Orijinalini görmek için tıklayınız : MSN adreslerinizi neden vermiyorsunuz.
mavi_mavi147 11.08.2006, 13:05 Merhaba arkadaşlar! Size ait bilgiler bölümünde neden msn adresleriniz yer almıyor. Adreslerinizi saklayarak iletişim kopukluğuna neden olduğunuzun farkında mısınız? Adresiniz adınız, soyadınız gibi bilgilerden oluşuyorsa yeni bir adres açabilirsiniz. Bir an bunu yaptığınızı düşünün. Belki bir çok kişiye "iyi ki seni tanımışım" veya "bunu öğrendiğim iyi oldu" gibi cümleler kuracaksınız. Özellikle bu cümleleri ne kadar az kullandığımızı düşündüğümüzde.
Kendinize iyi davranmanız dileğiyle
zaten özel mesaj bölümü var msn sini vermek istemeyen bundan rahatsız olan arkadaşlar vardır belki eğer önemli bir konuysada özelmesaj yoluyla iletişime geçebilirsin zaten
ZülfüKakul 11.08.2006, 13:10 burda zaten özel mesaj var... hem ayrıca insanlar fikirlerini konulara cevap yazarak paylaşıyolar bilmediklerini öğreniyorlar... hem chat odası var...
bu sorunuz bana çok ilginç geldi...
kimin ne niyette olduğunu nerden biliceksin....
bu sitenin 11000 üyesi var..sen herkesle aynı muhabbette olacakmıısınki herkesden bunu istiyosun....
istersen cep numaralarını açık ev adreslerini versin iyiki tanışımışım seni derler senin deyiminle...
ben sana kesinlikle katılmıyorum... gereksiz bi konu olduğu fikrindeyim... bana katılmak zorunda değilsin....
saygılar.....
burda zaten özel mesaj var... hem ayrıca insanlar fikirlerini konulara cevap yazarak paylaşıyolar bilmediklerini öğreniyorlar... hem chat odası var...
bu sorunuz bana çok ilginç geldi...
kimin ne niyette olduğunu nerden biliceksin....
bu sitenin 11000 üyesi var..sen herkesle aynı muhabbette olacakmıısınki herkesden bunu istiyosun....
istersen cep numaralarını açık ev adreslerini versin iyiki tanışımışım seni derler senin deyiminle...
ben sana kesinlikle katılmıyorum... gereksiz bi konu olduğu fikrindeyim... bana katılmak zorunda değilsin....
saygılar.....
Evet bencede yanii çok gereksiz isteyen verir özelden görüşmek isteyen zaten mesaj atıyor buan ne gerek varr...
tercih meselesi mail,telefon adres leri özele girer
sitede hackerlar var... :D
sonra sapığı var ipini koparıp gelen var..varda var..msn istersen özel mesajla isteme yoluna gidebilirsin..en iyi yol budur..
Burada da biz tanıdığımıza memnun olduğumuz kişilere iyi ki seni tanıdım diyebiliyoruz...
Hem bu site her daim online, o yüzden hiç bir kopukluk olmuyor....
vermeme bence en iyisi arkdaşlarıma katılıyorum bruda özel msj sistemi var ve biz bunlarla da iletişim kurabiliriz ve bunlar sayesindede iyiki seni tanıdım gibi cümleler kullanabiliriz msn bence farklı bir konu tanımadığım biri alcak listesine ekleyecek beni rahatsız edecek oooo ne güzelll
bencce çok gereksiz bir konu olmuş bu
isteyen yazar istemeyen yazmaz
bununiçin konu açmak gereksiz
çünkü bu tercih meselesi
arkdaşım....
Merhaba arkadaşlar! Size ait bilgiler bölümünde neden msn adresleriniz yer almıyor. Adreslerinizi saklayarak iletişim kopukluğuna neden olduğunuzun farkında mısınız? Adresiniz adınız, soyadınız gibi bilgilerden oluşuyorsa yeni bir adres açabilirsiniz. Bir an bunu yaptığınızı düşünün. Belki bir çok kişiye "iyi ki seni tanımışım" veya "bunu öğrendiğim iyi oldu" gibi cümleler kuracaksınız. Özellikle bu cümleleri ne kadar az kullandığımızı düşündüğümüzde.
İnsan vermek zorunda değil. Sonuçda kendi özel bilgisidir ve genelle paylaşma zorunnlulugu yok.
Adres bilgileri güvenlik nedeniyle gizli tutulmalıdır. Açtıgınız konu gereksiz görüldüğü için bence tam kazanlıkk...
CeNGaWeR 11.08.2006, 14:51 msn özel bişey sayılır veririm vermem :)
chatlakalper 11.08.2006, 15:20 Bak canım benim bütün bilgilerim yazıyor, gel benimle muhabbet kur :D
mavi_mavi147 11.08.2006, 15:21 bir ara msn ine bir daha bak. hepsi çok iyi tanıdığın kişiler de hepsinde açık ev adresin tel. varmış gibi yazıyorsun ayrıca istediğin kişiyi engelleyebilirsin
Aysu_Can 11.08.2006, 17:46 Bu arkadasimiz bu topigi acarak hizini alamamis birde chatta ozelde msn adresi istiyordu ama sevgili Lamekan(Can alimiz) layik oldugu yere gonderdi.
