Orijinalini görmek için tıklayınız : "Mazlum Çimen - Buluşmalar" [Yeni Albüm Çıktı!!!]

TheCactus
14.08.2006, 19:21
"Uzun zamandır beklenen albüm nihayet müzik marketlerdeki yerini aldı...

""Mazlum Çimen - Buluşmalar""

Geleneksel halk müziği ile bugünün müziği arasında bir köprü görevi gören bu albüm, son zamanlarda dinlediklerimiz arasında hiç zorlanmadan kesinlikle zirveye oturacaktır...

Büyük emekler sonuçunda ortaya çıkan bu kusursuz eseri, Sanatçı'nın ve bize özlediğimiz sesleri duyuran Kalan Müzik'in emeklerinin karşılıksız kalmaması, büyük seslerden, büyük üstadlardan çok uzak kalmamamız için "YASAL" yollardan temin etmenizi rica ediyorum...

Büyük bir Mazlum Çimen hayranı olarak, "Korsan" yolların tamamen kesilmesi taraftarıyım... Aylar süren çalışmaların, 10 dakika içerisinde, albüm üzerinde hiç bir emeği olmayan insanlar sayesinde, emek veren kişilere hiç bir kazanç sağlanmadan temin edilmesinin çok büyük saygısızlık ve en önemlisi bir hırsızlık olduğunu düşünüyorum...

Bizler bu emek hırsızlarına geçit vermeyelim... 5 YTL gibi bir fiyat, bu kadar mükemmel ve bu kadar uzun uğraşlar sonucu ortaya çıkan bir eser için kesinlikle yüklü bir miktar değil...

Büyük bir müzik sever olarak, sevdiğimiz sanatçılardan uzun süre ayrı kalmamamız için, onların ve onları bize ulaştıran firmaların hak ettiği kazançları sağlamaları için albümleri "Yasal" yollardan temin etmenizi rica ediyorum...

Saygılar...

Can Emre
Mazlum Çimen Resmi Fan Sitesi Kurucusu

"Dilerseniz Müzik Marketlerden, dilerseniz internet üzerinden albümü temin edebilirsiniz... Albüm hakkında ayrıntılı bilgi ve internet üzerinden temin etmek için linke tıklayın (Kalan Müzik Güvencesindedir); http://www.kalan.com/scripts/album/dispalbum.asp?id=4088 "

Mazlum Çimen'in Resmi Fan Sitesi çalışmaları devam etmektedir... En yakın zamanda site aktif hale gelecektir... Msndeki haberleşme ağımıza katılmak isterseniz ; [email

ZülfüKakul
14.08.2006, 19:24
arkadaşım sağol ama iki yerde birden konu açmışsın... istersen daha açma...

hasret_eylul
14.08.2006, 19:26
ne mutlu bana mazlum çimen hayranlarındanım.. hemen temin etmeliyim söylemen çok iyi oldu can
hayırlı uğurlu olsun.....
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
arkadaşım sağol ama iki yerde birden konu açmışsın... istersen daha açma...
özlem can ben baktım valla üç yerde açılmış hatta.. belkide acemiliktir olur böyle yanlışlıklar ilgili arkadaşlar artık birleştirirler sanırım...

ZülfüKakul
14.08.2006, 19:32
valla ben baktım tüm msjlarında aynı şeyden bahsediyo... olmaz yani bu kadar... hemde yeni üye reklam içinmi üye oldu acaba demeden edemiyorum...

Naci
14.08.2006, 19:36
bence arkadaş acemi özlemciğim, hoş görmek lazım.

hasret_eylul
14.08.2006, 19:36
bekleyelim ve görelim o zaman ama gerçektende bu kadar topikte bahsedilmesi ilginçç...

TheCactus
14.08.2006, 19:54
" Arkadaşlar öncelikle evet konuyu aynı metin halinde çok fazla yere açtım biliyorum...

Ama... Konuyu açtığım her yer, konunun açılması için uygun başlıklardı...

Acemilik konusuna gelince... KKTC Doğu Akdeniz Ünv. Bilgisayar Programcılığı 2004 mezunuyum... Buraya reklam yapmaya gelmediğim için, adını vermeyeceğim fakat bir çoğunuzun bildiğine inandığım büyük bir forumda 2004 yılından bu tarafa üst düzey yöneticiyim...

Mazlum Çimen'in reklama ihtiyacını olduğunu sanmıyorum...

Konuları açtığım yerler; Dosyalar - Program / Müzik tavsiyeleri, Türkülerimiz ve Ozanlar, Serbest kürsü, Genel Bölüm / Güncel Konular... Diğer iki mesajımıda "Mazlum Çimen" başlıklı, tarafımdan açılmayan konulara yazdım...

Mazlum Çimen'i tavsiye ettiğim için ; Dosyalar - Program / Müzik tavsiyeleri bölümüne,

Alevilik tarafından kabul görmüş bir ozan olduğu için ; Türkülerimiz ve Ozanlar bölümüne,

Hit'i yüksek olacağı için ; Serbest Kürsü bölümüne,

Daha bugün piyasaya çıktığı için, güncel bir konu olduğu için ; Genel Bölüm / Güncel Konular bölümüne konu ve post yazdım...

Belki ; Alevi Köyleri, Bektaşı Fıkralar veya Spor bölümüne bu konuları açmış olsam konularımın silinmesini veya uyarı almayı hak edebilirdim ama sanırım şu an için haklı olan taraf benim...

Görüşleriniz ve ilginiz için teşekkürler... "Sms" lerini aldığım arkadaşa birazdan gerekli açıklamayı "Pm" yolu ile yapacağım...

Saygılar...

