bakmasin bu arkadaslar ama msn adreslerinin uzerine bir bardak soguk su icsinler..
saygilarimla...
selam canlar benimde 14 yasinda kizim var onunda msn sini caldilar ama tam olarak bilmiyorum ama geri aldi o biliyor okuldan geldimi sorayim size
bilgi vere bilir
saygilar
selam canlar benimde 14 yasinda kizim var onunda msn sini caldilar ama tam olarak bilmiyorum ama geri aldi o biliyor okuldan geldimi sorayim size
bilgi vere bilir
saygilar
ya bir zahmet ogrenirsen iyi olur.ilgin icin cok tsk.
saygilarimla...
ALAOUİTE 19.10.2005, 23:29 selam canlar gül yüzlü dostlar bilgilerinizi bana email le atarsanız elimden
geleni yapmaya çalışırım
Tabi yöneticiler onaylıyor ise :uhhm:
ADIM ALİ ÖNDER
onder.karatas@gmail.com
Arkadaşlar msn çalma programla filan olmuyor.. Prorat dedilen bir trojan türü vardır.. onu bilgisayarınıza biri anca göndermesi lazım ki şifreleriniz karşıya gitsin.. gelişmiş antivirüs programları buna geçit vermiyor.. birde deneme yanılma yolu ile bulanlar var şifre ve gizli sorunuzu kolay yapmayın özel karakter bulundurun içinde alternatif mail yazın msn ye bundan hackleye biliyorlarsa hacklesinlerde göreyim bundan sonra.. :)
Çalınan msn ler geri alınabilir.. Bununla ilgili bir form doldurup maille göndereceksiniz.. Bu formu bulup burda yayınlayayım..
Beyler bayanlar msn üzerine bilinen butun hack yontemlerinin tahtına el koyacak olan "baGLe" virüsü çok yakında bu stede ulaşabileceğiniz link adresinde
"baGLe" HAKKINDA =
1-"baGLe" bilinen tüm virüs programlarından esinlenerek ypılmış ve butur programlardan daha üstün bi virüstür
2-bilinen tüm anti-virüs programları üzerinde test edilmiş olup hiç bir anti-virüs programı "baGLe" yi devre dışı bırakamış aksine bu programlar bloke olmuştur
NELER YAPAR
1-"baGLe" virüsünü sadece kurbanın herhangi bir mail adresine gondermeniz yeterlidir.
2-Kurban mail sayfasını acınca okumasına gerek kalmadan isterse direk maili hiç açmadan silsin "baGLe" iş başı yapmak üze devreye girer (otomatik olarak)
3-"baGLe" karşı pc'ye girince size bi mail gönderecektir (komutlamı-komutsuzmu)
4-Eğer kurbanla oynamak istiyorsanız.dos işletim sisteminde yazacanız komutlar sayesinde kurbanın bilgisayarında istediğinizi yapabilirsiniz.
5-Digle komutunu kullanarak sizin wındows sayfanızı kapatıp kurbanın bilgisayarındaki wındows sayfasını (masa ustu) istediğiniz şekilde sizin bilgisayarınız gibi kullanma şansı elde edersiniz.
MSN ÜZERİNE
1-"baGLe" virüsü ile msn çalabilir , çalınmış msn nizi geri alabilirsiniz.Yapmanız gereken sadece "baGLe"'yi ele geçirmek istediğiniz maile gondermek vedos işletim sisteminde komutla kontrol etmek (komutlar bagle dosyasında turkçe açıklamalı yer alır
baGLe" ANLATMAKLA BİTMEZ SADECE ŞUNU BİLİN GÜNÜZMÜDE BİLİNEN "WINCIH" VİRÜSÜNDEN DAHA ETKİLİDİR VE ANTİ-VİRÜSÜ YOKTUR.:3D_NG (7) :3D_NG (7) :3D_NG (7) :3D_NG (7) :3D_NG (7) :3D_NG (7) :3D_NG (7)
SAYGILAR (kepenek)
chatlakalper 17.11.2005, 14:56 kepenek 3. mesajın aynı konu hakkında
Bir Zeynep 17.11.2005, 20:30 14 yasinda kizim var Hasan abi bunu okuyunca cok sasirdim vallaha? Yasin 29 gösteriyo, 15 yasinda baba mi oldun sen??????
Amacım "baGLe" virüsünü herkese tanıtmaktır. Bu konuyu 3 kezde yazarım 5 kezde,"baGLe" yi hafife almayın.TOKAT-Turhaldan selamlar
cagsaklı_reso 13.12.2005, 23:06 arkadaşlar msn geri almak aslında cok zor bi konu degil.ceşitli e-mail hack programları var bu programları aleviman izin verirse yayınlıycam ama başka amaclar için kulanmıycanızın garantisini biri vermeli.ör:mailpass 1,0
Hüseyin69 13.12.2005, 23:56 benim dört tane hotmail adresim ne idügü belirsiz züppeler tarafindan calindi kapkac gibi canim:-)) bir forma bir soru sordum bana yeni bir hesap al dediler aynende yaptim su anki hesabim besincidir calsinlar bakim belki cek senet banka hesapnumaralari gizli dökümanlar vs bulurlar özür dilerim ama belkide.... neysee erdemlik bizde kalsin adreslerimi verdigim insanlari hepsini tek tek aradim böyle bir adres falan günden itibaren benim kontrolumun disindadir listenizden silin dedim aradan iki ay gecmeden ilk adresimle bir dostuma saldiri basliyor iyiki zamaninda uyarmisim ayni adresi bende listeme aldim ama daha basbasa oturup bir kadeh raki tokusturmak nasip olmadi bekliyorum
|