Orijinalini görmek için tıklayınız : Nedensiz Nedenler İçinde Nedensizce Kaybolmak

pelinn_n
12.08.2006, 13:25
yüreklere yazmak mi gerekir her defasında,kor halindeki ateşi iyice alevlendirmek mi gerekir?gidenin arkasindan da ağlamak NERDEN cıkmiş?.mehtabı seyre dalarken yanında da bi bira açıp tam yüzünde bir gülümseme oluşturacakken aklının bir kösesine giren,virgülü noktasına sıkıca bağlı bu anlamsız duyguyu yasamak NEDEN? onca cam kırıkları arasında yaşanabiliniyorsa bu hayat,bu agır yükü sırtına yükleyip varlıgını sürdürme cabasi NEDEN?üc nokta gibi sonu gelmeyen örneklerin bitisine acımasızca sıkıştırılmak NEDEN hem de hic silinmeyecegini bildigin halde.kitaplarda kendini aramak,benligini romanın bir kahramani gibi görmek NEDEN?günesin acimasizca vurdugu kumlara aciyla dolu bir gözyasinin düsmesi NEDEN? gün batimi gibi bu bedeni ve bu ruhu karanliga hapsedip,sürgüne göndermek NEDEN? NEDEN senin adın yalnızlikk ki? beni yine daragacina asmak için mi? yoksa icimde ki bu tarifsiz duyguyu 365 gün hatirlatmak için mi? bak görüyorsun iste sonu gelmeyen bir irmak misali pespese sürüp gidiyor NEDENLER? NEDEN toz duman edemiyorum ki seni?görüyorsun ya hayat akip gidiyor ellerimin arasından .ve ben sadece tiyatro sahnesini izler gibi oyunun bitmesini beliyorum sabirla..

özgürf
12.08.2006, 13:33
pelin yüreğine sağlık. da yazılarını az önce açtığın kendine ait yazılarının içinde yazman daha iyi olur sanırım. bu bölümün kurallarını bi okursan sevinirim..

privacy
12.08.2006, 22:50
kıss neden neden neden baska bişey yokki:stuart:
saka saka! cokk iii yazmıssın canım yine ellerine saglık:thumbup1:
hani sen yazar ol demiştim yaa valla ol kıss:thumbup: :thumbup:
ama kitabın ilk cıktıgın da beni ara ilk ben alam haa oky :lol: :lol: :lol: :lol:

Asli
13.08.2006, 10:35
mehtabı seyre dalarken yanında da bi bira açıp tam yüzünde bir gülümseme oluşturacakken aklının bir kösesine giren,virgülü noktasına sıkıca bağlı bu anlamsız duyguyu yasamak NEDEN?

canım ya çok güzeldi
yüreğine sağlık...