Orijinalini görmek için tıklayınız : Site Ziyaretçilerine Bir öneri

EŞİTLİK PARTİSİ
20.10.2005, 20:31
EŞİTLİK PARTİSİNİN ÖNERİSİ

Bizlere hiç bir karşılık beklemeden hizmet veren,bizleri tanıştıran,tanınmamızı sağlayan,dünya insanlığına bir düşüncenini doğru tanıtılmasına elinden geldiğince katkıda bulunan sitemize katkı olur düşüncesiyle,
1-)Sitede yayınlanan reklam panolarının,mümkünse her ziyarette tıklanması,
2-)Bu sitede yayınlanan beğendiğiniz ALEVİLİKLE ilgili yazıları,kabul edeceğini düşündüğünüz mail adreslerine bu site aracılığıyla göndermenizi,
3-)Bir yerlerde yetkili konumda iseniz,sitenize bu site adresini yazarak ziyaret edilmesini sağlamanızı ÖNERİRİZ.

Bu işlem belkide yapılıyordur,biz sadece hatırlattık,SAYGILARIMIZLA.

EŞİTLİK PARTİSİ

chatlakalper
21.10.2005, 19:04
teşekkürler eşitlik partisi sizlerin yorumları ve yol göstermeleri bizim kendimizi yenilememizi sağlıyor yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler

EŞİTLİK PARTİSİ
13.06.2006, 17:56
Değerli Canlar...

Haddim olmayarak,ilk yazdığımız mesajı epeyden beri üyelerimize hatırlatmak istiyordum,bu güne denk geldi...
Tabi yönetimin işine karışmak gibi elbette bir niyetimiz yok ama,her şey bir yana,yazıyoruz,çiziyoruz,tartışıyoruz ve nihayet bu GEMİ gidiyorda,nasıl gidiyor...hizmet alıyoruz,hizmet...
Bizim ALEVİLERİN genel bir karakteristik özelliği,fedekarlığı çok severler...bizim ALEVİFORUMDA öyle geldi bana,iyide masraflar...illada hatırlatmaya gerek varmı...
Uzatmadan ve kestirmeden REKLAMLAR...hanımlar,beyler...Tv.de yapılanlardan özendik galiba.
REKLAMLAM görüntülerini her ziyaretimizde TIKLAYALIM dersem bana kızmazsınız herhalde...hemen başlasak...
Saygı,sevgi vede RİCALARIMLA.

Bektaş ÇELEBİ

sertur
13.06.2006, 18:21
evet haklısınız bu gemi gidiyor ama illaki bir gideri masrafı var bizde elimizden geldiği kadarıyla sitemize destek olalım.
ticaretle ilgilenen birisi olarak birde sayın yöneticilerimize reklam la ilgili sorularım olacak
-reklam vermek için ne yapmalıyız?
-reklam ücretleri ne kadar?
-yayınlanacak reklamın tahammül sınırları nelerdir

saygılarımla

EŞİTLİK PARTİSİ
13.06.2006, 22:24
Sevgili Can sertur...

Başlıkta belirttiğimiz gibi,mesele söylemeden yapmaktır,tabi ki bu konun teknik yönünü bilmeyen arkadaşlar olabilir,ama şu düşünülmeli ki,hiç bir beklentileri olmadan değerli ALEVİFORUM ilgilileri bize ve esasta İNANCIMIZA hizmet vermeye çalışıyor,bizlerinde görevi bu kurumun yada kuruluşun yaşaması için ne yapmalıyızı sizin gibi düşünmemiz gerekiyor diye düşünüyorum...
Değerli düşünceniz için bir üye olarak teşekür eder saygı ve sevgiler sunarum.

Bektaş ÇELEBİ

Alevimen
14.06.2006, 19:50
-reklam vermek için ne yapmalıyız?
-reklam ücretleri ne kadar?
-yayınlanacak reklamın tahammül sınırları nelerdir

saygılarımla

- info@aleviforum.com 'a reklam vermek istiyorum diye email yazmanız yeterli.
- ücretler reklam boyutu, süresi ve forumda yerleşimine göre farklı oluyor sabit fiyat veremem.
- bannerlerin boyutu ufak olması ayrıca reklam veren sitede erotik veya ırkçı site olmaması gerekir.

sertur
15.06.2006, 15:01
teşekür ederim sayın yönetici