köyümüz çekerek karayolu üzerinde olup alevi köyüdür
KÖY MUHTARI:İSMAİL BAŞAR 0356 334 42 10
DERNEK BAŞKANI:COŞAR BİLGİN 0532 781 29 97
köyümüzde :sağlık ocağı-cem evi-su şebekesi-tarım kıredi kooperatifi-kanalizasyon-ilk ögretim okulu-mevcuttur.
istanbulda ikamet eden hane sayısı:160
köyde ikamet eden hane sayısı :65
KÖYÜMÜZ 2005 YILI ZİLE KÖYLERİ FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONUDUR.....
ağcakeçili ler nerdesinizzzzzzzzzz
istanbulda iakamet eden hane sayısı 160
köyde ikamet eden hane sayısı 65
izmitte ikamet eden hane sayısı 1
Başkanım sevgiler
fotoğrafları yayınlamışsın güzel olmuş eline sağlık
Ağcakeçilispor kalecisi
Yener
Yener Elİnde FotoĞraf Yokmu .gÖnderİrsen Sevİnİrİm
bi kaçtane bulabildim
7745 7746 7747
Başkanım bu ağcakeçili sayfasını açtında köyümüzün gençlerini hiç göremiyoz buralarda. Neden girmiyolar, bilmiyolarmı siteyi yoksa internete girme imkanları mı yok.Sen bizim gençlere yakınsın onlarıda üye yap katılsınlar foruma..
Sevgiler selamlar...
TÜm KÖylÜlerİmİn Bayaramini Kutlarim iyi bayramlar
Köyümüzden bir kaç resim. Hava kapalı olduğu için biraz karanlık çıkmış.
İlk resimde köyümüzün cem evi ve arka tarafta kullanılmayan ilköğretim okulu gözükmekte.
9669 9670
9671
Gülnaz Açış
27.12.2006, 21:33
Merhaba Yener ve Coşar
Resimler çok güzel olmuş ellerinize sağlık.
Sizlerin ve bütün köylülerimizin yeniyıllarını ve bayramlarını kutlarım.
tüm köylülerimizin kurban bayramını ve yeni yılını kutlar,yeni yılın sağlık ve mutluluklar getirmesini temenni ederim.
KÖYÜMÜZDEN GÖRÜNTÜLER
Merhabalar. Öncelikle Bütün Ağcakeçililere selamlar.Ben Ağcakeçili köyü doğumluyum.Şu anda Zile Alparslan İ.Ö. Okulunda görev yapmaktayımBenim en çok merak ettiğim her köyün bir sitesi olduğu halde neden bizim kendi köyümüzün bir sitesi yok.Bu siteninin açılması; köyümüzün kültürünün, özelliklerinin, insanlarının tanıtılması açısından önemli olacağını düşünüyorum. Bu konuda İstanbul'da bulunan Ağcakeçili köyü derneği ve yöneticilerinin ilgileneceğine inanıyor, herkese sayygı, sevgi ve selamlarımı sunuyorum.
Merhabalar. Öncelikle Bütün Ağcakeçililere selamlar.Ben Ağcakeçili köyü doğumluyum.Şu anda Zile Alparslan İ.Ö. Okulunda görev yapmaktayımBenim en çok merak ettiğim her köyün bir sitesi olduğu halde neden bizim kendi köyümüzün bir sitesi yok.Bu siteninin açılması; köyümüzün kültürünün, özelliklerinin, insanlarının tanıtılması açısından önemli olacağını düşünüyorum. Bu konuda İstanbul'da bulunan Ağcakeçili köyü derneği ve yöneticilerinin ilgileneceğine inanıyor, herkese sayygı, sevgi ve selamlarımı sunuyorum.
Öncelikle hoşgeldin aramıza.
Site konusu benimde aklımda olan birşeydi. Bunun için bazı çalışmalarım vardı.
Ben bir başlangıç yaptım siteyi yapmaya başladım. Sizlerinde desteğiyle umarım güzel olacak. Henüz yapım aşamasında.
Elinizde resim köyümüzle ilgili bilgi ve dökümanlar varsa bunlarıda yayınlarız.
Daha çok eksiklerimiz var ama bir bakın önerilerinizi bekliyorum.
http://agcakecili60.sitemynet.com/koyumuz/
Ben site kurmaktan falan pek anlamam aslında sadece bunu biraz araştırma sonucu yaptım. Eğerki bilginiz varsa siz yapın gerçekten iyi bir site olursa daha iyi olur. Benimki biraz eğlence ve merak sonucu ortaya çıktı. Eğer sen kuracak olursan bendeki bilgileri kullanabilirsin. bendede bundan başka bilgi pek yok
Sevgiler...
o çekerek yolu üzerinde kullanılmayan bi petrol var.. keşke onunda bi resmini koysaydınız bea :)) Yaz kış az beklemedim orda...