Naci
14.08.2006, 20:41
büyük bir forumda yöneticisin, aynı konuyu 6 kere açtırıyormusun?
Mazlum çimen2in reklama ihtiyacı yokmuş diyorsun, yaptığın hareketler reklam kokuyor, Farkındamısın?
Şuan haklı olan taraf benim diyorsun. Bu durumda gelinde sen oluyorsun ,güveyde sen oluyorsun. Öyle değil mi?
Sonuç bizim zekamız geri filan değil, bir kere konuyu açman yeterli, bizim forumumuzda aynı mesajı farklı yerlerde açamazsın. Burdan acemi olduğun sonuçu doğmaz. Çünkü dedim ya gelinde sensin güveyde, kendin çal kendin oyna

Lamekan
14.08.2006, 20:47
Forumu kimsenin çöplüğe çevirmeye hakkı yok.....

Konu bir defa açılır. Bölümler birbirinen bagımsız ayrı birer foruma ait değil. Sonuçta hepsi aynı arşivde birikiyor.

Albüm yeniçıkmıştır tanıtımı yapılmıştır. Tanıtım için teşekürler

TheCactus
14.08.2006, 21:03
büyük bir forumda yöneticisin, aynı konuyu 6 kere açtırıyormusun?

" Açılan konu açılan bölümlere uyuyorsa; Evet...
Bu arada "6" değil, "4"... 1, 2, 3, 6 olmaz... 1, 2, 3, 4...

Mazlum çimen2in reklama ihtiyacı yokmuş diyorsun, yaptığın hareketler reklam kokuyor, Farkındamısın?

Nasıl reklam kokabilir? Ben Kalan Müzik firmasının sahibiyim ve burda reklam mı yapıyorum? Veya ben Mazlum Çimen olabilirmiyim?

Sonuç bizim zekamız geri filan değil, bir kere konuyu açman yeterli, bizim forumumuzda aynı mesajı farklı yerlerde açamazsın.

Kimseye "Zekanız Geri" gibi bir tabir kullandığımı hatırlamıyorum... Forumlarda belli bölümleri ziyaret eden üyeler vardır... Foruma her gelen üye, forumdaki bütün bölümleri gezmez... Bu sebepten daha çok kişi tarafından görülebilmesi için, "Forum Başlıklarından" açacağım konuya uygun olanları seçtim ve açtım... Gerekli açıklamayı bir önceki mesajımda yaptım... Alakasız hiç bir alt başlıkta yok o konu... Ama bu kadar sorun oluyorsa, hiç bir işe yaramayan onlarca başlık bu forumda silinmeden durmasına rağmen, büyük bir üstad'ın yıllar sonra piyasaya sürdüğü bir albümü sizlere duyurmak için açılan konular sizler için sorun teşkil ediyorsa buralarda tartışmaya gerek yok, silinir gider...

hiç bir işe yaramayan onlarca başlık bu forumda silinmeden durmasına rağmen
diye bir cümle kullandım... Sırf bu cümleden yola çıkıp polemik yaratılmasın diye açıklıyorum;

Buyrun bir göz atın; http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=1937

Sadece " ***************************** " yazarak bir konu açsaydım bu kadar tepki çekmezdi herhalde...

Konular ve mesajlarımda silindi zaten... Forumu çöplük olmaktan kurtardınız... Şimdi hep beraber derin bir nefes alabilirsiniz :biggrin:

Saygılar... "

Lamekan
14.08.2006, 21:13
Konular ve mesajlarımda silindi zaten... Forumu çöplük olmaktan kurtardınız... Şimdi hep beraber derin bir nefes alabilirsiniz

işte buyrun Kurallarımız

http://www.aleviforum.com/announcement.php?f=2

Kurallarımızın gereğini yaparız...

Ayrıca konu için son uyarımdır eğer kişiselleşmeye ve polemikler yaratılmaya devam edilirse, bu konu KAZAN' a dahil olacaktır.

Saygılar..

TheCactus
14.08.2006, 21:18
3. Postlarınızı mutlaka doğru kategorilere yazınız, aksi taktirde modlarimiz postu silebilir veya dogru kategoriye yerlestire bilirler.

11. Yeni üyelerimize karşı iyi davranin. Kurallara uymadıkları takdirde güzellikle uyarın.

" Tamamdır arkadaşım ben okudum... Aynı konuyu bir kaç yere açmayın gibi bir madde yoktu ama tamamdır hatalıyım, kabul ettim... Uyan katagorilere açtım ama buranın adêtleri farklıymış...

Benden cevap bekleyen bir mesaj olmazsa bu konuya bir daha mesaj yazmam...

Saygılar... "

Lamekan
15.08.2006, 01:47
19. Eğer mesajınız bir konuya cevap ise mutlaka konu ile ilgili olmalı, konu dışı olmayın, saptırma yapmayın.

21. Copy & Paste yazılar genelde yasaktır (tasdiklenen ve yönetim üyeleri hariç), bu kopyala yapıştır mesaj türlerinden kendi yorumunuzuda eklerseniz büyük olağısıyla -dikkat mecburiyet yok- kabul edilir.

Yeni üyelere o kadar saygılıyıxki tahammül sınırım ne kadar zorlansa bile hemde.

23. Sadece 'üye' seviyesinde bulunan kayıtlı kullanıcılar kendi imzalarında herhangi bir URL (Link) yazmamaları rica olunur.

24. Büyük harflerle yazan ve yanlış bölümde topik veya mesaj yazan kişiler sorgusuz ve uyarısız bir iki gün süreli ban ile cezalandırılacaktır.

Sabrın sonu salamettir derler ama sizin konuyu ile yazdıklarınızın bir ilgisi kalmadı üstelik halada yazarım edanızdan anladıgım kadarıyla bu konu konu olmakdan çıktı.

Kazan...