Orijinalini görmek için tıklayınız : Bİlİyosaniz LÜtfen Yazin

yeliz86_34
14.08.2006, 22:05
:no: mrb arkadaşlar..alevilikle hiçbir alaksı yok ama sevgilim askerde ıraktalar sınırda,ve haber alamıyorum birliktende birşey söylemiyorlar?yakınınız gittimi o tarafa bişeyler biliyosanız yazarmısınız LÜTFEN:((

Son Yaprağıydı
14.08.2006, 22:44
Merhaba canımda o kadar yanlış yerde o kadar yanlış zamanda arıyorsunki
Üzgünüm ama bu Alevilikle ilgili bölümde açılmaz biraz dikkaet edebilirsen iyi olur...

Bu şekilde haber alabileceğini sanmıyorum çok üzücü bir durum burdan sonuç alamazsın...

canan abla doğru söylüyo yanlış yerde açılmış bi konu,ama üzücü bişey ya umarım en yakın zamanda ulaşırsın...:blink:

uykusuzdeli
15.08.2006, 12:10
slm ben yasin formda yeniyim sen hiç korkma amcam jandarma baş çavuş daha 2 gün önce geldim yanında şuanda ırak sınırında hiç bişe yok ya ni için rahat olsun çatışma felan yok .

yeliz86_34
15.08.2006, 14:26
ŞÖYLE DÜŞÜNMÜŞTÜM BELKİ CANDAN OLANLAR YARDIM EDER BUNU BANA SÖYLEMENİZE GEREK YOK BİLİYORUM ALAKASI OLMADIĞINI..dert çekilmeyince bilinmez sizde haklısınız siz duyarlı değilsiniz belli ama başkalarıda sizin gibi olucak değil

Serkan_Devrim
15.08.2006, 14:33
konu uygun bölüm kaydırıldı. yarrıolabilmesini umarım bu topiiğin ama sanmıyorum.

yeliz86_34
15.08.2006, 14:35
ÇOK SAĞOL YASİN..bilemezsin beni ne kadar mutlu ettin allah razı olsun ne diyim ki
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
sevgilim adını verdimmi?yada tanıyomusunuz demimmi?yada yada yada bir kere düşüncenizi söylediniz!bende..uzatmanın anlamı yok okumazsınız olur biter bakın yardımcı oldular bile

PirO_62
15.08.2006, 15:35
:no: mrb arkadaşlar..alevilikle hiçbir alaksı yok ama sevgilim askerde ıraktalar sınırda,ve haber alamıyorum birliktende birşey söylemiyorlar?yakınınız gittimi o tarafa bişeyler biliyosanız yazarmısınız LÜTFEN:((

Çok saçma bir konu gereksiz polemiklere yol acmıs zaten anlayıslı davranan arkadasalara anynı anlayısı göstermemis

yeliz86_34´isimli üyeden Alıntı
ŞÖYLE DÜŞÜNMÜŞTÜM BELKİ CANDAN OLANLAR YARDIM EDER BUNU BANA SÖYLEMENİZE GEREK YOK BİLİYORUM ALAKASI OLMADIĞINI..dert çekilmeyince bilinmez sizde haklısınız siz duyarlı değilsiniz belli ama başkalarıda sizin gibi olucak değil

Anlayıs yok ondan sonra bir seyler bekle :thumbdown :thumbdown

Konunun burada olması bile garip ben yerini biliyom buraya bakan her arkadasım gibi Kazan :devil2: :devil2:

+ Büyük Harf Yazımı Forum Kurallarına Aykırıdır.

ErDaL24
15.08.2006, 15:51
bu arkadaş belki bir ümitle yazmış belliki çok seviyor ki buraya kadar aramaya gelmiş bu forumda bundan daha saçma şeyler var canlar olaylaa geniş bakalım lütfen bir bilgimiz varsa olayla paylaşalım yoksa susalım....

mercan
15.08.2006, 16:12
bu arkadaş belki bir ümitle yazmış belliki çok seviyor ki buraya kadar aramaya gelmiş bu forumda bundan daha saçma şeyler var

katılıyorum yorumuna.
yeliz umarım haber alırsın sevdiğinden biranönce

ZülfüKakul
15.08.2006, 16:26
aman arkadaşlar tartışmalayım, kırmayın birbirinizi :(

Son Yaprağıydı
15.08.2006, 16:40
ya bence de uzatıp birbirimizi kırmayalım arkadaşlar ya,büyütülecek bişey yok ortada...

KızılBant
15.08.2006, 17:25

Oraya gidenler genelde dönmüyor. Bana Irak yada güneydoğuda askerlik görevi çıksa askerden kaçarım bu devlet için değmez orda askerlik yapmak. Zenginler sabancıların çocukları gitsin askere hep bizi yolluyorlar savaşın parçası olmayacağım.

AçelyaYıldız
15.08.2006, 18:47

Canım seni çoooook iyi anlıyorum çaresiz olmak gerçekten çok zor.Bende asker yolu bekledim bin bir korkularla,sevdiğimde doğu da görev yaptı.Allah'ıma binlerce şükür ki sağ sağlim teskeresini alıp sevdiklerine kavuştu.Allah tüm askerlerimize hayırlı teskereler nasip etsin ve sevdiklerine kavuştursun.

slush
15.08.2006, 20:10

gonlunu ferah tut kötü bisey olmamistir... oyle bisey olsa en fazla bir hafta icinde size bildirirlerdi...

Ailesi ile konus eger onlarda haber alamiyorlarsa en yakin askerlik subesine dilekce ile basvuruda bulunsunlar kisa zamanda arar ailesini...

Eger sinir bolugunde ise iki tane telefon vardir orda bir tanesi bölük santrali digeride askerlerin gorustugu telefon.. Oglen saatlerinde ararsan orda telefondan sorumlu olan askerle gorusursun ona not birakirsin...
Oraya gidenler genelde dönmüyor..

Dalga gecilecek bir konu degil bazi konularda daha hassas olun lütfen..

cancan60
15.08.2006, 21:52

Aklına kötü şeyler getirme!

Ben şuracıkta Diyarbakır'da haberleşme olanağı bulamıyordum!

Arkadaşınız zor şartlarda vatani görevini yapıyor! irtibat kuramaması normal!

Temennim onunda sizin gibi bu konuyu kafaya takmaması! yoksa çok üzülür!

Gönlünüzü ferah tutun sabırlı olun! Aslan'lar gibi çıkar gelir birgün..

new_gree
16.08.2006, 02:39
boyle hassas bir konuda bizlerin bilgi sahibi olmasak da en azindan moral gucu verecek olgunluga sahip olmamiz gerektigine inaniyorum. sevgili yeliz86_34 can icinden gecenleri acikca paylasmis bizlerle. yuregini acmis.forumun kurallari neden onemli olsun ki! sonucta bu forumlar bizlerin paylasimlari icin var. bizler yoksak forumlar da yoktur. insani duygulara kural konur mu? kizcagiz caresiz kalmis ve bizlerle paylasmis duygularini. umarim sag-salim gelir sevgilisi ve umarim cagdas demokrat cocuklari olur.

geleceginiz acik olsun sevgili yeliz.