Orijinalini görmek için tıklayınız : alevi forum hakkındaki düşünceleriniz

adem_58
13.08.2006, 22:03
evet arkadaşlar alevi forum hakkında ki düşünceleriniz ney
benim düşüncem çok güzel olması doslukları daha sıkı olması ve insanların bir arada kaynaşması bir çatı altında toplanması benim görüşlerim bu sizlerin ki ney bilemem umarım herkes forum hakkında ki görüşlerini ve düşüncelerini yazar....?

engin_58
14.08.2006, 14:04
valla her şeyin burada daha güzel olması doslukların daha iyi ve daha sıkı olması ben forumdan çok memunum iyişki böyle bir forum açılmış en azından insan kendini biliyor alevilik hakkında ki bilmesi gereken her şeyi biliyor....?

adem_58
14.08.2006, 14:16
http://www.aleviforum.com/attachment.php?attachmentid=6766&stc=1&d=1155554117

Nerede Bir Türkü Söyleyen Görürsen Korkma Yanına Otur,

Cünkü Kötü İnsanların Türküleri Yoktur.!

AçelyaYıldız
18.08.2006, 11:53
Tek kelimeyle burası mükemmellllllll.Öyle bi bağımlılık yaptı ki kopamıyorum...Nedeni mi?? Dostluk burda,paylaşım burda,güzellikler burda en önemlisi de art niyet, çıkar yok..Emeği geçen tüm canların yüreğine ve ellerine sağlık böyle olağan üstü bi siteyi bizlerle paylaştıkları için.

chatlakalper
18.08.2006, 12:47
Ben bilmiyorum ki neden burdayım :D
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)

sünniliğe neden bu kadar tepkilisiniz..

sünniliğe yönetimden tepki olmaz aleyna hanım, olsaydı eğer bir tepki en başta ben giderdim :D

aleyna08
18.08.2006, 12:53
Ben bilmiyorum ki neden burdayım :D
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)

sünniliğe yönetimden tepki olmaz aleyna hanım, olsaydı eğer bir tepki en başta ben giderdim :D

Yönetimden tepki var demedim...

chatlakalper
18.08.2006, 12:56
Yönetimden tepki var demedim...

LAmekan'ın yorumu altına yazıldığı için öyle söyledim.

aleyna08
18.08.2006, 14:58
LAmekan'ın yorumu altına yazıldığı için öyle söyledim.

pardon arkadaşım yanlış yazmışım....kusura bakmayın....eee yavaş yavai öğreniyos... :):)

pastoralsenfoni
18.08.2006, 23:59
ben bu foruma katıldığım için mutluyum.insan burada kendini geliştirebiliyor bazen yeni yeni bilgilerle ufkunu genişletiyorsun bazen tartışmalarla bilgilerini sınıyorsun bazende fikirlerin buluşması ile güzel sohbetler ortaya çıkıyor.
tek şikayetçi olduğum konu tahammülsüzlüğümüz.ben ve birçok forumdaki arkadaşımın itibar puanının yazdığı yazılardaki bilgileri beğenilmediği için düşürülmesi.bu forumda tartışmalar olmak zorunda,birbirimizin fikirlerininde farklı olması doğal bence önemli olan saygılı bir şekilde tartışmak,yani ters bir fikrin varsa yaz,cevap verelim ama itibar puanını düşürmek daha kolay galiba.
önemli olan itibar puanı değil ama ben canların bu tavırlarına kızıyorum.ben bazen bir kişinin bir konuda yazılmış yazısını beğenmiyorum ama başka kısımdaki yazısını beğenebiliyorum.ortak bir nokta illaki bulunur,o yüzden saçma sebeplerle puan düşürmek bize yakışmaz dostlar.eğer foruma ters bir yazı yazdıysa tabiki düşürülür ama sırf fikrini beğenmedim diye olmaz yani bence.
ama genel anlamda bu forumu seviyorum, hergün yazıları okumadan duramıyorum.

tsira
19.08.2006, 00:26
merhaba arkadaşlar ben bu foruma arkadaş tavsiyesi ile üye oldum. alevilerin böyle bir çatı altında toplanması beni çok mutlu etmişti. üye olduktan kısa bir süre içinde bazı konularda yorumda bulundum (Atatürk ile ilgiliydi). Sadece bu konuyu okuyarak bana eksi puan vermişler. benim fikirlerimi hiç bilmeden sadece yaptığım 2 yorumdan bana eksi puan vermeleri beni çok şaşırttı, oysa daha sizlerler herhangi bir tartışmaya girmemiştik. belkide ortak fikirlerimiz çoktu.benim için önemli olan itibar puanları değil, sizlerle bu oratamda bulunup fikir alışverişi yapmak değerlerimize sahip çıkmak daha önemli.

SarıVatoz
19.08.2006, 01:25
Bunca aleviyi bir arada bulmak güzel oluyor. Konulara çok çeşitli yorumlar geliyor.
Ama dikkatimi çeken bir şey sesleri pek gür çıkmasada çok fazla Atatürk düşmanı var. Alevilerin içinde böyle bir oran hiç ummuyordum.
Ama ben mp3 için buradayım.

Kartopu86
19.08.2006, 10:47
Merhaba arkadaşlar..Ara motorunda bişi arıyordum kendimi bu sitede buldum daha önce böle bi site olduğunu bilmiyordum....Tabi hemen üye oldum alevi arkadaşların ya da aleviliği benimsemiş kabul etmiş diğer arkadaşlarla aynı ortamda bulunmaktan son derece mutluyum..Paylaşımlar güsel.İnsanlar içten birkez daha bu forumun yapımında emeği geçen herkese çok tşk ederim siz başlattınız bizler (üyeler) devamını getircez daha çok paylaşımlarla......Özümüzü ve benliğimizi unutmamak dileğiyle ii forumlar:wink:

ayvaz58
19.08.2006, 13:42
forum gerçekten güzel belli bir süre sonra bağımlılık yapıyor güzel yorumlar geliyor yani karşı yorumlarda çıkıyor fikir alışverişi yapılıyor yani.evet doğru Atatürk düşmanı çok var.güzel arkadaşlık ortamı oluyor.sohbetodasıda güzel.alevimen başta olmak üzere yönetim ekibine teşekkürler

Alevimen
19.08.2006, 15:15
buraya nasıl ulaştınız diye bir topiğimiz vardır.. ordan yazalım isterseniz -> kazan.