Bir Zeynep 11.08.2006, 18:00 off offffffffffffffff gene basimi agritacak bi konuuuuu... offfffffffff yaaaaaaaaaaa bnden saklayin böyle topikleri, sinirrr oluyom, taansiyonum düsüyooooo........
reyhan22 11.08.2006, 18:03 sakladık zeyno kızma sen başında ağrımasın bacım boşver hakettiği yerde şuan.....
off offffffffffffffff gene basimi agritacak bi konuuuuu... offfffffffff yaaaaaaaaaaa bnden saklayin böyle topikleri, sinirrr oluyom, taansiyonum düsüyooooo........
sen üzme tatlı canını zeynocan layığını bulmuş konu... benim msn im var ama heralde bende çekerim yakında.. :thumbdown :thumbdown :thumbdown ha bu arada bu msn özel bilgi vermek yada vermemek kişinin kendine bağlıdır...
reyhan22 11.08.2006, 18:38 yaff özgür o kişiyi senin msnin ilgilendirmiyo zaten bayanların msni ilgilendiriyor........yaaaaa
hahahahha arkadass ne guzell ic acici bi topik acmiss yaa ne zeki bi arkadsimizz iyilik sever yoldasimizz :)))) tam kazanlik diye buna derim benn hakaret gibi olmasindaa belki baska nikle yine aramizdadirr boylee cok oluyorr ama arkadasin kafasidaa tam kazan sanirimm :)) aman fazla konusrsam banlanacam simdi :))) cok hosuma gitti napayimmm !!!!!
Bensiz Olmaz bu konu yaff hehheh valla helal olsun ne cesaret yaf nasıl bir mantık soruya bak ya Msn adreslerınızı neden vermıyorsunuz :o:o
Bunuda gordum yaa ne diyim artık
Ya ne kadar uzamış bu konu durun ben size msn vereyimde kapatalım hahhaha :p :p :p
hıı şeyy 0900 900 900@msn.com ahh işte buyrun ya bu kadar zormuu adamı uğraştırdınız bu kadar ayıp etmeyin canlar çocuk bir msn istedi diye yaptığınıza bakınaaaaaaaaa al kardeşim sen benim msn al yeter de artar bile...
Gerek var mı?
Kimsin, nesin?
Kaşın gözün nasıl? Bakalım boyun boyuma uygun mu?
Değil mi ya?!
Hüseyin69 11.08.2006, 23:26 Merhaba arkadaşlar! Size ait bilgiler bölümünde neden msn adresleriniz yer almıyor. Adreslerinizi saklayarak iletişim kopukluğuna neden olduğunuzun farkında mısınız? Adresiniz adınız, soyadınız gibi bilgilerden oluşuyorsa yeni bir adres açabilirsiniz. Bir an bunu yaptığınızı düşünün. Belki bir çok kişiye "iyi ki seni tanımışım" veya "bunu öğrendiğim iyi oldu" gibi cümleler kuracaksınız. Özellikle bu cümleleri ne kadar az kullandığımızı düşündüğümüzde.
konu kazana gittigi icin yazmiycaktim ama dayanamiyorum
erzincanlilar erzincan bugdaymeydani ni iyi bilirler
Y.E adli üyemiz galiba burayi bugday meydani ile karistirdi sabah erken saatlerde bugday meydanina gidilir alis veris bittikten sonra kalan zamani bir yerde gecirmek icin insanlar kahveye lokantaya yada bir magazaya gider
orda baslar tanisma fasli
kardesimizin bu mesajini görünce bugdaymeydani aklima geldi :komik
konu kazana gittigi icin yazmiycaktim ama dayanamiyorum
erzincanlilar erzincan bugdaymeydani ni iyi bilirler
Y.E adli üyemiz galiba burayi bugday meydani ile karistirdi sabah erken saatlerde bugday meydanina gidilir alis veris bittikten sonra kalan zamani bir yerde gecirmek icin insanlar kahveye lokantaya yada bir magazaya gider
orda baslar tanisma fasli
kardesimizin bu mesajini görünce bugdaymeydani aklima geldi :komik
Ora nire abii yaa valla çatlarım ...???
Ora nire abii yaa valla çatlarım ...???
Erzincan bugda meydanını bilmiyon mu . Bugday pazarı..
oto garın sol tarafında, bakır imatcılarının yanında kalıyor...
Ben tokatlıyım ben bile biliyom. Bizim otelin hemen arka tarafıydı gerçi...
HArbiden bu konu ne kadar uzamış. Anaşılan kazan kurtaramamış. Ben bu konuyu bir de kapatayımm. Gömülsün kazanın derinliklerine....
|